Kategóriák

A Kertész Áruházak Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
 
A Kertész Áruházak Kft. weboldalai, illetve annak minden tartalmi eleme, bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Kertész Áruházak Kft. tulajdonosa jogosult.
 
A Kertész Áruházak Kft. tulajdonosának előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a cég weboldala tartalmának egészét, vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni vagy tárolni az eredeti oldalra történő, jól látható hivatkozás elhelyezése vagy feltüntetése nélkül.
A Kertész Áruházak Kft. azonban hozzájárul ahhoz, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát vagy kivonatait számítógépen, egyéb elektronikus adathordozóján tárolja, vagy kinyomtassa.
 
A Kertész Áruházak Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak és összeállítottak szerint, változtatás nélkül értendő.
Mindezek mellett előfordulhat, hogy a weboldalakon a Kertész Áruházak Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a Kertész Áruházak Kft. semmilyen felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldal pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására, vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében, bár folyamatosan felügyeli azokat és törekszik a weboldalon megjelenő tartalmak aktualizálására és pontosságára.
 
A Kertész Áruházak Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse.
A Kertész Áruházak Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos, vagy hibamentes lesz. A honlap, ill. az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatára alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérthetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Kertész Áruházak Kft. kifejezetten kizárja.
 
A Kertész Áruházak Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Kertész Áruházak Kft. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.
 
A Kertész Áruházak Kft. egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.
 
A személyes adatok védelme
A Kertész Áruházak Kft. bármely, a weboldalai használata során tudomására jutott személyes adata személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a Kertész Áruházak Kft. részére, úgy hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Kertész Áruházak Kft. az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig nyilvántartsa és kezelje.
 
A Kertész Áruházak Kft. az Ön által megadott adatokat és információkat alapvetően, de nem kizárólagosan az alábbi célokra használhatja fel:
·         piackutatás, piaci elemzés,
·         vevői szokások elemzése,
·         látogatottsági statisztikák összeállítása,
·         ingyenes nyeremény és egyéb játékok bonyolítása,
·         tájékoztatás nyújtása új termékekről, szolgáltatásokról,
·         tájékoztatás nyújtása különböző akciókról,
·         megrendelések intézése,
·         vevői reklamációk intézése.
 
A Kertész Áruházak Kft. - a vevői, partnerei és egyéb ügyfelei személyére, adataira a Kertész Áruházak Kft -vel fennálló üzleti kapcsolataira vonatkozó - valamennyi információt üzleti titokként kezel. Az üzleti titokként kezelés alól csak jogszabályi kötelezettség ill. az érintett adatszolgáltató adhat felmentést.
 
 A Kertész Áruházak Kft. az interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

 

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a Kertész Áruházak Kft. honlapjáról más cégek és egyéb szervezetek weboldalára is eljuthat. Az azokon közölt adatok tartalmáért és helyességéért, illetve az Ön adatainak biztonságáért a Kertész Áruházak Kft. nem vállal felelősséget. Ezen weboldalak használata esetén javasoljuk, hogy győződjön meg az érintett oldalt megjelentető szervezet adatvédelmi politikájáról.

 

 Megértését köszönjük.

loader

Rendelése folyamatban. Kérjük várjon pár másodpercet, ne frissítse a böngészőt és ne nyomjon a vissza gombra. Köszönjük!