Kategóriák

1–4 a 4 találatból

FLORIMO FAAPRÍTÉK 50L

Otthon, háztartás

3799 Ft

A Termék kizárólag személyes áruházi átvétellel vásárolható! Speciálisan előállított faapríték kéregtelenített fából – ökológiailag megfelelő színezéssel, amely alkalmas a kerti díszcserjés területek takarásához. Meggátolja a gyomnövények növekedését, megvédi a talajt a kiszáradástól, az eróziótól és az eliszaposodástól, a tartós színezés révén nagyon mutatós, színessé teszi a kertet. Kiszerelés: 50 liter (piros, sárga, barna, natúr) 0,5 – 40 mm Színváltozatok: piros, sárga, barna Felhasználás Alkalmas beltéri szobanövények és kerti cserepes növények díszítésére, játszóterek, kerti ösvények és parki utak díszítésére is. A FLORIMO faapríték: – megvédi a talajt a fagytól – tárolja a meleget és a nedvességet – csökkenti a növények öntözési igényét – elnyomja a gyomnövénygyökereket – esztétikussá teszi a kertet, – megtakarítja a felhasználónak a munkaigényes kapálást és a gyomlálást Milyen változatokban kapható ez a termék? Piros Sárga Barna

FLORIMO AGYAGGRANULÁTUM DEKOR 1 L (VÖDÖR)

Otthon, háztartás

829 Ft

FLORIMO® Agyaggranulátum dekor . Csökkenti a kiszáradást és a párolgást. Felhasználás Talajtakaróként, cserepes és balkonnövények, mű- és selyemvirágok, sziklakert, temetői sírok tetejére dekorációs célból. Korlátozza a gyomok kinövését.

FLORIMO AGYAGGRANULÁTUM DEKOR 5 L

Otthon, háztartás

1435 Ft

FLORIMO® Agyaggranulátum dekor. Csökkenti a kiszáradást és a párolgást. Felhasználás Talajtakaróként, cserepes és balkonnövények, mű- és selyemvirágok, sziklakert, temetői sírok tetejére dekorációs célból. Korlátozza a gyomok kinövését.

FLORIMO AGYAGGRANULÁTUM NATUR 5 L

Otthon, háztartás

1279 Ft

Elsősorban az ültetőedény aljára vízelvezetés céljából, de keverhetjük a virágföldhöz is a levegőzöttség fokozására és a víz megtartására.

loader

Rendelése folyamatban. Kérjük várjon pár másodpercet, ne frissítse a böngészőt és ne nyomjon a vissza gombra. Köszönjük!