Kategóriák

1–24 a 90 találatból

Kötözőkapocs szölő-virág

Mezőgazdaság

855 Ft

A kötözőkapocs nagy segítség lehet a ház körül és a kiskertekben. A szalag könnyű és gyors rögzítését teszi lehetővé.

Terménydaráló OMAS M6

Mezőgazdaság

94480 Ft

Az elektromos terménydaráló (Omas M6) daráló bármilyen a gabonafélét (búza, árpa, kukorica, rozs, zab, stb.) vagy bármely száraz, nem olajos magvat képes aprítani. A darálék méretét a könnyen cserélhetõ rostákkal tudják beállítani. Különleges kialakításának köszönhetõen por nélkül õröl. Termelékenysége: 20-350 kg / h, a rosta típusától függõen. A motor teljesítménye: 1200 W. A M6 típus 3 lábra szerelt változat. Az alap készlet 2, 4 és 7 mm átmérõjû rostát tartalmaz.

Ballon 50 l / ø200

Mezőgazdaság

10315 Ft

Alapanyag: Polietilén. Űrtartalom: 50 l. Tömeg: 1,6 kg. Ballon magassága: 604 mm. Alap átmérő: 390 mm. Kupak átmérő: 200 mm. Alkatrészek: kupak, tömítés, fül, stift.

SZELEPESCSŐ /ÁTFEJTŐ/

Mezőgazdaság

2049 Ft

Golyós pumpa, fejtőtömlő, a cső golyós szeleppel ellátott. Alkalmas mindennemű folyadék pl.: víz, bor vagy akár üzemanyag és vegyipari termékek átfejtésére is. A tömlő színe készletenként változhat.

Kötözőgép szölő-virág

Mezőgazdaság

9499 Ft

A kötözőgép nagy segítség lehet a ház körül és a kiskertekben. Könnyű és gyors kötözést tesz lehetővé a ház körül. Használhatjuk szobanövények, szőlő, gyümölcsfák, cserjék kötözéséhez. Műanyag szalaggal használható, ami időjárás és UV stabil, így hosszú ideig, ideális esetben több évig is kint maradhat. Használhatjuk a növények, karókhoz és drótokhoz (fa, fém, műanyag, üvegszálas) való rögzítéséhez.

NÖVÉNYTARTÓ HÁLÓ

Mezőgazdaság

739 Ft

Függőleges tartóként: uborka, bab, borsó. Vízszintes támaszként: szegfű, krizantém, frézia. Szemméret: 15x15 cm

BORÁSZATI SZETT

Mezőgazdaság

11469 Ft

alkohol tartalom megállapításához szükséges készlet tartalmaz hőmérős szeszfokolót és 250 ml-es üveg fokolóhengert

loader

Rendelése folyamatban. Kérjük várjon pár másodpercet, ne frissítse a böngészőt és ne nyomjon a vissza gombra. Köszönjük!