Kategóriák

1–5 a 5 találatból

FEKETEGYÖKÉR 1G

Vetőmag

265 Ft

Hosszú, viszonylag sima gyökerű fajta. A gyökér eléggé letompított. Színe barna, de egészen fekete is lehet. Korai vetés esetén már az első évben is jó termést ad. Tenyészideje vetéstől a piacérettségig 6-7 hónap. Kétéves termesztésre is alkalmas!

MÁNGOLD LUCULLUS 5G

Vetőmag

265 Ft

Húsos leveleit spenótként, a levél nyelét spárgaként fogyasztjuk. Júniustól októberig folyamatosan szedhető, de egyszerre soha ne távolítsuk el a levelek több, mint harmadát. C-vitamin és ásványianyag tartalma jelentős.

MÁNGOLD RHUBARB PIROS 5G

Vetőmag

265 Ft

Folyamatosan szedhető! Dekoratív, piros levélnyelű mángold fajta. Főzés után is megőrzi színét.

FÖLDIMOGYORÓ 100G

Vetőmag

699 Ft

A földimogyoró bokorbabhoz hasonlóan termeszthető növény hüvelyes termésű, rendkívül tápláló magvakat érlel. A tokjával együtt elvetett mag egyenletesebben és biztonságosabban kel ki, de el lehet vetni a tokból kifejtett magot is. A vetés optimális időpontja április vége, május eleje.

MÁNGOLD ZÖLD-PIROS 2X4G NAGYMAMA SOROZAT

Vetőmag

265 Ft

Leveleit spenótként, levélnyelét spárgaként fogyasztjuk. A Lucullus fajta sárgászöld, fodros levelű. A Rhubarb fajta piros levélnyelű, főzés után is megőrzi szép színét.

loader

Rendelése folyamatban. Kérjük várjon pár másodpercet, ne frissítse a böngészőt és ne nyomjon a vissza gombra. Köszönjük!