Kategóriák

(+36-46) 328-288 Kapcsolati telefonszám

Az alábbi termékeket találtuk a 'Oleo-mac' keresésre:

1–24 a 32 találatból

OLEO-MAC LÁNCFŰRÉSZ GS 440

Kert

124900 Ft

"ToughTech" kategóriás Oleo-Mac benzinmotoros láncfűrész intenzív használatra. A "HomePlus" kategóriás láncfűrészeknél hosszabb ideig tartó és nagyobb terhelésre tervezték. Kovácsolt acél hajtókar és főtengely, nikkelbevonatú hengerfal, magas minőségű tűgörgős csapágy nyújtja a technikai többletet. Kompakt láncfűrész, az otthoni használaton túl, kisebb gazdaságoknak is ajánlott, akár mindennapos használatra. 2 gyűrűs dugattyú kovácsolt acél tengely és hajtókar teszi lehetővé a nagyobb terhelhetőséget. Elektromos gyújtás. A láncfűrész motorja Euro 2-es szabványnak felel meg.

Akció

OLEO-MAC FŰNYÍRÓ G 53 PK Comfort SD oldalkidobós (KICSOMAGOLT TERMÉK)

Kert

109900 Ft

Oleo Mac G 53 PK comfort SD oldalkidobós fűnyírógép. Motortípus: Emak K 800 OHV. Hengertérfogat 196 ccm Teljesítmény: 5 LE Vágószélesség 51 cm Fűnyíróház anyaga acéllemez Kerék: csapágyazott, 180mm Vágásmagasság 28-75 mm (kerekenként állítható) Extra: mulcsozás Súly:25 kg Karbantartható terület: 1400-2000 m2 Garancia átlagos felhasználás esetén: 2 év

OLEO-MAC BOZÓTVÁGÓ SPARTA 250 T

Kert

84490 Ft

SPARTA univerzális bozótvágók ház körüli használatra. A motor hátsó elhelyezésének köszönhetően optimálisan kiegyensúlyozott, pázsittisztító és szegélykialakító, ház körüli munkákra használatos gépek. Ház körüli munkák elvégzésére használatos gépcsalád. Otthoni felhasználók számára készült gépek. Könnyen indítható, könnyen használható, könnyen karbantartható. Ideális eszköz a házkörüli feladatok gyors és gondos elvégzéséhez. Könnyűek, kezelésűk egyszerű, az önkenő hajtóműcsapágy-perselyeknek köszönhetően minimálisra csökkentik a rezgést, és szeparálják a motort a markolattól. A motortengely és a hajtókar kovácsolt acélból készül a hosszú élettartam és az egyenletes teljesítmény biztosításához. Centrifugális kuplung szinterezett anyagú sarukkal, ami biztosítja az erőhatásnak való ellenállást és a tartósságot. “Primer”-pumpával ellátva, amely elősegíti a motor könnyebb beindítását. A kipattintó gombnak köszönhetően a szűrőhöz könnyen hozzá lehet férni, ehhez nincs szükség szerszámra. Tartozékok: 3-ágú vágótárcsa, vállheveder, damilfej 130 mm.

OLEO-MAC LÁNCFŰRÉSZ GS 720

Kert

249900 Ft

Ajánlott felhasználás: Professzionális láncfűrész intenzív munkára, hosszan tartó, akár napi nyolc órás munkavégzésre. Nagy teljesítményű, strapabíró gép, nagy méretű fák kivágásához és darabolásához. Minden fordulatszámon egyenletes nyomaték. Kovácsolt acél főtengely és hajtókar, 2 gyűrűs dugattyú a motor hosszú élettartamáért. Dekompresszor. Rezgéscsillapító alátámasztással ellátott karburátor - stabil porlasztás minden helyzetben. Digitális gyújtás fordulatszám szabályozóval. Új geometriájú lendkerék a jobb motorhűtés érdekében. Többfunckós karral - egyszerű kezelés.

Akció

OLEO-MAC FŰNYÍRÓ G 48 PK Comfort Plus

Kert

118900 Ft

COMFORT PLUS acélházas tologatós és húzható fűnyíró. Nagyobb felületen (egészen 2000 m2-ig az 51 cm-es modellnél) dolgozó magánfelhasználóknak szánt gépek, ergonomikus megoldásokkal és funkcionális designnal. A COMFORT család modelljein textil gyűjtőzsák vagy műanyag kosár, a gép gördülékenységét segítő csapágyakra szerelt új design szerint kialakított kerekek és abroncsminta jellemzik. A vágásmagasság független, és minden keréken 4 pozícióba állítható az ergonomikus design szerint kialakított gombokkal. Az ergonomikus motorfékező kar kényelmes és mindig biztonságos működést biztosít. Leeresztődugó, ami a gépet átállítja teljes mulcsozó funkcióra, ez a G 48 és G 53 modelleknél opcionálisan rendelkezésre áll. Ennek köszönhetően a gép a füvet ismételten apró darabokra vágja, majd egységesen elteríti a pázsiton. Lebomolva ezek természetes trágyává alakulnak, hasznos szerves anyagokat biztosítva a pázsit fejlődéséhez

OLEO-MAC BOZÓTVÁGÓ BC 300 T

Kert

159900 Ft

Nehéz, intenzív munkára tervezett gépcsalád. Kényelmes használat, kiváló munkavégzés. Az igényesebb magánfelhasználók és nagyobb területeket karbantartó személyek számára kifejlesztett modell. Tough-tech: Stabil és megbízható gépek, amelyek nagyteljesítményű és gyakori használatra készültek. Megoldások, amelyek minden időben komoly teljesítményt és maximális tartósságot biztosítanak. Tartozékok: 3-ágú vágótárcsa, vállheveder, damilfej 130 mm.

OLEO-MAC LÁNCFŰRÉSZ GS 350 C

Kert

64970 Ft

Az Oleo-Mac GS 350C benzines láncfűrész sokoldalúan használható a ház körüli munkák elvégzésére. A függőeges irányú berántóval könnyebb az indítás, hosszabb állás után a primerpumpa könnyíti a láncfűrész hidegindítását. Láncolajozása automata, csak akkor működik,ha mozog a lánc. Így nincs olajszivárgás álló helyzetben. "HomePlus" kategóriás Oleo-Mac benzines láncfűrész. Ideális a kisebb ház körüli munkákhoz, tűzifa darabolás, fák gallyazása, barkácsmunkák stb. Könnyen indítható és egyszerűen karbantartható láncfűrész. A hidegindítás elősegítésére primerpumpával ellátott. Többfunkciós kar, amibe on-off kapcsoló és a szívató is be van építve. Új kialakítású indítókar és berántószerkezet a könnyű indításért. Alacsony vibráció a 6 pontos (3 rugó + 3 gumi) rezgéscsillapító rendszernek köszönhetően.. Könnyen tisztítható szivacs légszűrő. A karburátor 4 rezgéscsillapító alátéttel ellátva biztosítja a láncfűrész kiegyensúlyozott üzemanyag adagolását.

OLEO-MAC BOZÓTVÁGÓ BC 350 T

Kert

208900 Ft

Ideális azok számára, akik intenzív és folyamatos munkát végeznek. Mindig egyenletes teljesítményt biztosító gépek, nagyobb erőfeszítés és nehéz körülmények között is. Az erős motor magas hatékonyságot és folyamatosan állandó minőséget biztosít. Ergonomikus, kényelmes gumibevonatú fogantyú, amely tökéletesen csillapítja a vibrációt, akár hosszú munkavégzés során is. Sharp-pro Lehetetlent nem ismerő, mindennapi szerszámok a professzionális felhasználók számára. Olyan gépek, amelyek masszív összetevőkkel, kiváló teljesítménnyel valamint hosszú élettartamukkal magaslanak ki. Tartozékok: 3-ágú vágótárcsa, vállheveder, damilfej 130 mm.

OLEO-MAC BOZÓTVÁGÓ BC 550 MASTER

Kert

248900 Ft

Ideális azok számára, akik intenzív és folyamatos munkát végeznek. Mindig egyenletes teljesítményt biztosító gépek, nagyobb erőfeszítés és nehéz körülmények között is. Az erős motor magas hatékonyságot és folyamatosan állandó minőséget biztosít. Ergonomikus, kényelmes gumibevonatú fogantyú, amely tökéletesen csillapítja a vibrációt, akár hosszú munkavégzés során is

OLEO-MAC LÁNCFŰRÉSZ GS 410 C

Kert

89900 Ft

"HomePlus" kategóriás Oleo-Mac benzinmotoros láncfűrész intenzív ház körüli használatra. Minősége és felszereltsége alapján a felsőbb osztályos láncfűrészek közé tartozik. Alkalmas a ház körüli munkák elvégzése mellett kisebb fák döntésére is. Automatikus alumínium olajpumpa amely megfelelő kenést biztosít a láncnak és a vezetőlemeznek. Digitális gyújtótekercs. Jól terhelhető 2 gyűrűs, dugattyú.

OLEO-MAC FŰSZEGÉLYNYÍRÓ TR 61 E

Kert

31900 Ft

A motor hátsó elhelyezésének köszönhetően optimálisan kiegyensúlyozott, pázsittisztító és szegélykialakító, ház körüli munkákra használatos gépek. Túlhevülés esetén a motort egy megfelelő hőleválasztó leállítja. A vágóegységet 135°-ban egy mindenfajta talajon csúszó lekerekített szögben kialakított védőburkolat védi. A rugalmas acélrudat egy önkenő burkolat védi. A réztekercses elektromos motorok magas szintű, egyenletes és megbízható teljesítményt nyújtanak.

Akció

OLEO-MAC FŰNYÍRÓ G 48 PK Comfort SD oldalkidobós

Kert

99900 Ft

A piac legjobb ár érték arányú oldalkidobós fűnyírója 2 év garanciával, ingyenes szállítással Motortípus :Emak K 600 A OHV Hengertérfogat 140 ccm Teljesítmény: 3,5 LE Vágószélesség 46 cm Fűnyíróház anyaga acéllemez Kerék : csapágyazott, 180mm Vágásmagasság 28-75 mm (kerekenként) Extra : mulcsozás Súly: 24 kg Karbantartható terület: 1000-1400 m2

Akció

OLEO-MAC FŰNYÍRÓ G 53 TK Allroad Plus 4

Kert

174900 Ft

ALLROAD PLUS 4 acélházas önjáró fűnyíró Stabil és megbízható gépek, amelyek nagyteljesítményű és gyakori használatra készültek. Megoldások, amelyek minden időben komoly teljesítményt és maximális tartosságot biztosítanak. Az új ALLROAD PLUS 4 acélházas, 45-51 cm vágásszélességű fűnyírót 4 vágórendszer jellemzi, amely a gyűjtő funkción túl mulcsozó és oldalkidobós funkciókat is tartalmaz. Nagy méretű kerekekkel szerelve a jobb gördülékenység érdekében. Oldalkidobó funkció: egyszerűen ki kell nyitni az oldalsó nyílást, és be kell helyezni a fűürítő terelőlemezt. Nagy méretű kerekek: 200 mm-es első kerekek és 280 mm-es hátsó kerekek. A kialakítás elősegíti a fűnyíró haladását egyenetlen talajon, valamint a gép jobb irányíthatóságát garantálja. Ergonomikus műanyag motorfékező és meghajtó karok, a mindig biztos és kényelmes fogáshoz. Megerősített és ergonomikus vágásmagasság-állító kar (5 pozíció). Első lökhárító beépített szállítófogantyúval (Emak motor nélkül). Széria tartozék a mulcsozó dugó. Rendelkezésre áll motorvariátoros modell, ami lehetővé teszi a sebességnek a talaj és a vágandó növény típusához igazítását. egyenetlen talaj esetén is

Akció

OLEO-MAC LÁNCFŰRÉSZ GS 200 E ELEKTROMOS

Kert

44900 Ft

Otthoni felhasználásra. Kompakt és ergonómikus kialakítás a kényelmes használat érdekében. "Soft Touch" gumibevonatú fogantyúk a kényelmes és biztos fogásért. "No tool" rendszer - Lánc felhelyezés és beállítás szerszámok nélkül pillanatok alatt. Átlátszó olajtartály. Az Oleomac elektromos láncfűrészek ideálisak kisebb ház körüli munkákra, gallyazásra, kandallófa aprítására, barkácsolásra. A nagy teljesítményű, 2000 W-os motor kiváló vágásteljesítményt biztosít. A GS 200 E láncfűrész használata és karbantartása ergonimiailag átgondolt kialakítása folytán egyszerű és kényelmes. Erős, tartós, a benzines modellekhekhez képest kevesebb karbantartást igénylő kis gép.

Permetező Oleo-Mac MB 800

Kert

158900 Ft

Az Oleo-Mac MB 800 háti permetező dísznövények, ültetvények kezeléséhez és fertőtlenítéséhez. Folyékony és por állagú gombaölő és rovarirtó szerekkel egyaránt alkalmazható. Kompenzátoros karburátor, hogy a teljesítmény minden körülmény között optimális legyen. Csökkentett üzemanyag fogyasztású, és káros anyag kibocsájtású EURO2 motorral. Háti, motoros permetező, hosszú, intenzív munkához. Könnyű kezelhetőség, nagyméretű tartályok, alumínium ventilátor lapát,erős, megbízható motor. Mindenféle növénytípushoz és alkalmazáshoz megfelelően beállítható folyadéksugár. Ipari minőségű gép, profi felhasználóknak, hosszan tartó munkavégzésre is alkalmas, köszönhetően a nagyméretű permetlétartálynak.

OLEO-MAC ROTÁCIÓS KAPA MH 198 RK

Kert

179100 Ft

Ezek a kompakt és könnyű motoros kapák veteményesekben, kertekben és közepes méretű telkeken, vagy akár szűkös helyen és alacsony növények közelében is használhatók. Könnyű, egyszerűen használható gépek. A tolókarok minden pozícióba állíthatók az adott felhasználótól és munkatípustól függően; az MH 198 RK esetén a vízszintes beállítás a markolaton elhelyezett praktikus karral lehetséges.

BOZÓTVÁGÓ OLEO-MAC BC 400

Kert

198800 Ft

Ideális eszközt jelentenek a szakemberek és az akár kiterjedt zöldterületek gondozói számára. Ellenálló és robusztus; olyan intenzív és folyamatos feladatokhoz van tervezve, mint a tömör fű, sövények és bokrok tisztítása, mindig állandó minőség garantálása mellett. A BC 400 T modellen az aljnövényzet tisztítására alkalmas speciális 3 fogú professzionális tárcsa található. Modelljeink műszaki jellemzői hatékonyságot, minőségi munkát és maximális kezelői kényelmet biztosítanak.

Akció

BOZÓTVÁGÓ OLEO-MAC BCH 250T

Kert

79900 Ft

A „H” sorozatú bozótvágók az Oleo-Mac sorozat belépő szintjét képviselik. Arra készültek, hogy megfelelő kompromisszumot biztosítsanak a teljesítmény és a költség között, úgy a háztartási, mint a kis mezőgazdasági munkáknál. Ezek a kisméretű és könnyű modellek különösen alkalmasak a gyeptisztítási munkák és a szegélyigazítás elvégzéséhez.

BOZÓTVÁGÓ OLEO-MAC BC 530T

Kert

203500 Ft

Tervezésük a zöldterületeket gondozó azon szakemberek igényeit szem előtt tartva történt, akik – mind intenzitás, mind időtartam tekintetében – a leginkább munkaigényes fenntartási feladatokat végzik: fűnyírás nagy – akár sík, akár nehezen megközelíthető zónákban lévő – területeken, városon kívüli zöldterületek gondozása, továbbá – általánosságban – mezőgazdasági termőterületek tisztítása. Az új Euro 2 motor úgy lett kialakítva, hogy nehezített körülmények között is, mindig maximális teljesítményt nyújtson, különösen intenzív igénybevétel során. A magas normák garantálása céljából a gépeken a legkorszerűbb műszaki megoldások találhatók mind a kényelmi funkciók – pl. „EasyOn” indítórendszer, „AlwaysOn” markolatkapcsolók, professzionális vállhevederek és Load&Go damilfej –, mind a csökkentett és egyszerűsített karbantartás – pl. diódás rendszerű papírszűrő és burkolat – érdekében.

Akció

BOZÓTVÁGÓ OLEO-MAC BC 270 T

Kert

149900 Ft 129900 Ft

BOZÓTVÁGÓ OLEO-MAC BC 270 T

Kert

149900 Ft

A BC 270 modell olyan intenzív és folyamatos munkákat végző gyakorlott személyeknek ajánlott, mint a kisebb fűnyírási vagy szegélynyírási feladatokat ellátó kertészek. Nagy igénybevétel mellett is jól teljesítenek, aminek azonban soha nem látja kárát a kényelem és a könnyű kezelhetőség.

Akció

BOZÓTVÁGÓ OLEO-MAC SPARTA 381 T

Kert

149900 Ft

Ez a bozótvágó megbízható és a felsőbb kategóriás gépek feladatait is képesek ellátni. A SPARTA modellek folyamatos használat és nehéz körülmények mellett is magas hatékonyságot garantálnak. Az alkalmazott technológiai megoldások robusztus volta garantálja a mindig állandó minőséget.

Akció

LÁNCFŰRÉSZ OLEO-MAC GS411 3/8"

Kert

104900 Ft

A kis láncfűrészek tervezése a csúcskategóriás modellekhez használt technológiával történt: kategóriájuk legjavát nyújtják, amihez maximális teljesítmény és minimális idő- és energiaigény társul. Ennek köszönhetően praktikus és könnyen használható eszközt jelentenek az alkalmankénti kisebb metszésekhez és a kandallóba való vékony tűzifa felvágásához. Az adapterek rendkívül megkönnyítik a használatot és a karbantartást.

Akció

LÁNCFŰRÉSZ OLEO-MAC GS411 325"

Kert

97900 Ft

A kis láncfűrészek tervezése a csúcskategóriás modellekhez használt technológiával történt: kategóriájuk legjavát nyújtják, amihez maximális teljesítmény és minimális idő- és energiaigény társul. Ennek köszönhetően praktikus és könnyen használható eszközt jelentenek az alkalmankénti kisebb metszésekhez és a kandallóba való vékony tűzifa felvágásához. Az adapterek rendkívül megkönnyítik a használatot és a karbantartást.

loader

Rendelése folyamatban. Kérjük várjon pár másodpercet, ne frissítse a boöngészőt és ne nyomjon a vissza gombra.