Kategóriák

1–24 a 40 találatból

ECSET EXTRA DUPLA MŰANYAG NYÉLLEL

Gépek, szerszámok, eszközök

219 Ft

Extra dupla ecset, fa nyéllel! Ajánljuk falfestékek és zománcfestékek, továbbá lazúrfestékek felhordásához! Anyaga disznósörte.

KÉZI CSISZOLÓ, MŰANYAG, 10, 5Î21, 5CM

Gépek, szerszámok, eszközök

935 Ft

A kézi csiszolóra rögzítsük a csiszolóhálót így fal csiszolására alkalmas. Ha eltömődik a csiszolt anyaggal, csak ki kell ütögetni. Sokkal tartósabb mint a csiszolóvászon.

GLETTELŐKANÁL 13Î27CM ROZSDAMENTES CSEMPÉZŐ 10Î10MM, SOFT GUMI NYÉL

Gépek, szerszámok, eszközök

2939 Ft

Kiváló rozsdamentes (inox) acélból készült lap. Puha gumi borítású fogóval rendelkezik, ami a folyamatos munkánál nagy előnyt jelent. Falfelületek, járófelületek lapokkal való burkolásakor csempéző glettvasat használjunk.

GLETTELŐKANÁL ROZSDAMENTES, SOFT GUMI NYÉL, 13Î27CM

Gépek, szerszámok, eszközök

3359 Ft

Kiváló rozsdamentes (inox) acélból készült lap. Puha gumi borítású fogóval rendelkezik, ami a folyamatos munkánál nagy előnyt jelent.

GLETTVAS, FANYELŰ, 260Î120MM

Gépek, szerszámok, eszközök

1115 Ft

Fal egyenetlenségeit, hibáit a glettanyag felhordásával el tudjuk tüntetni. Érdemes egyébiránt vékony rétegben  a teljes falra felhordani a glettanyagot. A felhordáshoz gettelő kanalat használjunk.

ÜVEGTISZTÍTÓ KAPARÓ (BLISZTEREN), 60MM, +2 db TARTALÉK PENGE

Gépek, szerszámok, eszközök

379 Ft

ÜVEGTISZTÍTÓ KAPARÓ (BLISZTEREN), 60 mm, + 2 db TARTALÉK PENGE. Kifutó. Készlethiány esetén nem rendelhető.

RADIÁTOR ECSET

Gépek, szerszámok, eszközök

359 Ft

Radiátor ecset fa nyéllel! Ajánljuk zománcfestékek és lazúrfestékek felhordásához! Anyaga disznósörte.

LAPOSECSET MERCATO M SÁRGA

Gépek, szerszámok, eszközök

445 Ft

Laposecset, telített ragasztású, műanyag nyél, horganyzott befogó. Megbízható ecsetsorozat jó festékfelvevő és festéktartó képességgel, maximum kis mértékű duzzadásra hajlamos. Egyszerű munkákhoz, mindenfajta víz- és oldószertartalmú festék , zománc és lakk számára alkalmas.

KINYOMÓPISZTOLY EXTOL PRE, PURHABHOZ, FÉM 8845200

Gépek, szerszámok, eszközök

9289 Ft

KINYOMÓPISZTOLY EXTOL PRE, PURHABHOZ, FÉM, Minőségi tömítések, jól kontrollálható adagolhatóság. A purhab pisztoly cserélhető műanyag adagolócsővének segítségével, a hab pontosan a kívánt helyre jut ki. A krómozással történő felületkezelés növeli a korrózióval szembeni ellenálló képességet. Az anyaggal való maximális takarékoskodás érdekében a kinyomó pisztoly szabályozócsavarja a habáramot a szükséges szélességűre állítja.

loader

Rendelése folyamatban. Kérjük várjon pár másodpercet, ne frissítse a böngészőt és ne nyomjon a vissza gombra. Köszönjük!