Kategóriák

1–24 a 31 találatból

ECSET EXTRA DUPLA MŰANYAG NYÉLLEL

Gépek, szerszámok, eszközök

219 Ft

Extra dupla ecset, fa nyéllel! Ajánljuk falfestékek és zománcfestékek, továbbá lazúrfestékek felhordásához! Anyaga disznósörte.

KINYOMÓPISZTOLY EXTOL SKELETON, ERŐSÍTETT, 225MM

Gépek, szerszámok, eszközök

1685 Ft

KINYOMÓPISZTOLY EXTOL SKELETON, ERŐSÍTETT, 225 mm. A kinyomó pisztoly dugattyúrúdja a nagyobb súrlódás érdekében hatoldalú profillal rendelkezik. A visszahúzási funkciónak köszönhetően a munka befejezése után az anyag nem folyik ki a patronból. A kinyomó pisztoly kampós végződése a dugattyú kívánt helyzetbe történő kényelmes és gyors beállítását szolgálja.

KŐMŰVES KALAPÁCS EXTOL PRE, BERLINI, SZEGHÚZÓS, EGY DARABBAN KOV NYÉLLEL, 600G

Gépek, szerszámok, eszközök

4095 Ft

KŐMŰVES KALAPÁCS EXTOL PRE, BERLINI, SZEGHÚZÓS, EGY DARABBAN KOV NYÉLLEL, 600 G. Kitűnő minőségű acélból készült, egy darabban kovácsolt test. A kalapács érdesített ütőfelülete megakadályozza az elcsúszást ütéskor.

GLETTELŐKANÁL 13×27CM ROZSDAMENTES CSEMPÉZŐ 10×10MM, SOFT GUMI NYÉL

Gépek, szerszámok, eszközök

2939 Ft

GLETTELŐKANÁL 13×27 cm ROZSDAMENTES CSEMPÉZŐ 10×10 mm, SOFT GUMI NYÉL. Kiváló rozsdamentes (inox) acélból készült lap. A glettelő négyszög fogazású. Puha gumi borítású fogóval rendelkezik, ami a folyamatos munkánál nagy előnyt jelent. Falfelületek, járófelületek lapokkal való burkolásakor csempéző glettvasat használjunk. A bekevert ragasztót egyenletes vastagságban, fogazott glettvassal kell felhordani a felületre, majd a végén a fogazott felével végighúzzuk a ragasztón.

GLETTELŐKANÁL ROZSDAMENTES, SOFT GUMI NYÉL, 13×27CM

Gépek, szerszámok, eszközök

3359 Ft

GLETTELŐKANÁL ROZSDAMENTES, SOFT GUMI NYÉL, 13×27 cm. Kiváló rozsdamentes (inox) acélból készült lap. Puha gumi borítású fogóval rendelkezik, ami a folyamatos munkánál nagy előnyt jelent.

GLETTVAS, FANYELŰ, 260×120MM

Gépek, szerszámok, eszközök

1115 Ft

GLETTVAS, FANYELŰ, 260×120 mm. Fal egyenetlenségeit, hibáit a glettanyag felhordásával el tudjuk tüntetni. Érdemes egyébiránt vékony rétegben a teljes falra felhordani a glettanyagot. A felhordáshoz gettelő kanalat használjunk.

ÜVEGTISZTÍTÓ KAPARÓ (BLISZTEREN), 60MM, +2 db TARTALÉK PENGE

Gépek, szerszámok, eszközök

379 Ft

ÜVEGTISZTÍTÓ KAPARÓ (BLISZTEREN), 60 mm, + 2 db TARTALÉK PENGE. Kifutó. Készlethiány esetén nem rendelhető.

RADIÁTOR ECSET

Gépek, szerszámok, eszközök

359 Ft

Radiátor ecset fa nyéllel! Ajánljuk zománcfestékek és lazúrfestékek felhordásához! Anyaga disznósörte.

LAPOSECSET MERCATO M SÁRGA

Gépek, szerszámok, eszközök

429 Ft

Laposecset, telített ragasztású, műanyag nyél, horganyzott befogó. Megbízható ecsetsorozat jó festékfelvevő és festéktartó képességgel, maximum kis mértékű duzzadásra hajlamos. Egyszerű munkákhoz, mindenfajta víz- és oldószertartalmú festék , zománc és lakk számára alkalmas.

loader

Rendelése folyamatban. Kérjük várjon pár másodpercet, ne frissítse a böngészőt és ne nyomjon a vissza gombra. Köszönjük!