Kategóriák

1–4 a 4 találatból

Eperfólia

Mezőgazdaság

3729 Ft

Méret: 1, 20 X 10 m

Geotextília

Mezőgazdaság

1585 Ft - 5755 Ft

Geotextília

Mezőgazdaság

1585 Ft

50g/m2

FÁTYOLFÓLIA 17g/m2 fehér

Mezőgazdaság

915 Ft

A 17 gr/m2 súlyú, fehér növénytakaró fátyolfólia sokoldalúan felhasználható tavasszal a növénytermesztésben. A rendkívül könnyű takaró véd a kellemetlen időjárási viszontagságok, - talajmenti fagyok, erős szél, eső és jégverés, - továbbá a rovarok, állatok és madarak által okozott károk ellen is. Szálas szerkezete következtében átengedi a levegőt, fényt, csapadékot, öntöző vizet és permetlét, ezáltal optimális mikroklímát biztosít a növények csírázásához és növekedéséhez. Alkalmazása magas terméshozamot, jobb termékminőséget és korábbi betakarítást eredményez. Kitűnően használható a zöldségfélék, a saláta, spenót, retek, káposzta, kínai kel, uborka, dinnye, korai burgonya, póréhagyma, cukkíni és a különféle gyógynövények termesztésében. Felhasználása közvetlenül a vetés vagy ültetés után történik. Lazán, feszítés nélkül terítjük a talajra. A széleket 50 centiméterenként leterheljük. Nagyobb területeken, vagy ha hatékonyabb kártevő elleni védelmet akarunk, akkor a fátyolfóliát körben leföldeljük. A virágzó növényeket, pld. az epret, uborkát, cukkínit stb. a beporzás érdekében pár napra kibontjuk. Más növények betakarva maradhatnak egészen a betakarításig. Gondos kezelés mellett a fátyolfólia többször is felhasználható. Egyaránt alkalmazható kertekben, fóliasátrakban és üvegházakban is.

FÁTYOLFÓLIA 30g/m2 fehér

Mezőgazdaság

1215 Ft

A 30 gr/m2 súlyú, fehér növénytakaró fátyolfólia sokoldalúan felhasználható ősszel a növénytermesztésben. A rendkívül könnyű takaró véd a kellemetlen időjárási viszontagságok, - talajmenti fagyok, erős szél, eső és jégverés, - továbbá a rovarok, állatok és madarak által okozott károk ellen is. Szálas szerkezete következtében átengedi a levegőt, fényt, csapadékot, öntöző vizet és permetlét. Gondos kezelés mellett a fátyolfólia többször is felhasználható. Egyaránt alkalmazható kertekben, fóliasátrakban és üvegházakban is.

loader

Rendelése folyamatban. Kérjük várjon pár másodpercet, ne frissítse a böngészőt és ne nyomjon a vissza gombra. Köszönjük!