Kategóriák

1–24 a 50 találatból

CSŐFOGÓ EXTOL PRE, 90░-OS, CV., 1, 5", 420MM

Gépek, szerszámok, eszközök

7199 Ft

90 fokban kihajlított pofák, a sarkokban történő könnyebb munkavégzés érdekében. Megcsúszás elleni fogazat, a forgásiránnyal ellentétes irányba néző fogakkal. A csőfogó keskeny pofája lehetővé teszi a munkavégzést a nehezen hozzáférhető helyeken. A kitűnő minőségű CrV acélból kovácsolással készült, indukciósan edzett pofákkal rendelkező csőfogó teljesíti a DIN 5234 számú szabvány előírásait.

CSŐFOGÓ EXTOL PRE, S-POFÁVAL, CV.

Gépek, szerszámok, eszközök

6690 Ft

CSŐFOGÓ EXTOL PRE, S-POFÁVAL, CV. "S" betű alakra hajlított pofák, 3 ponton történő rögzítéssel, a különböző tárgyak, többek között a sima falú csövek erős és biztonságos megfogása érdekében. A csőfogó megcsúszás elleni fogazattal, a forgásiránnyal ellentétes irányba néző fogakkal. A fogó keskeny pofája lehetővé teszi a munkavégzést a nehezen hozzáférhető helyeken. A kitűnő minőségű CrV acélból kovácsolással készült, indukciósan edzett pofákkal rendelkező csőfogó teljesíti a DIN 5234 számú szabvány előírásait.

VÍZPUMPA FOGÓ FORTUM "HUNTER", 60CRMOV18-5, FOSZFÁTOZOTT, GUM. MARKOLAT

Gépek, szerszámok, eszközök

7019 Ft

VÍZPUMPA FOGÓ FORTUM "HUNTER", 60CRMOV18-5, FOSZFÁTOZOTT, GUM. MARKOLAT.  Beállítás gombnyomással, közvetlenül a munkadarabra helyezve, gyors és kényelmes kezelés. A megfogási felületek speciálisan edzett fogazással kialakítva. Egykezes beállítási lehetőség. A szár csúszásgátló műanyaggal bevonva. Króm-vanádium acélból készült.

POPSZEGECSHÚZÓ FOGÓ EXTOL PRE, 2, 4-3, 2-4-4,8MM, 6500N HÚZÓERŐ, 250MM

Gépek, szerszámok, eszközök

4375 Ft

A popszegecs néven ismerté vált húzószegecs általános típusai két vagy több lemezalkatrész összefogására alkalmasak. 

VÍZPUMPA FOGÓ EXTOL PRE, , TÜV/GS, SZIV. NYÉL, AKASZTÓS SZERSZÁMTARTÓ

Gépek, szerszámok, eszközök

2255 Ft

VÍZPUMPA FOGÓ EXTOL PRE, , TÜV/GS, SZIV. NYÉL, AKASZTÓS SZERSZÁMTARTÓ. A vízpumpa fogó ergonómikusan kialakított markolatának köszönhetően a fogót biztosabban lehet a kézben tartani. Nagyfokú stabilitás a kettős vezetésű kitoló szerkezetnek köszönhetően. 

HARAPÓFOGÓ KWB MŰA BORÍTÁS

Gépek, szerszámok, eszközök

2359 Ft

PROFI harapófogó műanyag borítású nyéllel, mely tökéletes választás drót és vékony fém vágásához.

KOMBINÁLT FOGÓ KWB

Gépek, szerszámok, eszközök

2905 Ft

Kombinált fogó, alak DIN ISO 5746 szerint, CV acél, matt szatén bevonat, 2 komponensű markolat az optimális erőátvitelhez és fáradtságmentes munkavégzéshez, fogási zónákkal a lapos és kerek munkadarabokhoz többcélú használatra, lapos vágókkal és ferde élekkel, kemény és puha huzal, a vágók edzettek. A műhely praktikus fogótartójával egyszerűen csavarja a műanyag csipeszt a műhely falára.

OLDALCSÍPŐ FOGÓ 180MM KWB ERŐSÍTETT

Gépek, szerszámok, eszközök

3659 Ft

Nagy teherbírású oldalvágó fogó alakja DIN ISO 5749 szerint, edzett acélhuzalhoz, CV acélhoz, matt szatén bevonathoz, dobozcsuklóhoz, 2 komponensű markolathoz az optimális erőátvitelhez és fáradtságmentes munkavégzéshez, a legkeményebb, nagy igénybevételű alkalmazásokhoz, nagy vágási teljesítmény az optimális kombinációnak köszönhetően vágási szög és teljesítmény, a vágók edzettek. A műhely praktikus fogótartójával egyszerűen csavarja a műanyag csipeszt a műhely falára.

CSŐFOGÓ EXTOL PRE, S-POFÁVAL, CV._1, 5", 420MM

Gépek, szerszámok, eszközök

9219 Ft

"S" betű alakra hajlított pofák, 3 ponton történő rögzítéssel, a különböző tárgyak, többek között a sima falú csövek erős és biztonságos megfogása érdekében. A csőfogó megcsúszás elleni fogazattal, a forgásiránnyal ellentétes irányba néző fogakkal. A fogó keskeny pofája lehetővé teszi a munkavégzést a nehezen hozzáférhető helyeken. A kitűnő minőségű CrV acélból kovácsolással készült, indukciósan edzett pofákkal rendelkező csőfogó teljesíti a DIN 5234 számú szabvány előírásait.

POPSZEGECSHÚZÓ FOGÓ EXTOL PRE, TÜV/GS, 265MM,

Gépek, szerszámok, eszközök

3575 Ft

A popszegecs néven ismerté vált húzószegecs általános típusai két vagy több lemezalkatrész összefogására alkalmasak. Megfelelő méretűre kiképzett furatokon átvezetett húzószegecs beszerelése popszegecs húzóval történik. Az tömegesen használt domború fejű és nyitott végű popszegecsek mellett több speciális tulajdonsággal bíró húzószegecs típussal is talákozhatunk. A szegecsek behúzás utáni viselkedését és szilárdsági tulajdonságait az anyagminőségen kívül a popszegecs kialakítása jelentősen befolyásolja. Eltérő típusok viselkedése más és más, ezért a szegecstípus kiválasztásakor mérlegelni kell, hogy az egyes tulajdonságoknak milyen mértékben kell megfelelnie.

loader

Rendelése folyamatban. Kérjük várjon pár másodpercet, ne frissítse a böngészőt és ne nyomjon a vissza gombra. Köszönjük!