Kategóriák

1–6 a 6 találatból

DUGÓZÓ GÉP KÉZI KICSI

Mezőgazdaság

8099 Ft

Praktikus kézi dugózó készülék a hobbi felhasználók számára. Minden kereskedelemben kapható palackkal és dugóval használható. Ideális például a kinyitott boros palackok újra lezárásához és a saját készítésű és palackozású párlatok dugózásához. Palackozó dugózó használata alkalmas a házi italok (0.5-1 literes üveg palackok) teljesen légmentesített tárolására. A szerkezet fémvázas és elnyűhetetlen. Egy mozdulattal a parafadugó az üvegbe kerül, mely során teljesen légmentes lesz a nedű. Kézi dugózó hobbi palackozáshoz pl.: 40-50 palack/ alkalmanként, Az állványos dugózónál komolyabb kézi erőfeszítést igényel, nem egy kezes hanem kétkezes.

Borszűrő Colombo 12

Mezőgazdaság

122900 Ft

A COLOMBO® 12 borszűrő tartalmaz egy elektromos szivattyút és egy szűrőrendszert, amely a kívánt folyadékot 12 darab 20x20 méretű szűrőlapokkal felszerelve átszűri. Ez a speciális szűrési módszer nagyon magas színvonalon tisztítja az italokat anélkül, hogy befolyásolná a feldolgozott folyadék alapvető jellemzőit, és ezért nagyon népszerű választás mind háztartási, mind professzionális használatra, például a borászatokban, gyógyszergyárakban, laboratóriumokban és sörgyárakban - bárhol ahol fontos, hogy a kívánt folyadék ne legyen zavaros, vagy ne tartalmazzon nemkívánatos maradékot. A Colombo szűrőcsalád elsősorban italok szűrésére szolgál, így az összes felhasznált anyag tökéletesen kompatibilis az emberi fogyasztásra szánt folyadékokkal. Különösen ajánlott a bor, víz, tej valamint sőr szűrésére, 30 fok centiStokes vagy 4 Engler fokig minden olyan folyadék szállítására alkalmas, mely nem tartalmaz koptató anyagokat, és a szűrő anyagát nem támadja meg. Nem igényel különleges karbantartást, kivéve a rutin tisztítást. A borszűrő szivattyúját irányváltó kapcsolóval látták el, aminek köszönhetően az oda - vissza szivattyúzás is megoldható. A Borszűrőről ha szükséges, leválaszthatják a szivattyút és önmagukban használhatják a folyadékok egyszerű szállítására.

BORSZIVATTYÚ BEM 10

Mezőgazdaság

40290 Ft

A Rover gyár BE és CE sorozatú szivattyúi, bronzházas centrifugál szivattyú forgásirány váltóval. A Rover CE típusok a BE-M kivitellel nagy vonalakban megegyeznek, annál azonban egyszerűbb kivitelűek. Inkább otthoni és hobbi célra javasoljuk használatukat. Alkalmazás: bor, must, és tengervíz szivattyúzása. Műszaki adatok: Szállítókapacitás: max. 420 l/óra Emelőmagasság: 10 m Önfelszívási maximuma 9 méter a szívócsonktól. A szivattyúház és a járókerék anyaga bronz. Motor: 230V, 50Hz

BORSZIVATTYÚ BEM 20

Mezőgazdaság

39790 Ft

A Rover gyár BE és CE sorozatú szivattyúi, bronzházas centrifugál szivattyú forgásirány váltóval. A Rover CE típusok a BE-M kivitellel nagy vonalakban megegyeznek, annál azonban egyszerűbb kivitelűek. Inkább otthoni és hobbi célra javasoljuk használatukat. Alkalmazás: bor, must, és tengervíz szivattyúzása. Műszaki adatok: Szállítókapacitás: max. 1750 l/óra Emelőmagasság: 25 m A szivattyúház és a járókerék anyaga bronz. Motor: 230V, 50Hz

loader

Rendelése folyamatban. Kérjük várjon pár másodpercet, ne frissítse a böngészőt és ne nyomjon a vissza gombra. Köszönjük!