Kategóriák

1–2 a 2 találatból

DUGÓZÓ GÉP KÉZI KICSI

Mezőgazdaság

7665 Ft

Praktikus kézi dugózó készülék a hobbi felhasználók számára. Minden kereskedelemben kapható palackkal és dugóval használható. Ideális például a kinyitott boros palackok újra lezárásához és a saját készítésű és palackozású párlatok dugózásához. Palackozó dugózó használata alkalmas a házi italok (0.5-1 literes üveg palackok) teljesen légmentesített tárolására. A szerkezet fémvázas és elnyűhetetlen. Egy mozdulattal a parafadugó az üvegbe kerül, mely során teljesen légmentes lesz a nedű. Kézi dugózó hobbi palackozáshoz pl.: 40-50 palack/ alkalmanként, Az állványos dugózónál komolyabb kézi erőfeszítést igényel, nem egy kezes hanem kétkezes.

BORSZIVATTYÚ BEM 10

Mezőgazdaság

29960 Ft

A Rover gyár BE és CE sorozatú szivattyúi, bronzházas centrifugál szivattyú forgásirány váltóval. A Rover CE típusok a BE-M kivitellel nagy vonalakban megegyeznek, annál azonban egyszerűbb kivitelűek. Inkább otthoni és hobbi célra javasoljuk használatukat. Alkalmazás: bor, must, és tengervíz szivattyúzása. Műszaki adatok: Szállítókapacitás: max. 420 l/óra Emelőmagasság: 10 m Önfelszívási maximuma 9 méter a szívócsonktól. A szivattyúház és a járókerék anyaga bronz. Motor: 230V, 50Hz

loader

Rendelése folyamatban. Kérjük várjon pár másodpercet, ne frissítse a böngészőt és ne nyomjon a vissza gombra. Köszönjük!