Kategóriák

1–16 a 16 találatból

SZELEPESCSŐ /ÁTFEJTŐ/

Mezőgazdaság

2049 Ft

Golyós pumpa, fejtőtömlő, a cső golyós szeleppel ellátott. Alkalmas mindennemű folyadék pl.: víz, bor vagy akár üzemanyag és vegyipari termékek átfejtésére is. A tömlő színe készletenként változhat.

BORÁSZATI SZETT

Mezőgazdaság

11815 Ft

alkohol tartalom megállapításához szükséges készlet tartalmaz hőmérős szeszfokolót és 250 ml-es üveg fokolóhengert

Mérőhenger PP műanyag

Mezőgazdaság

4515 Ft

A polipropilén kedvező mechanikai tulajdonságai és a viszonylag jó vegyszer és hőállósága (autoklávozható és mélyfagyasztható) miatt, igen sok eszköz készül ebből az anyagból. Merevebb, mint a polietilén, áttetsző. Hőállóság:-10°...+120°C(140°) A hőállóság alsó határa az anyag rideggé válását jelzi, számos esetben alacsonyabb hőmérsékleten is használhatóak, például a polipropilén edények fagyasztva tároláshoz. A hőállóság felső határánál zárójelben lévő értékek a rövid idejű hőállóságot jelzi. Az átlátszóság mértéke a falvastagság mellett az alapanyag tisztaságától és fajtájától is függhet.

TÖLCSÉR KISSZŰRŐS

Mezőgazdaság

1039 Ft

Óriás műanyag tölcsér 220mm felső, belső átmérővel. Lepattintható szűrővel kapható. A szín készletfüggő. Átmérője: 23,5cm, hossza : 32cm. A kiömlő nyílás átmérője 2,5cm.

loader

Rendelése folyamatban. Kérjük várjon pár másodpercet, ne frissítse a böngészőt és ne nyomjon a vissza gombra. Köszönjük!