Kategóriák

1–24 a 117 találatból

Cirokseprű ipari, 5+2 varrásos

Otthon, háztartás

3249 Ft

Az 5+2 varrásos, nyéllel ellátott ipari cirokseprű elengedhetetlen kelléke bármely háztartásnak. Kiváló anyagokból készült, melyek hosszú élettartamot garantálnak a takarítóeszköznek. Kézreálló kialakításával megkönnyíti a takarítást.

WD-40 UNIVERZALIS SPRAY

Otthon, háztartás

2205 Ft

A WD-40 spray nedvességkiszorító, korroziógátló, zsírozó és csavarlazító hatással rendelkezik. Tisztít és véd, univerzálisan alkalkazmató a legtöbb felülethez.

KÁBELKÖTEGELŐ EXTOL PRE, 3,6×200MM, 100 db, 4 SZÍNŰ (PIROS, KÉK, SÁRGA, ZÖLD)

Otthon, háztartás

1205 Ft

KÁBELKÖTEGELŐ EXTOL PRE, 3,6×200 mm, 100 db, 4 SZÍNŰ (PIROS, KÉK, SÁRGA, ZÖLD), színenként 25-25 db: piros-kék-zöld-sárga. Hőmérséklet tartomány: -40 -  +85 C°. Átfogási átmérő: 3-50 mm. MAX.teherbírás: 18kg.

Cirokseprű nagy, 5 varrásos

Otthon, háztartás

2799 Ft

Az 5 varrásos, nyéllel ellátott cirokseprű elengedhetetlen kelléke bármely háztartásnak. Kiváló anyagokból készült, melyek hosszú élettartamot garantálnak a takarítóeszköznek. Kézreálló kialakításával megkönnyíti a takarítást.

KÁBELKÖTEGELŐ EXTOL PRE, 100 db, FEKETE NYLON

Otthon, háztartás

389 Ft

KÁBELKÖTEGELŐ EXTOL PRE, 100 db, FEKETE NYLON. Ez a kábelkötegelő ellenáll az UV sugárzásnak; húzószilárdsága 18 kg; sav- és lugálló. Használható: -40 °C és +85 °C között; anyaga: nylon 66; teljesíti az EN 62275 biztonságra és szilárdságra vonatkozó szabványt, tűzvédelmi osztály: UL94V-2. Kábelek, vezetékek és egyéb, nemcsak villanyszerelési anyagok gyors kötegeléséhez és rögzítéséhez.

Hólapát műanyag IL2A, 490 mm, alu élvédős, D-markolattal

Otthon, háztartás

4119 Ft

 Alumínium élvédővel van szerelve. D markolat a könnyebb munkavégzés érdekében. Fa nyél tartozék. 49 cm-es munkaszélesség.

VILLAMOS HOSSZABBÍTÓ, NARANCS, 250V-16A;, 1,5MM2

Otthon, háztartás

4605 Ft

Védőérintkezős hálózati hosszabbító. Narancs színű kábel. 3 x 1,5 mm2 H05VV-F vezeték. 250 V~/16 A/ 2300 W

AKKUMULÁTOR PXC 18V 3,0Ah EINHELL

Otthon, háztartás

21690 Ft

Az Einhell 18 V 3,0 Ah Power X-Change PLUS akkumulátor a Power X-Change termékcsalád valamennyi tagjával kombinálható, multifunkcionális lítium-ion akkumulátorainak egyike. Az univerzális Power X-Change akkumulátorokkal a termékcsalád valamennyi készülékét működtetheti, így bátran használhatja ugyanazt az akkumulátort kerti munkákhoz, vagy épp szerszámgépek üzemeltetéséhez. Miért érdemes kipróbálnia? Mivel csupán egy-egy akkumulátorra és töltőkészülékre lesz szüksége az egyes szerszámok és gépek üzemeltetéséhez, ezért nem csak a pénztárcáját kíméli, hanem a maximális rugalmasságot biztosító akkumulátoros Power X-Change termékekkel a környezetet is óvja! Sőt! Az univerzális megoldásnak köszönhetően a különböző típusú töltők és akkumulátorok használatából és tárolásából adódó káoszt is elkerülheti. A legújabb generációs lítium-ion cellák 17%-kal kompaktabb és 20%-kal könnyebb kialakítást tesznek lehetővé, illetve 100 %-kal nagyobb teljesítményt biztosítanak, bármilyen munkához használja is a készülékeket. A teljesítményintenzív feladatok elvégzéséhez a PLUS-technológia nyújt extra támogatást. Mivel nincs memória-effektus és mélykisülés, ezért a kiváló minőségű akkumulátorok egyenletes és nagy teljesítményt tudnak leadni. A 18 V 3,0 Ah PXC PLUS a Power X-Change család csúcskategóriás akkumulátora, amelyet a TWIN-PACK technológiának köszönhetően (egy másik 18 V PXC akkumulátorral együtt) 36 V feszültséget igénylő munkákhoz is használhat. A beépített mikroprocesszornak köszönhetően az aktív akkumulátor felügyeleti rendszer (ABS) folyamatosan felügyeli és vezérli az akkumulátor valamennyi paraméterét, biztonságos működést, optimális teljesítményt, maximális üzemidőt és élettartamot biztosítva ezzel. Az aktuális töltöttségi szintet egy 3 fokozatú LED kijelzőről olvashatja le. Az akku pornak, rozsdának és fizikai behatásoknak ellenálló kivitelben készül. A gumírozott burkolat nagyfokú ütésvédelemet és biztos fogást kölcsönöz, a süllyesztett fogantyúk segítségével pedig egyszerűen kiveheti az akkumulátort a készülékekből.

AKKUMULÁTOR PXC 18V 2,0Ah EINHELL

Otthon, háztartás

14105 Ft

7 az 1-ben ABS: Az Einhell aktív akkumulátortöltő rendszere. 3 fokozatú LED-es akkumulátor kijelző és a töltésjelző lámpa. A legmodernebb biztonság: Mikroprocesszor folyamatosan felügyeli a paramétereket. "Óvatos töltés” mélykisülésnél, ezért hosszú élettartamú. Az értékes li-ion akkumulátor cellák segítségével gyakorlatilag nincs önkisülés. Bármikor feltölthető. A gumis ház kiváló ütésvédelmet és stabil tartást biztosít. Fogómélyedések biztosítják az akkumulátor ergonomikus eltávolítását.

HORDOZHATÓ INDÍTÁSRÁSEGÍTŐ ÉS TÖLTŐ CE-JS 8 EINHELL

Otthon, háztartás

30360 Ft

Kompakt és egyszerűen kezelhető indításrásegítő, valamint energiaállomás. Nagyteljesítményű lítium-polimer (Li-polymer) akkumulátor 3 x 2500 mAh kapacitással. Töltöttségi állapot jelző LED-ek. LED-világítás (folyamatosan világító fény, villódzó fény, SOS-jelzés). 12 V / 200 A indítássegítő, bikázó funkció lemerült gépjármű akkumulátorokhoz. Indítókábel szigetelt krokodil csipeszekkel és túlterhelés-védelemmel.

PXC AKKU+TÖLTŐ 18V 4,0Ah INDULÓKÉSZLET

Otthon, háztartás

16799 Ft

• Mindent az akkumulátorról: • Univerzálisan felhasználható a Power X-Change termékcsalád valamennyi készülékéhez • Az Einhell proaktív akkumulátorfelügyeleti rendszere maximális biztonságot szavatol • Hosszabb élettartam az alkalmazkodó töltés révén • Nincs mélykisülés a kiváló minőségű lítium-ion celláknak köszönhetően • Valamennyi paramétert a legmodernebb alkatrészek ellenőrzik • Folyamatosan ellenőrizhető töltöttségi szint a 3 darab LED-nek köszönhetően • Nagyfokú ütésvédelem és biztos fogás a gumírozott burkolatnak köszönhetően • Kényelmes használat a süllyesztett fogantyúk révén • Mindent a töltőkészülékről: • Hosszabb élettartam az alkalmazkodó töltés révén • Nagyfokú biztonság az intelligens töltésfelügyeletnek köszönhetően • Folyamatos akkumulátor felügyelet az optimális töltési folyamat biztosítása érdekében • Hatfokozatú töltő, amelyről bármikor leolvashatja az akkumulátor aktuális töltöttségi szintjét • Felhasználóbarát falra szerelhető megoldás az integrált akasztószemnek köszönhetően • Univerzálisan használható a Power X-Change termékcsalád valamennyi készülékéhez Termékleírás Az Einhell 18 V 4,0 Ah PXC Starter Kit az innovatív lítium-ion sorozat legerősebb kezdőcsomagja. Mindegy, hogy még csak most ismerkedik a PXC technológiával, vagy a már meglévő eszközeihez keres kiegészítőt, a kezdőcsomag erős, 4,0 Ah PXC akkumulátora és töltőkészüléke rendkívül hasznos segítőtársa lesz. A Power X-Change akkumulátor rendszer multifunkcionális és egymással kombinálható akkumulátorait a termékcsalád valamennyi kerti készülékéhez és szerszámgépéhez használhatja. Miért érdemes kipróbálnia? Ha egyetlen akkumulátort és töltőt használ valamennyi készülékéhez, akkor nem csak a költségeit csökkentheti jelentős mértékben, hanem a különböző típusú töltők és akkumulátorok használatából és tárolásából adódó káoszt is elkerülheti. Az akkumulátorokat a Power X-Change termékcsalád valamennyi készülékéhez használhatja. A proaktív akkumulátor- és az intelligens töltéskezelő rendszer maximális biztonságot és hosszú élettartamot szavatol. A fő paramétereket a legmodernebb technológiával gyártott alkatrészek ellenőrzik folyamatosan. A töltőkészülék folyamatosan ellenőrzi a töltési ciklust, így mindig a lehető legoptimálisabb töltést biztosítja. Az alkalmazkodó töltésnek köszönhetően az akkumulátor élettartama jelentősen meghosszabbodik. Nincs mélykisülés, így a kiváló minőségű lítium-ion cellákból álló akkumulátort bármikor feltöltheti anélkül, hogy károsodna - bármilyen legyen is a töltöttségi szintje. Az akkumulátor töltöttségi szintjét a háromfokozatú LED töltöttségi állapot jelzőről olvashatja le. A hatfokozatú töltő töltés közben a valós idejű töltöttségi szintet mutatja. Nagyfokú ütésvédelem és biztos fogás a gumírozott burkolatnak köszönhetően. Az akkumulátoron található süllyesztett fogantyúnál fogva egyszerűen és gyorsan lehúzhatja az akkumulátort a készülékekről. A töltőkészüléket - a beépített akasztószemnél fogva - akár a falra is felakaszthatja.

loader

Rendelése folyamatban. Kérjük várjon pár másodpercet, ne frissítse a böngészőt és ne nyomjon a vissza gombra. Köszönjük!