Kategóriák

1–24 a 30 találatból

AKKUMULÁTORTÖLTŐ PXC 18V 3,0Ah

Gépek, szerszámok, eszközök

9549 Ft

18V 30min Power-X-Change • • • 6 fokozatú töltésállapot kijelző • Falra szereléshez előkészítve • Intelligens töltésirányító rendszer a hosszú akkumulátor élettartamért • Az akkumulátor állapotát folyamatosan ellenőrzi és ennek megfelelően tölti • Óvatos töltés mélykisülésnél, ezért hosszú élettartamú

KETTŐS KÖSZÖRŰGÉP EXTOL 250 W, VIZES/SZÁRAZ, 134/2950 FORD/PERC, 8, 5KG

Gépek, szerszámok, eszközök

34450 Ft

KETTŐS KÖSZÖRŰGÉP EXTOL 250 W, VIZES/SZÁRAZ, 134/2950 FORD/PERC, 8, 5 KG. Hálózati feszültség 230 V ~50 Hz, teljesítményfelvétel 250 W, üresjárati fordulatszám 2950 ford/perc, korongméret 200 x 16 x 20 mm, hangnyomás 62,6 db (A), akusztikus teljesítmény 75,6 db (A), orsó-menetméret M12, szigetelésI védelmi osztály IP20, tömeg 8,5 kg, 1 ÉV GARANCIA.

ELEKTROMOS FESTÉK- ÉS HABARCSKEVERŐ GÉP EXTOL PRE, (MIXER) 1200 W, M14

Gépek, szerszámok, eszközök

47500 Ft

ELEKTROMOS FESTÉK- ÉS HABARCSKEVERŐ GÉP EXTOL PRE, (MIXER) 1200 W, M 14. Hálózati feszültség: 230 V / 50 Hz. MAX.névleges teljesítmény: 1200 W, szabályozható fordulatszám: 180-650 ford/perc.  Lassú indítás ("soft start"), állandó fordulatszám tartása üzem közben, túlterhelés elleni védelem. Keverőszár hossza: 560 mm;  átmérője: 120 mm;  rögzítése: M 14. Keverhető elegy tömege: 25 - 50 kg. Tömeg:  3,4 kg. Érintésvédelem: IP20. Szigetelési osztály: II. 1 ÉV GARANCIA. A kézi keverőgép az építőiparban használatos keverékek - pl. habarcs, ragasztókeverék, valamint szerves oldószereket NEM tartalmazó festékek és lakkok - elkészítésére szolgál. Az elektronikusan szabályozott beindítás ("soft start") biztosítja a keverő lassú beindulását és fokozatos felfutását, ezzel megakadályozva a kevert anyag kifröccsenését az edényből. Az elektromotor olyan vezérlő elektronikával is rendelkezik, amely nagyobb terhelés esetén is állandó fordulatszámon tartja, ezzel lehetővé teszi az elegy egyenletes keverését. Felhasználható: Építőipari ragasztók, habarcsok, szerves oldószert nem tartalmazó festékek keverésére. Előnyök: -Lágy indítás az anyag kifröccsenésének megakadályozása érdekében.- Terhelés alatt is állandó fordulatszám a beépített elektronikának köszönhetően.- Keverendő anyaghoz igazítható fordulatszám.- Ergonomikus kialakítású fogantyú a fáradságmentes munkavégzés érdekében.- Túlterhelés védele mmel ellátott, nagy nyomatékú meghajtás.- Jobb és balkezesek számára egyaránt alkalmas.

FELSŐMARÓ TC-RO 1155E EINHELL

Gépek, szerszámok, eszközök

29680 Ft

A TC-RO 1155 E felső maró könnyen kezelhető, erős szerszám, amely az igényes barkácsolóknak segít sokféle maró munka elvégzésében. A marómélység több fokozatú revolver ütközővel gyorsan kiválasztható és a finombeállítóval pontosan beszabályozható. A forgácsvédő tábla növeli a munkabiztonságot. Az elektronikus fordulatszám-szabályozóval a felső marófunkció optimálisan igazítható az anyag és a marógép igényeihez. Az orsóreteszelő gyors, fáradozás nélküli szerszámcserét tesz lehetővé, emellett a kiegyensúlyozott formaterv gondoskodik a készülék stabilitásáról. A szorítófogó lehetővé teszi, hogy 6 mm vagy 8 mm szárátmérőjű szerszámot is használjunk. A porelszívó adapter segít rendet és tisztaságot tartani. A TC-RO 1155 E sokrétű tartozékainak része a párhuzamos ütköző, a körzőhegy, a kopírozó hüvely és a maró cseréjéhez szükséges szerszám.

AKKUMULÁTOR PXC 18V 5,2Ah

Gépek, szerszámok, eszközök

37490 Ft

Power-X-Change Plus 18V 5,2 Ah • • • 7 az 1-ben ABS: az Einhell aktív akkumulátor felügyeleti rendszere • 3 fokozatú akkumulátor töltöttségi állapot jelző LED • Folyamatos hőmérséklet, feszültség stb. vezérlés és ellenőrzés • Javító üzemmód arra az esetre, ha az akkumulátor teljesen lemerült (hosszú élettartam) • A kiváló minőségű lítium-ion celláknak köszönhetően minimális a kisülés veszélye • Bármikor feltölthető • Nagyfokú ütésvédelem és biztos tartás a gumírozott készülékháznak köszönhetően • Az akkumulátort könnyen kihúzhatja, ha a bemélyedéseknél fogja meg • Megnövelt akkumulátor kapacitás, kimagasló teljesítmény, hosszabb élettartam

LEMEZVÁGÓ GÉP EXTOL INDUSTRIAL_ 500 W, 6NM, 2,5KG

Gépek, szerszámok, eszközök

33390 Ft

LEMEZVÁGÓ GÉP EXTOL INDUSTRIAL 500 W, 6 NM, 2,5 KG. Hálózati feszültség: 230 V / 50 Hz MAX.teljesítmény: 500 W. Emelkedési szám (terhelés alatt): 1200 1/min. MAX.forgatónyomaték: 6 Nm. MAX.átvágható lemezvastagság: acél 400 N / mm2 : 2,5 mm, acél 600 N/ mm2 : 2,0 mm, acél 800 N/ mm2 : 1,6 mm, aluminium 250 N/ mm2 : 2,5 mm. Min .görbületi sugár : 40 mm. Kés típusa : IES 25 - 500 W. Tömeg: 2,5kg.

FESTÉKKEVERŐ TE-MX 18 LI-SOLO

Gépek, szerszámok, eszközök

30290 Ft

Az Einhell TE-MX 18 Li – Solo akkumulátoros habarcskeverője az Einhell széleskörű felhasználást biztosító és nagy teljesítményű Power X-Change termékcsalád tagja. Mindegy, hogy lakkot, festéket, ragasztót vagy habarcsot kell kevernie: a nagy teljesítményű akkumulátoros habarcskeverővel pillanatok alatt egyenletesen elkeverheti az anyagot. Hát kell ettől jobb szerszám?! A fordulatszám szabályozó elektronikának köszönhetően a készülék fordulatszámát mindig az elvégzendő feladat és a megmunkálandó anyag tulajdonságaihoz (összetétel, keménységi fok) igazíthatja. A lágyindítás révén a készülék folyamatosan gyorsul fel az üzemi fordulatszámra - mindezt fröcskölés és a por felverése nélkül. Az ergonomikus markolat könnyű használatot és szilárd fogást biztosít, bármilyen feladatot kell is elvégeznie. A robusztus, ugyanakkor rendkívül könnyű alumínium motorburkolat hosszú élettartamot szavatol. Az erős keverőszár-befogót M14 menettel látták el. A készülékhez mellékelünk 1 db habarcskeverő szárat (Ø 100mm). A készüléket Power X-Change akkumulátor és töltőkészülék nélkül szállítjuk; ezeket külön vásárolhatja meg. A PXC termékcsalád valamennyi akkumulátorát használhatja az akkumulátoros habarcskeverőhöz.

FALCSISZOLÓ AKKUS TC-DW 18/225 LI-SOLO

Gépek, szerszámok, eszközök

77690 Ft

Műszaki adatok Feszültség 18 V Min. üresjárati fordulatszám 600 min^-1 Max. üresjárati fordulatszám 1200 min^-1 Köszörűkorong átmérője 225 mm Eszköz hosszúsága 1.65 m A Power X-Change termékcsalád tagja Fordulatszám-szabályozó elektronika, a megmunkálandó anyag és a felhasználási terület sajátosságaihoz való alkalmazkodás érdekében Rögzítőgombbal ellátott funkciókapcsoló a könnyű munkavégzésért Integrált a porelszívás: tiszta munkaterület, rugalmas felhasználási lehetőség Rugós felfüggesztésű csiszolókorong, optimális felfekvés a megmunkálandó felületre Rögzítőszerkezettel vagy tépőzáras megoldással rögzíthetők a csiszolólapok Rugalmas kefegyűrű a tiszta munkaterületért Összecsukható nyél az egyszerű szállítás és tárolás érdekében Kényelmes és könnyű munkavégzés a Softgrip borítású felületeknek köszönhetően Levehető alumínium hosszabbítócső és pótfogantyú Talppal ellátott hosszabbítótömlő Porzsák gyorsrögzítéssel és hevederrel 6 db csiszolópapírral és 1 db rácsos lenanyag csiszolóval Adapter porszívóhoz történő csatlakoztatáshoz Praktikus kofferben Akkumulátor és töltőkészülék nélkül (ezeket külön vásárolhatja meg)

loader

Rendelése folyamatban. Kérjük várjon pár másodpercet, ne frissítse a böngészőt és ne nyomjon a vissza gombra. Köszönjük!