Kategóriák

1–6 a 6 találatból

Egérfogó fém 9,2*5cm profi (16001019)

Kert

485 Ft

Fémszerkezetű egérfogó csapda. 9,2x5cm, profi.

MADÁRHÁLÓ

Kert

1599 Ft - 5285 Ft

MADÁRHÁLÓ

Kert

1599 Ft

Madárkár elleni védőháló. Szélesség 4 m, szemméret: 1,9x1,9 cm

PROTECT COMBI HANGYAIRTÓ CSALI.3DB

Kert

1559 Ft

Elpusztítja a teljes bolyt! Azonnali és hosszútávú hatás. Speciális négy az egyben csalétek Felhasználható: zárt térben, balkonon és teraszon kerti hangyák irtására. A tudományosan kikísérletezett szer olyan csalogató- és tápanyagokat tartalmaz, amelyet a hangyák kedvelnek. A rovarok pusztulása a csalétek kihelyezését követően 2-3 nap múlva várható. A készítmény egy rendkívül keserű anyagot - denatónium benzoátot - tartalmaz, amely segít megelőzni a véletlenszerű emberi fogyasztást. A kerti hangyák (Lasius niger, Lasius neglectus) élelmiszer keresés miatt gyakorta felkeresik a lakásokat. A megszerzett élelmet a dolgozók a fészkekbe szállítják, amelyek általában a kertben, a ház talapzatának közelében helyezkednek el. A Protect Combi hangyairtó csalétek olyan hatóanyagokat tartalmaz, amely ölő- és a királynő meddőségét okozó hatással rendelkezik. Ez biztosítja, hogy idővel nemcsak az élelmiszert szállító dolgozók, hanem a bolyban élő egyedek is kipusztulnak. Hangyairtó csalétek Doboz tartalma 3 db 2 g-os csalétek állomás Egyéb információk Hatóanyag: 0,1% acetamiprid, 0,25% S-metoprén Minősítése: III. forgalmazási kategóriájú szabadforgalmú irtószer

RAID HANGYAÍRTÓ CSALI

Kert

1699 Ft

Kontakt hangyairtó csalétek A Raid Kontakt hangyairtó csalétek hatásos védelmet biztosít a hangyák ellen a ház bármely pontján, hiszen képes könnyedén elpusztítani az egész kolóniát. A rovarölő csalétek néhány héten belül kifejti hatását az elterjedtség mértékétől függően. Nagyobb elterjedtség esetében és a maximális hatásosság érdekében érdemes kihelyezni egyszerre több csalétket is, melyet a dolgozó hangyák a bolyba szállítanak, így a csalétek elpusztítja az egész kolóniát. Hatóanyag: Spinosad Gyermekektől elzárva tartandó. A biocid termékek használata során legyen elővigyázatos. Használat előtt olvassa el a címkét és a termékinformációt. Alkalmazása: 1. Egy hegyes tárggyal óvatosan lyukassza ki a perforált részt a csalétkes doboz oldalán, hogy a hangyák be- és kijáratául szolgáljon. A műveletet óvatosan végezzük el. 2. A csalétket helyezze a hangyaboly közelébe vagy a hangyák rendszeresen használt ösvényeire (falak és ajtók mentén, mosogatók alá, bútorok mögé, stb.), fénytől védett helyen. A csalétekből a hangyák fogyasztanak, azt a fészekbe hordják és az ott tartózkodókat ezzel táplálják, így a hangyaboly kihal. 3. A maximális hatásosság érdekében ellenőrizze a csalétkeket és, ha szükséges, helyezze át őket havonta egyszer. Nagyobb számú hangya esetén és a maximális hatásosság érdekében helyezzen ki egyszerre több csalétket is. Hatását a bolyra a mérgezett csalétek a kihelyezés után 3-4 héttel fejti ki. A csalétek kihelyezésekor a hangyák minden más potenciális táplálékforrását el kell távolítani, illetve biztosítani kell, hogy azokhoz a hangyák ne férhessenek hozzá. A termék alkalmazásakor semmilyen más rovarirtószert ne használjunk, ezek ugyanis akadályozhatják a hangyákat a csalétek felkeresésében.

loader

Rendelése folyamatban. Kérjük várjon pár másodpercet, ne frissítse a böngészőt és ne nyomjon a vissza gombra. Köszönjük!