Kategóriák

1–10 a 10 találatból

Egérfogó fém 9,2*5cm profi (16001019)

Kert

475 Ft

Fémszerkezetű egérfogó csapda. 9,2x5cm, profi.

MADÁRHÁLÓ

Kert

1599 Ft - 5029 Ft

MADÁRHÁLÓ

Kert

1599 Ft

Madárkár elleni védőháló. Szélesség 4 m, szemméret: 1,9x1,9 cm

BIOSTOP FARM LÉGYCSAPDA

Kert

3045 Ft

Egyszerűen használható, irtószermentes légycsapda, amely kb. 15.000 db légy befogására alkalmas. Alkalmazása elsősorban állattartó telepeken, családi gazdaságokban, illetve hús- és élelmiszer feldolgozó üzemek, szennyvíz-szikkasztó telepek, trágya és szemétdombok közelében javasolt.

PROTECT COMBI HANGYAIRTÓ CSALI.3DB

Kert

1435 Ft

Elpusztítja a teljes bolyt! Azonnali és hosszútávú hatás. Speciális négy az egyben csalétek Felhasználható: zárt térben, balkonon és teraszon kerti hangyák irtására. A tudományosan kikísérletezett szer olyan csalogató- és tápanyagokat tartalmaz, amelyet a hangyák kedvelnek. A rovarok pusztulása a csalétek kihelyezését követően 2-3 nap múlva várható. A készítmény egy rendkívül keserű anyagot - denatónium benzoátot - tartalmaz, amely segít megelőzni a véletlenszerű emberi fogyasztást. A kerti hangyák (Lasius niger, Lasius neglectus) élelmiszer keresés miatt gyakorta felkeresik a lakásokat. A megszerzett élelmet a dolgozók a fészkekbe szállítják, amelyek általában a kertben, a ház talapzatának közelében helyezkednek el. A Protect Combi hangyairtó csalétek olyan hatóanyagokat tartalmaz, amely ölő- és a királynő meddőségét okozó hatással rendelkezik. Ez biztosítja, hogy idővel nemcsak az élelmiszert szállító dolgozók, hanem a bolyban élő egyedek is kipusztulnak. Hangyairtó csalétek Doboz tartalma 3 db 2 g-os csalétek állomás Egyéb információk Hatóanyag: 0,1% acetamiprid, 0,25% S-metoprén Minősítése: III. forgalmazási kategóriájú szabadforgalmú irtószer

loader

Rendelése folyamatban. Kérjük várjon pár másodpercet, ne frissítse a böngészőt és ne nyomjon a vissza gombra. Köszönjük!