Kategóriák

1–15 a 15 találatból

SZERSZÁMOSLÁDA FÉM 40Î20Î20CM, 5 REKESZ, FESTETT LEMEZ, PIROS, LAKATOLHATÓ

Egyéb iparcikk

10307 Ft

külső méretek: 400×200×200mm
3 részes, 5 rekesszel
lemezvasatgság: 0,5mm
festett lemez, piros
tömeg: 2,8 kg
 

PÉNZKAZETTA EXTOL CRAFT, KÖNYV TÍPUSÚ, 2DB KULCCSAL, FESTETT ACÉL, 245Î155Î55MM

Egyéb iparcikk

5339 Ft

A könyvre emlékeztető pénzkazetta külső borítása csökkenti a doboz illetéktelen személyek általi megtalálását.. Fémből készült belső doboz, az értéktárgyak biztonságos elhelyezése érdekében.

PÉNZKAZETTA EXTOL CRAFT, KÖNYV TÍPUSÚ, 2DB KULCCSAL, FESTETT ACÉL

Egyéb iparcikk

4349 Ft

A könyvre emlékeztető pénzkazetta külső borítása csökkenti a doboz illetéktelen személyek általi megtalálását.. Fémből készült belső doboz, az értéktárgyak biztonságos elhelyezése érdekében.

SZERSZÁMKOCSI 4+1 FIÓKOS EINHELL TC-TW 100

Egyéb iparcikk

54190 Ft

Az Einhell TC-TW 100 szerszámoskocsi egy erős és megbízható társad lesz a műhely áttekinthetőségében és tisztán tartásában. A két görgős féknek köszönhetően biztonságosan megállítható a szerszámoskocsi. A fiókok a gumiborításnak köszönhetően alkalmasak érzékeny szerszámok tárolására is. A simán gördülő fiókok reteszelő rendszerrel vannak ellátva. Négy irányítható görgővel van felszerelve a szerszámoskocsi, ebből kettő rögzítőfék foganytyúval van ellátva. Max. Terhelhetőség 75kg

TÁSKA EINHELL 45/22

Egyéb iparcikk

7719 Ft

• Univerzális tároló szerszámgépekhez és tartozékokhoz • Hosszú élettartam az erős anyagnak és az erősített fenékrésznek köszönhetően • Biztos fogás a Softgrip felületű fogantyúval • A zsebek és a tartók segítségével mindig rendet tarthat a kofferban Termékleírás Az Einhell Bag 45/22 egy univerzális tároló, amelyben áttekinthetően elrendezheti és tárolhatja szerszámgépeit, illetve azok tartozékait. Készülékei így mindig bevetésre készek lesznek! A különböző méretű rekeszekben és zsebekben egyszerűen és helytakarékosan tárolhatók a kis- és nagyméretű szerszámgépek, illetve azok tartozékai: pakolja és rendezze el pillanatok alatt a szerszámgépeket, a hozzájuk tartozó biteket és a fúrófejeket, valamint az akkumulátorokat és a töltőket! Egészen biztos lehet benne, hogy mindennek megtalálja majd a helyét a különféle rekeszekben és zsebekben. A speciálisan szerszámgépek és tartozékok tárolására tervezett koffer erős anyagból készült, így még a nagy porral járó munkaterületeken (építkezéseken vagy a műhelyben) is megállja a helyét, és óvja a készüléket. A koffer fenékrésze külön erősítést kapott, így még a nehezebb eszközöket is biztonságosan tárolhatja benne. A koffer könnyen mozgatható a Softgrip borítású erős fogantyúnál fogva.

SZERSZÁMOSLÁDA KEREKES 495X350X712

Egyéb iparcikk

23990 Ft

Rövid videó a termékről itt nézhető meg.

  • masszív
  • sarokvédő
  • tálca belül
  • 4 tároló dobozzal
  • 4 rendező felül
  • húzófüllel

loader

Rendelése folyamatban. Kérjük várjon pár másodpercet, ne frissítse a böngészőt és ne nyomjon a vissza gombra. Köszönjük!