Kategóriák

(+36-46) 328-288 Kapcsolati telefonszám

1–6 a 6 találatból

AKKUMULÁTORTÖLTŐ PXC 18V EINHELL

Gépek, szerszámok, eszközök

18459 Ft

Két férőhelyes, mikroprocesszoros vezérlésű 18 Voltos  Power X-Change® rendszerű egységesített lithium akkutöltő (gyorstöltő) mely alkalmas az összes Einhell Power X-Change akkuk töltéséhez. A rendszer nagy előnye, hogy külön-külön is megvásárolhatóak az elemei és az Ön igényei szerint variálhatóak. Az akkuk száma és teljesítménye egyénileg választható. 

AKKUMULÁTORTÖLTŐ PXC 18V 2,5Ah+AKKU EINHELL

Gépek, szerszámok, eszközök

7790 Ft

Most tervezi megvásárolni első Power X-Change készülékét? Esetleg bővíteni szeretné meglévő eszközparkját? Mindegy, melyik fázisban van éppen, az Einhell 18 V 2,5Ah PXC kezdőcsomag tökéletes választás mindkét esetre! A 18 V 2,5 Ah Power X-Change akkumulátort és gyorstöltőt tartalmazó kezdőcsomag a Power X-Change rendszercsalád multifunkcionális tagja. Az univerzális Power X-Change akkumulátorokkal a termékcsalád valamennyi készülékét működtetheti, így bátran használhatja ugyanazt az akkumulátort kerti munkákhoz, vagy épp szerszámgépek üzemeltetéséhez. A sorozat töltőkészülékeivel az összes PXC akkumulátort feltöltheti. Miért érdemes kipróbálnia? Mivel csupán egy-egy akkumulátorra és töltőkészülékre lesz szüksége az egyes szerszámok és gépek üzemeltetéséhez, ezért nem csak a pénztárcáját kíméli, hanem a maximális rugalmasságot biztosító akkumulátoros Power X-Change termékekkel a környezetet is óvja! Sőt! Az univerzális megoldásnak köszönhetően a különböző típusú töltők és akkumulátorok használatából és tárolásából adódó káoszt is elkerülheti. Mivel nincs memória-effektus és mélykisülés, ezért a kiváló minőségű akkumulátorok egyenletes és nagy teljesítményt tudnak leadni. A 18 V 2,5 Ah Multi-Ah Power X-Change PLUS a Power X-Change család csúcskategóriás akkumulátora, amelyet a TWIN-PACK technológiának köszönhetően (egy másik 18 V PXC akkumulátorral együtt) 36 V feszültséget igénylő munkákhoz is használhat. A beépített mikroprocesszornak köszönhetően az aktív akkumulátor felügyeleti rendszer (ABS) folyamatosan felügyeli és vezérli az akkumulátor valamennyi paraméterét, maximális biztonságot, optimális teljesítményt, maximális üzemidőt és élettartamot biztosítva ezzel. Az aktuális töltöttségi szintet egy 3 fokozatú LED kijelzőről olvashatja le. Az akku pornak, rozsdának és fizikai behatásoknak ellenálló kivitelben készül. A süllyesztett fogantyúk segítségével egyszerűen kiveheti az akkumulátort a készülékekből. A helytakarékos tárolás érdekében a kompakt kialakítású töltőt beépített fali akasztókkal szerelték fel. A gyorstöltő technológia rövidebb töltési időt tesz lehetővé, az intelligens akkumulátor felügyeleti rendszer pedig tartósan optimalizált töltési folyamatot és a maximális biztonságot garantál. A frissítő (Refresh) üzemmód lehetővé teszi, hogy a mélykisült akkumulátorokat is újra üzembe tudja helyezni. Az aktuális töltöttségi szintet bármikor leolvashatja a 6 fokozatú LED kijelzőre pillantva.

ÁRAMFEJLESZTŐ HERON MAX 2800 VA, EGYFÁZISÚ (EGM-30 AVR), BENZINMOTOROS

Gépek, szerszámok, eszközök

155900 Ft

ÁRAMFEJLESZTŐ HERON MAX 2800 VA, EGYFÁZISÚ (EGM-30 AVR), BENZINMOTOROS.  Ez az áramfejlesztő a 8896111 típushoz hasonló paraméterekkel és felszereltséggel rendelkezik. Konstrukciójának és nagyobb teljesítményének köszönhetően azonban az építőiparban használt nagyobb teljesítményfelvételű gépek táplálására is alkalmas. fázisok száma: 1, feszültség / frekvencia: 230 V/50 Hz, teljesítmény max./ névleges: 2,8 kVA/2,5 kVA, teljesítménytényező (cos): 1, motor:  négyütemű, benzinüzemű, OHV vezérlés, 208 cm3, MAX.motorteljesítmény: 4,8 k W (6,5 HP)/4000 ford/perc, fogyasztás: kb. 0,5 l/k Wh (75 % terhelésnél) (egy feltöltéssel kb. 7,5 óra üzemidő 75 % terhelésen), indítás: kézi, generátor: szinkron, AC kimenet: 10,8 A/230 V, DC kimenet: 8,3 A/1 2V tömeg: 43 kg, üzemanyag tank mérete: 15 l, méretek (m x h x sz): 45 x 59 x 44 cm akusztikus teljesítmény: 68 db(A) (7 m távolságból), tartozékok: 12 V-os kábel csipesszel, gyertyakulcs, 1+1 ÉV GARANCIA.

ÁRAMFEJLESZTŐ HERON MAX 5500 VA, EGYFÁZISÚ (EGM-55 AVR-1), BENZINMOTOROS

Gépek, szerszámok, eszközök

295900 Ft

ÁRAMFEJLESZTŐ HERON MAX 5500 VA, EGYFÁZISÚ (EGM-55 AVR-1), BENZINMOTOROS. Minőségi konstrukciójának és erős motorjának köszönhetően ez a típus mindenekelőtt az építőiparban, illetve szerelési munkáknál történő alkalmazásra, továbbá hegesztőkészülékek táplálására vagy mobil szolgáltató központok számára szolgál elektromos energiaforrásként. A gép AVR egységgel rendelkezik, ezért veszély nélkül lehet vele táplálni bizonyos, kényes elektronikával rendelkező fogyasztókat is (pl. televízió). Fázisok száma:  1, feszültség / frekvencia: 230 V/50 Hz, teljesítmény max./ névleges: 5,5 kVA/5,0 kVA, motor: négyütemű, benzinüzemű, OHV vezérlés, 389cm3 MAX.motorteljesítmény: 9,0 k W (13 HP) / 4000 ford/perc, fogyasztás: 0,45 l/k Wh (75 % terhelésnél), egy feltöltéssel kb. 7 óra üzemidő, indítás: kézi, generátor: szinkron, AC kimenet: 21,7 A/230 V, DC kimenet: 8,3 A/12 V, tömeg: 83 kg, üzemanyag tank mérete: 25 l, méretek (m x h x sz): 57 x 69 x 52 cm, akusztikus teljesítmény: 72 db(A) (7m távolságból), tartozékok: 12 V-os kábel csipesszel, gyertyakulcs, 1+1 ÉV GARANCIA .A nagy üzemanyag tartály akár 15 óra folyamatos üzemelést tesz lehetővé (a terheléstől függően). Az áramfejlesztőhöz  230 V tápfeszültséggel működő és MAX. 4,0 k W teljesítményfelvételű hegesztő invertereket, valamint 230 V tápfeszültséggel működő és MAX. 4,5 k W teljesítményfelvételű egyéb hegesztő gépeket lehet csatlakoztatni.

ÁRAMFEJLESZTŐ HERON MAX 6800 VA, HÁROMFÁZISÚ (EGI 68-3), BENZINMOTOROS

Gépek, szerszámok, eszközök

303400 Ft

Nagy teljesítményű, egy- és háromfázisú fogyasztók (pl. szivattyúk, kompresszorok, stb.) energiaellátására használható. 5,5 kVA –nál kisseb teljesítményfelvételű három fázisú vagy 4,5 kVA- nál kisebb teljesítményű egyfázisú hegesztőkészülékek áramellátására is alkalmas. Indítási áramkorlátozó nélküli, nagy teljesítményű (>2000 W) sarokcsiszoló üzemeltetésére is használható. Ideális áramforrás lakatosoknak, karbantartóknak, nagyobb áramigényű készülékek ellátására helyszíni munkák esetén. • • • Könnyű szállíthatóság a gumikerék és a vonórúd által. Beépített kombinált műszer mely kijelzi a feszültséget, frekvenciát és az üzemórák számát. Ez lehetővé teszi a karbantartások pontos ütemezését és a készülék ellenőrzését. Nagy mértékű feszültség stabilitás az automatikus feszültség szabályzó rendszernek köszönhetően. Beépített üzemanyagszint mérő tájékoztatja a felhasználót az üzemanyag mennyiségéről. Három csatlakozó dugaljnak köszönhetően több készülék is üzemeltethető egyszerre, elosztó használata nélkül. A nagyobb teljesítményű fogyasztók ellátására 32 A terhelhetőségű, egy fázisú dugaljjal is fel van szerelve. Alacsony karbantartási költség a hosszú élettartalmú szivacs légszűrőnek köszönhetően. Alacsony olajszint esetén a beépített olajőr leállítja a motort. Könnyű indítás a beépített automatikus dekompresszornak köszönhetően. 12 V névleges feszültségű kimenet az egyenáramú fogyasztók ellátására. • • • Műszaki jellemzők: • Generátor: háromfázisú, szinkrongenerátor • Teljesítménytényező: cos φ =1 • Elektromos teljesítmény max./tartós: 6,8 kVA / 6,3 kVA; egy fázison 5,5 kVA / 5 kVA • Váltóáramú kimenet: 1 db 5p; 400 V; 2 db 230V~50 Hz (max. 11 A / 17 A) • Egyenáramú kimenet: 12 V = (max. 8,3 A, lüktető) • Feszültségszabályozó rendszer: elektronikus (AVR) • Motor: négyütemű, OHV vezérlésű, olajszint érzékelővel ellátva • Indítás: kézi • Hengerűrtartalom: 439 cm3 • Teljesítmény: 15 LE / 4000 ford. / perc • Üzemanyag fajta: 95-ös oktánszámú benzin • Maximális fogyasztás: ~ 4 l / óra • Üzemanyagtartály térfogata: 6 l • Mérete (m × h × sz): 68× 54 × 55 cm • Tömeg: 91 kg • Akusztikus teljesítmény: 98 dB(A) (7m távolságból)

AKKUMULÁTORTÖLTŐ CE-CB 1M EINHELL

Gépek, szerszámok, eszközök

9615 Ft

Az Einhell CC-BC 1 M akkumulátor töltő egy intelligens, mikroprocesszor-vezérelt töltőkészülék, amely szinte minden gépjármű akkumulátor típushoz használható. A töltőkészülék tervezésekor nagy hangsúlyt fektettek a biztonsági és karbantartási funkciók fejlesztésére, hiszen ezek elengedhetetlenek ahhoz, hogy a mai gépjárművekbe szerelt rendkívül fejlett és nagyteljesítményű akkumulátorok megfelelően működjenek. Kulcsfontosságú, hogy az akkumulátor élettartama maximális töltési teljesítmény mellett se csökkenjen, ezért a fejlesztésnél a gyors és kímélő töltés biztosítása volt az elsődleges szempont. A felhasználóbarát töltésjelzőnek köszönhetően ezzel a készülékkel sokkal egyszerűbb dolgoznia, mint a többi töltővel. IP65-ös (por- és cseppáló) védelmének köszönhetően szinte minden környezetben használható. Az Einhell sokoldalú töltőkészülékét zselés, AGM, karbantartást nem igénylő, és csekély karbantartást igénylő ólomsavas akkumulátorokhoz tervezték. A CC-BC 1 M töltőkészüléken gyorsan nyomógombbal válthatja, hogy 6 vagy 12 voltos gépjármű akkumulátort kíván tölteni. A többfokozatú töltési ciklust a mikroprocesszor-vezérlés ellenőrzi és állítja be a megfelelő szintre. Az intelligens vezérlőelektronika ellenőrzi a készülékhez csatlakoztatott akkumulátorokat, és a töltöttségi szinttől függően megmutatja, mit kell tennie. A fenntartó töltés funkció folyamatosan optimális töltést biztosít; ezzel óvja és egyben kíméli is az akkumulátort. A CC-BC 1 M sok más hasznos funkciójával együtt tökéletes megoldás olyan járművekhez, amelyeket csak időszakosan használ. Ahelyett, hogy engedné lassan lemerülni az akkumulátort, és ezzel vállalná a mélykisülés veszélyét, a fenntartó töltés segítéségével kímélő üzemmódban optimális szinten tarthatja az akkumulátor töltöttségét jgy meghosszabbítja az élettartamát, és nem kell vagyonokat költenie arra, hogy kicserélje a tönkrement akkumulátorokat. Legyen startra kész már rögtön az évad elején: használja a töltőt személyautókhoz, motorokhoz, vagy rollerekhez.

loader

Rendelése folyamatban. Kérjük várjon pár másodpercet, ne frissítse a boöngészőt és ne nyomjon a vissza gombra.