Kategóriák

1–5 a 5 találatból

AKKUMULÁTORTÖLTŐ PXC 18V EINHELL

Gépek, szerszámok, eszközök

21690 Ft

Két férőhelyes, mikroprocesszoros vezérlésű 18 Voltos  Power X-Change® rendszerű egységesített lithium akkutöltő (gyorstöltő) mely alkalmas az összes Einhell Power X-Change akkuk töltéséhez. A rendszer nagy előnye, hogy külön-külön is megvásárolhatóak az elemei és az Ön igényei szerint variálhatóak. Az akkuk száma és teljesítménye egyénileg választható. 

ÁRAMFEJLESZTŐ HERON MAX 6800 VA, HÁROMFÁZISÚ (EGI 68-3), BENZINMOTOROS

Gépek, szerszámok, eszközök

451900 Ft

Nagy teljesítményű, egy- és háromfázisú fogyasztók (pl. szivattyúk, kompresszorok, stb.) energiaellátására használható. 5,5 kVA –nál kisseb teljesítményfelvételű három fázisú vagy 4,5 kVA- nál kisebb teljesítményű egyfázisú hegesztőkészülékek áramellátására is alkalmas. Indítási áramkorlátozó nélküli, nagy teljesítményű (>2000 W) sarokcsiszoló üzemeltetésére is használható. Ideális áramforrás lakatosoknak, karbantartóknak, nagyobb áramigényű készülékek ellátására helyszíni munkák esetén. • • • Könnyű szállíthatóság a gumikerék és a vonórúd által. Beépített kombinált műszer mely kijelzi a feszültséget, frekvenciát és az üzemórák számát. Ez lehetővé teszi a karbantartások pontos ütemezését és a készülék ellenőrzését. Nagy mértékű feszültség stabilitás az automatikus feszültség szabályzó rendszernek köszönhetően. Beépített üzemanyagszint mérő tájékoztatja a felhasználót az üzemanyag mennyiségéről. Három csatlakozó dugaljnak köszönhetően több készülék is üzemeltethető egyszerre, elosztó használata nélkül. A nagyobb teljesítményű fogyasztók ellátására 32 A terhelhetőségű, egy fázisú dugaljjal is fel van szerelve. Alacsony karbantartási költség a hosszú élettartalmú szivacs légszűrőnek köszönhetően. Alacsony olajszint esetén a beépített olajőr leállítja a motort. Könnyű indítás a beépített automatikus dekompresszornak köszönhetően. 12 V névleges feszültségű kimenet az egyenáramú fogyasztók ellátására. • • • Műszaki jellemzők: • Generátor: háromfázisú, szinkrongenerátor • Teljesítménytényező: cos φ =1 • Elektromos teljesítmény max./tartós: 6,8 kVA / 6,3 kVA; egy fázison 5,5 kVA / 5 kVA • Váltóáramú kimenet: 1 db 5p; 400 V; 2 db 230V~50 Hz (max. 11 A / 17 A) • Egyenáramú kimenet: 12 V = (max. 8,3 A, lüktető) • Feszültségszabályozó rendszer: elektronikus (AVR) • Motor: négyütemű, OHV vezérlésű, olajszint érzékelővel ellátva • Indítás: kézi • Hengerűrtartalom: 439 cm3 • Teljesítmény: 15 LE / 4000 ford. / perc • Üzemanyag fajta: 95-ös oktánszámú benzin • Maximális fogyasztás: ~ 4 l / óra • Üzemanyagtartály térfogata: 6 l • Mérete (m × h × sz): 68× 54 × 55 cm • Tömeg: 91 kg • Akusztikus teljesítmény: 98 dB(A) (7m távolságból)

AKKUMULÁTORTÖLTŐ CE-CB 1M EINHELL

Gépek, szerszámok, eszközök

11625 Ft

Az Einhell CC-BC 1 M akkumulátor töltő egy intelligens, mikroprocesszor-vezérelt töltőkészülék, amely szinte minden gépjármű akkumulátor típushoz használható. A töltőkészülék tervezésekor nagy hangsúlyt fektettek a biztonsági és karbantartási funkciók fejlesztésére, hiszen ezek elengedhetetlenek ahhoz, hogy a mai gépjárművekbe szerelt rendkívül fejlett és nagyteljesítményű akkumulátorok megfelelően működjenek. Kulcsfontosságú, hogy az akkumulátor élettartama maximális töltési teljesítmény mellett se csökkenjen, ezért a fejlesztésnél a gyors és kímélő töltés biztosítása volt az elsődleges szempont. A felhasználóbarát töltésjelzőnek köszönhetően ezzel a készülékkel sokkal egyszerűbb dolgoznia, mint a többi töltővel. IP65-ös (por- és cseppáló) védelmének köszönhetően szinte minden környezetben használható. Az Einhell sokoldalú töltőkészülékét zselés, AGM, karbantartást nem igénylő, és csekély karbantartást igénylő ólomsavas akkumulátorokhoz tervezték. A CC-BC 1 M töltőkészüléken gyorsan nyomógombbal válthatja, hogy 6 vagy 12 voltos gépjármű akkumulátort kíván tölteni. A többfokozatú töltési ciklust a mikroprocesszor-vezérlés ellenőrzi és állítja be a megfelelő szintre. Az intelligens vezérlőelektronika ellenőrzi a készülékhez csatlakoztatott akkumulátorokat, és a töltöttségi szinttől függően megmutatja, mit kell tennie. A fenntartó töltés funkció folyamatosan optimális töltést biztosít; ezzel óvja és egyben kíméli is az akkumulátort. A CC-BC 1 M sok más hasznos funkciójával együtt tökéletes megoldás olyan járművekhez, amelyeket csak időszakosan használ. Ahelyett, hogy engedné lassan lemerülni az akkumulátort, és ezzel vállalná a mélykisülés veszélyét, a fenntartó töltés segítéségével kímélő üzemmódban optimális szinten tarthatja az akkumulátor töltöttségét jgy meghosszabbítja az élettartamát, és nem kell vagyonokat költenie arra, hogy kicserélje a tönkrement akkumulátorokat. Legyen startra kész már rögtön az évad elején: használja a töltőt személyautókhoz, motorokhoz, vagy rollerekhez.

BENZINMOTOROS ÁRAMFEJLESZTŐ, EGYFÁZISÚ, MAX. TELJESÍTMÉNY 3000 VA, ELEKTROMOS INDÍTÁS

Gépek, szerszámok, eszközök

206900 Ft

Alkalmazás Masszív felépítése által alkalmas az építőiparban és a szakiparban előforduló közepes teljesítményű,szerszámgépek üzemeltetése. Indítási áramkorlátozóval ellátott, nagy teljesítményű (> 2000W) sarokcsiszolók üzemeltetésére is használható. Villamos ívhegesztők energiaellátására nem ajánlott. Előnyök Lehajtható fogantyú (felső helyzetben rögzíthető) és tömör gumikerekek, amelyek segítségével az áramfejlesztő a lehető legközelebb vihető a felhasználás helyéhez. Hosszú üzemidő egy feltöltéssel (nagyméretű üzemanyagtartálynak köszönhetően). A két 230 V-os váltakozó feszültségű aljzathoz egymástól függetlenül két elektromos fogyasztó is csatlakoztatható. Beépített kombinált műszer mellyel ellenőrizhető a kimenő feszültség, frekvencia és az üzemórák száma. Az üzemóra kijelzőnek köszönhetően a karbantartások pontosan ütemezhetők. 12 V-os DC kimenet az egyenáramú fogyasztók ellátására. Nagymértékű feszültség stabilitás az automatikus feszültség szabályzó rendszernek köszönhetően. Beépített olajszint érzékelő, mely alacsony olajszint esetén megelőzheti a motor károsodását. Üzemanyagszint mérővel felszerelve. Műszaki jellemzők Generátor: egy fázisú, szinkron Teljesítménytényező (cos fi): 1 Elektromos teljesítmény: max./tartós: 3000 VA /2600 VA Váltóáramú kimenet: 2 db 230 V; ~ 50 Hz; 11,3 A Feszültségszabályzó rendszer: elektronikus (AVR) Motor: 4 ütemű, léghűtéses, OHV vezérlésű, olajszint érzékelővel ellátva Indítás: kézi Hengerűrtartalom: 224 cm3 Teljesítmény: 7,3 LE / 5500 fordulat/perc Üzemanyag fajta: 95-ös oktánszámú benzin Fogyasztás: 1,7 l/óra Üzemanyagtartály térfogata: 18 l Mérete: 75 x 49 x 58 cm Tömeg: 48 kg Akusztikus teljesítmény: 87 dB Szállított tartozékok: 230 V-os dugvilla, gyertyakulcs, használati útmutató

ÁRAMFEJLESZTŐ TC-PG 10/E5

Gépek, szerszámok, eszközök

85690 Ft

Az Einhell TC-PG 10/E5 benzines áramfejlesztőt egy erős és nagy teljesítményű kétütemű motor működteti, amely 680 watt teljesítmény leadására képes. Az áramfejlesztő ideális megoldás minden olyan helyzetben, amikor nincs a közelben dugalj, Önnek azonban elektromos áramra van szüksége. Használja építkezéseken, kempingezéshez, műhelyekben, garázsokban, vagy a hétvégi telken; bárhol megállja a helyét! Az áramfejlesztőn egy darab 230 V dugalj található, amelyhez számtalan elektromos készüléket (lámpát, szerszámgépet vagy konyhai eszközt) csatlakoztathat. A keret óvja a készüléket és egyszerű szállítást biztosít. Az erős lábak maximális stabilitást kölcsönöznek a készüléknek. Az áramfejlesztő és a csatlakoztatott készülékek védelme érdekében az áramfejlesztőt túlterhelés-kapcsolóval és olajszint érzékelővel szerelték fel. Az áramfejlesztőt könnyedén beindíthatja a berántó segítségével. Jellemzők: - Erősebb, robusztusabb és tisztább kétütemű motor - 230 V dugalj, amelyről egy darab fogyasztót üzemeltethet - Keret a készülék védelme és az egyszerű szállítás érdekében - Használat közben nagyobb stabilitás az erős lábaknak köszönhetően - Túlterhelés-kapcsoló arra az esetre, ha a dugaljat túlterelés éri - Egyszerűen kezelhető berántó Műszaki adatok: Generátor típusa: Szinkron Frekvencia: 50 Hz Tartós teljesítmény (S1) 230 voltnál: 680 W Max. teljesítmény (S2 | S2time) 230 voltnál: 800 W Teljesítmény (S2 | S2-idő) 230 V: 700 W | 5 min Névleges áramerősség 230 voltnál: 2.96 A 230 voltos dugalj: 1 db Motor: Kétütemű, léghűtéses Hengerek száma: 1 db Hengerűrtartalom: 63.5 cm³ Motor fordulatszáma: 3000 /perc Motor max. teljesítménye: 1 kW Üzemanyag: Keverék Üzemanyagtartály űrtartalma: 4 l Üzemidő 2/3-os terhelésnél: 6.6 óra Egyedi csomagolás bruttó súlya: 20.3 kg Termék súlya: 18.8 kg

loader

Rendelése folyamatban. Kérjük várjon pár másodpercet, ne frissítse a böngészőt és ne nyomjon a vissza gombra. Köszönjük!