Kategóriák

1–24 a 310 találatból

ECSET EXTRA DUPLA MŰANYAG NYÉLLEL

Gépek, szerszámok, eszközök

219 Ft

Extra dupla ecset, fa nyéllel! Ajánljuk falfestékek és zománcfestékek, továbbá lazúrfestékek felhordásához! Anyaga disznósörte.

KÉZI CSISZOLÓ, MŰANYAG, 10, 5Î21, 5CM

Gépek, szerszámok, eszközök

935 Ft

A kézi csiszolóra rögzítsük a csiszolóhálót így fal csiszolására alkalmas. Ha eltömődik a csiszolt anyaggal, csak ki kell ütögetni. Sokkal tartósabb mint a csiszolóvászon.

KINYOMÓPISZTOLY EXTOL SKELETON, ERŐSÍTETT, 225MM

Gépek, szerszámok, eszközök

1685 Ft

A kinyomó pisztoly dugattyúrúdja a nagyobb súrlódás érdekében hatoldalú profillal rendelkezik. A visszahúzási funkciónak köszönhetően a munka befejezése után az anyag nem folyik ki a patronból. A kinyomó pisztoly kampós végződése a dugattyú kívánt helyzetbe történő kényelmes és gyors beállítását szolgálja.

KŐMŰVES KALAPÁCS EXTOL PRE, BERLINI, 600G, SZEGHÚZ. ÜV.SZÁLAS NYÉLLEL, TÜV/GS

Gépek, szerszámok, eszközök

3565 Ft

Az üvegszálból készült nyél csillapítja az ütések erősségét..Csúszásgátló felületkezeléssel rendelkezik az üvegszálas kalapács nyele.

PÓTPENGE 10DB FORTUM ROZSDAMENTES ACÉL, TRIPLA VÁGÓÉLLEL, 18Î0, 5MM FORTUM

Gépek, szerszámok, eszközök

1605 Ft

A 4780020 és 4780022 késekhez ajánljuk.  A legnehezebben törhető penge: HRC67 keménységgel, SK2 acélból, ULTRA SHARP lézertechnológiával készült és progresszív, 3-szor élesített éllel akár 5-szörösére meghosszabbítja a penge élettartamát az általánosan használt acélpengékkel összehasonlítva. A 18 mm széles Fortum pengék 0,7 mm-rel megnövelt vastagsággal is rendelkeznek.

14 letörési szegmens

loader

Rendelése folyamatban. Kérjük várjon pár másodpercet, ne frissítse a böngészőt és ne nyomjon a vissza gombra. Köszönjük!