Kategóriák

1–4 a 4 találatból

Csíranövény NAPRAFORGÓ BIO MAG 30 g, Rédei Kertimag

Vetőmag

265 Ft

Felhasználás: kiválóan fogyasztható vajaskenyérrel, salátákban, levesekben, müzliben. Tápérték: nagyon sok vitamint (A, B1, B2, B6, B12, D, E, F, K), asványi anyagokat (kálcium, foszfor, vas, magnézium, kálium, cink, nátrium, réz) enzimeket és illóolajat tartalmaz (kb. 40% olajat), mely telítetlen zsírsavakban, főként lenolajban és lecitinben, esszenciális aminósavakban gazdag. Latin megnevezés: Helianthus annuus. Vetés: egész évben vethető. Egy tányérhoz 1 evőkanál magot szórjunk nedves szűrőpapírra. Hőmérséklet: 20 0C. Öntözés: naponta kétszer öblítsük át friss vízzel. Csírázási idő: 13 nap.

Csíranövény LUCERNA BIO MAG 30 g, Rédei Kertimag

Vetőmag

425 Ft

Felhasználás: kiválóan fogyasztható vajaskenyérrel, salátákban, levesekhez. A csíra finom, zsenge növény ízű. Nagyon sok vitamint tartalmaz (A, B1, B2, C, D, E, H, K, kén), asványi anyagokat (kálcium, foszfor, vas, magnézium, kálium, cink, nátrium, réz, mangán, bór). Rostanyaga serkenti az emésztést. Növényi hormon tartalma a női megbetegedések ellen hat. A benne lévő szaponin zsírbontó hatású. Latin megnevezés: Medicago sativa. Vetés: egész évben vethető. Egy tányérhoz 1 evőkanál magot szórjunk nedves szűrőpapírra. Hőmérséklet: 20 0C. Öntözés: naponta kétszer öblítsük át friss vízzel. Csírázási idő: 7 nap.

Csíranövény MUSTÁR BIO MAG 50 g, Rédei Kertimag

Vetőmag

425 Ft

Felhasználás: kiválóan fogyasztható vajaskenyérrel, salátákban, levesekben, müzliben. Erős ízű csíranövény, antibiotikus hatású. Tisztítja a nyálkahártyát. Az epére és májra kedvezően hat, csökkenti az emésztési zavarokat. Élénkítő, izomfájdalom enyhtő, vértisztító. Latin megnevezés: Sinapis alba. Vetés: egész évben vethető. Egy tányérhoz 1 evőkanál magot szórjunk nedves szűrőpapírra. Hőmérséklet: 20 0C. Öntözés: naponta kétszer öblítsük át friss vízzel. Csírázási idő: 2 3 nap.

SALÁTABORSÓ 60G

Vetőmag

425 Ft

A salátaborsó friss hajtásai édesek, ropogósak, kiválóan használhatók nyersen salátakeverékekbe és díszítésre. Termesztés: Vegyünk egy csíráztató tálcát vagy virágládát és töltsük meg félig földdel. Szórjunk rá bőségesen borsó magot, majd takarjuk be vékonyan földdel és locsoljuk meg. Ne öntözzük túl, csak nyirkos legyen a föld a későbbiekben is! Helyezzük a ládát világos ablakba. Felhasználás: Általában 10-12 nap után már vágható a hajtás, amint eléri a 10 cm magasságot. Ollóval vágjuk le 5 cm-el a föld fölött. Tipp: A tálcákat ne ürítsük ki az első vágás után, mivel a borsómagok gyakran másodszor is kihajtanak.

loader

Rendelése folyamatban. Kérjük várjon pár másodpercet, ne frissítse a böngészőt és ne nyomjon a vissza gombra. Köszönjük!