Kategóriák

1–19 a 19 találatból

LEFUVATÓ PISZTOLY EXTOL PRE, 21CM FÚVÓKÁVAL, MAX.8 BAR, 1/4" TÖMLŐCSATLAKOZÓ

Gépek, szerszámok, eszközök

2035 Ft

A fúvókával ellátott pisztoly általános lefúvatáshoz és tisztításhoz kiválóan alkalmas.

A hosszú fúvóka a nehezen hozzáférhető helyeken lehetővé teszi a munkavégzést.

Áteresztő képességük: 350-400 l/perc

 

FESTÉKSZÓRÓ EFPF 2005 EINHELL

Gépek, szerszámok, eszközök

11625 Ft

Barkács és ház körüli felhasználásra ajánlott. Állítható szórásszélesség és levegőmennyiség. Alkalmas kerítések, korlátok, lemezek, fa és fém tárgyak festésére, lakkozására. Keskeny felülethez is (pl. oszlopok) alkalmas veszteség nélkül. Műanyag festéktartály. Szabvány gyorscsatlakozós levegőcsatlakozás.

KOMPRESSZOR AKKUS CE-CC 18 LI - SOLO

Gépek, szerszámok, eszközök

22990 Ft

Az Einhell CE-CC 18 Li-Solo akkumulátoros autós kompresszor nélkülözhetetlen segítség az autók vagy kerékpárok abroncsainak, illetve gumilabdák felpumpálásához. Mivel a kompresszor a Power X-Change rendszercsalád tagja, ezért a sorozat valamennyi nagy teljesítményű akkumulátorát használhatja hozzá. Az akkumulátoros autós kompresszort digitális kijelzővel szerelték fel, amelyről egyszerűen és gyorsan leolvashatja az aktuális beállításokat. A kívánt nyomást – max. 11 bar értékig – egyszerűen beállíthatja. Ha eléri a beállított nyomást, a kompresszor automatikusan kikapcsol. A mértékegység-beállítást (bar, psi vagy kPa) a gomb megnyomásával változtathatja meg. Manuális pumpálásra is van lehetőség, ilyenkor nem kell előzetesen beállítania a nyomást. A háromrészes fúvóka- és adapterkészletet a kompresszoron található tartozéktartóban tárolhatja. Az ergonomikus kialakítású markolat kényelmesebb használatot tesz lehetővé. A gyári csomagolás tartalmaz egy szelepcsatlakozóval ellátott, 60 cm hosszúságú nyomótömlőt is, amely rendkívül rugalmas munkavégzést biztosít. A készüléket akkumulátor és töltőkészülék nélkül szállítjuk; ezeket külön – például különböző méretű, praktikus Power X-Change kezdőcsomagok formájában – vásárolhatja meg.

KOMPRESSZOR TE-AC 6 SILENT

Gépek, szerszámok, eszközök

79990 Ft

A TE-AC 6 Silent kompresszor egy olyan multifunkcionális alapkészülék, amely nem hiányozhat egyetlen garázsból és műhelyből sem! A kompresszort alacsony zajkibocsátása teszi egyedivé. A készülék rendkívül halk, 550 watt teljesítményének köszönhetően pedig biztos lehet abban, hogy mindig lesz elegendő mennyiségű és intenzitású levegő a munka elvégzéséhez. A kompresszor az 57dB (LpA/hangnyomásszint-érték) zajkibocsátással lényegesen csendesebb, mint az azonos teljesítményű, hagyományos kompresszorok. A készüléket csekély karbantartást igénylő, olaj- és karbantartásmentes motorral tervezték. A vízleeresztő csavar kényelmes és egyszerű karbantartást tesz lehetővé. A mobil kompresszor 6 liter űrtartalmú sűrített levegő tartálya elegendő levegőt biztosít ahhoz, hogy a megfelelő szerszámok használatával pillanatok alatt felvigye a festék- és lakkrétegeket. A nagyobb fafelületeket is könnyedén impregnálhatja, ha olajat használ festék helyett. Festéshez vagy homokfúváshoz szeretné használni? A kompresszor mindkét területen megállja a helyét! A készülékkel könnyedén felfújhatja a labdákat, gumimatracokat, vagy az autók és (motor)kerékpárok kerekeit. Az Einhell elhivatottan bízik termékei minőségében, ezért a tartályra 10 év rozsdamentességi garanciát vállalunk. A kompresszor nyomáscsökkentő használatával max. 8 bar nyomásig számos feladatra használható. A kompresszort nyomásmérővel és gyorscsatlakozóval látták el a szabályozott üzemi nyomás biztosítása érdekében. A felhasználó biztonságáról a biztonsági szelep gondoskodik. A könnyű mozgatást a kis súly és a praktikus fogantyú teszi lehetővé: a kompresszor alig néhány mozdulattal szállíthatóvá alakítható. A rezgéscsillapított lábak használat közben maximális stabilitást biztosítanak.v

LÉGKOMPRESSZOR EXTOL, 12V, 6,9 BAR, OLAJMENTES

Gépek, szerszámok, eszközök

15509 Ft

Műszaki információk:
tápfeszültség: 12 V (szivargyújtós csatlakozó), 2,9m
tápáram < 14A 
olajmentes, tartály nélkül
max. töltő nyomás: 6,9 Bar 
max. légszállítás: 24 liter/perc
megszakítás nélküli üzemelés: max. 15 perc
túlmelegedés elleni védelem
üzemi hőmérséklet: -25°C  ---  +45°C
légtömlő: 1 m
nyomásmérő
 zajszint: < 70 dB(A)
tömeg 1,3 kg
papír dobozban
1+1 ÉV GARANCIA (regisztráció esetén)
 
  
 

FESTÉKSZÓRÓ ALSÓTARTÁLYOS 8865055

Gépek, szerszámok, eszközök

14789 Ft

HVLP -High Volume Low Preasure. Ez az alsótartályos levegős festékszóró magas teljesítményt alacsony levegő nyomáson teljesít. Ezért akár 30%-os festékmegtakarítás is lehetséges. Viszont fontos kritérium, hogy az alacsony nyomás mellett viszonylag magas térfogatáramú (150-410 Liter/perc) táplevegőre van szükség a megfelelő működés érdekében, ezt a termék kiválasztásakor figyelembe kell venni! Szükséges továbbá, hogy a táplevegő kondenzátum, illetve olajköd keverék mentes legyen! Javasolt szűrők: 8865101 vagy 8865104.
 
1000ml-es alu tartállyal rendelkezik a festékszóró. Vízbázisú és higítós festékekhez. Ennél festékszórónál kisebb a magasnyomású típusokra jellemző fröccsenés. Az alacsony nyomáson kedvezőbb a festéktapadás. Rozsdamentes fuvóka és tű a vizes bázisú festékek miatt.
 

FUVATÓ PISZTOLY EXTOL CRAFT TARTÁLLYAL

Gépek, szerszámok, eszközök

7265 Ft

tartály: 900 ml
levegő fogyasztás: 130 - 190 liter/perc
tömeg: 0,5 kg
 
A tartály feltöltése nélkül használható klasszikus sűrített levegős lefuvatásra, nehezen hozzáférhető helyek tisztítására.

A tartály feltöltése után használható: tisztítószer, zsírtalanító anyag, sampon, fertőtlenítőszer felhordásához, továbbá fa- és növényvédő anyagok stb. permetezéséhez.

A pisztollyal TILOS toxikus, agresszív (pl. korróziót okozó, vagy erősen savas illetve lúgos) anyagokat, festéket, valamint alacsony lobbanásponttal rendelkező folyadékokat (pl. üzemanyagot, hígítót, stb.) permetezni!

 
Ismeretbővítő/tesztelő cikkek olvashatók légtechnika témakörben az alábbi linkeken:

LÉGKOMPRESSZOR TARTOZÉK SZETT ALAP 4R

Gépek, szerszámok, eszközök

18289 Ft

1/4" gyorscsatlakozó
max. nyomás: 8 Bar (0,8 mPA), kivéve festékszóró: max.4 Bar
levegőszükséglet: 113-300 l/perc
festékszóró: műanyag felsőtartályos
spiráltömlő hossza: 4 m
bliszteren
CE
 
Ismeretbővítő/tesztelő cikkek olvashatók légtechnika témakörben az alábbi linkeken:

TÖMLŐVÉG CSŐR KLT. 11R

Gépek, szerszámok, eszközök

1885 Ft

1 db, 9 cm hosszú szövet/gumi flexibilis hosszabító szár + 10 db (3 db műanyag, 2 db nikkelezett, 5 db réz) különböző formájú csőrvég.
Használható a következő abroncstöltő pisztolyokhoz: 99312, 8865064, 8865065
Műanyag rendezőben.
 

GUMIABRONCS FUVATÓ PISZTOLY DIGITÁLIS NYOMÁSMÉRŐVEL

Gépek, szerszámok, eszközök

8849 Ft

Elsősorban személygépkocsi abroncsok felfúvatásához ajánlott. Töltő és leeresztő funkció. Elem töltöttség kijelzése.
 
tömlő hossza: 40 cm
tömeg: 0,32 kg
manométer átmérő (védőburkolattal): 80mm
használható mértékegységek: PSI, Bar, kPa, kgf/cm2
 

LÉGKOMPRESSZOR AKKUS 7,4V

Gépek, szerszámok, eszközök

17489 Ft

MŰSZAKI ADATOK
Beépített Li-ion akkumlátor: 7,4 V, 2000 mAh (2×18650), USB telefontöltő adapteren keresztül tölthető, az adapter NEM része a csomagnak csak az USB-C kábel!
max. nyomás: 10,3 bar / 1800 kPa / 150 PSI
max. légáram: 15 l/perc
tömlő hossza: 24 cm
tartozékok: toldatok többféle szelephez
méret: 13,5×8,5×5cm
tömeg: 380 g
papír dobozban
 
1 ÉV GARANCIA
 
 
Kis méretű, mégis erőteljes és nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátoros kompresszor, amelynek célja a személygépkocsik és haszongépjárművek, motorkerékpárok és kerékpárok gumiabroncsainak nyomásának az ellenőrzése és beállítása, valamint a mellékelt tartozékokkal sportlabdák, ágyak, matracok stb. felfújása. A kompresszor kijelzőjén kiválasztható a nyomás Bar / PSI / kPa értékben, és a kompresszor automatikusan leáll, amikor ezt az értéket eléri. Amennyiben a gumiabroncsból ki kell engedni a nyomást, akkor a szelep csatlakozó kart hajtsa fel, a csatlakozón keresztül levegő áramlik ki a gumiabroncsból. Sötétben végzett munkához munkaterület megvilágító LED-el és a kijelző háttérvilágítással rendelkezik. Automata kikapcsolás (10 perc után). Műanyag külső burkolat, de maga a kompresszor a gép belsejében teljesen fémből készült, hosszú élettartamot biztosít.
 
 

loader

Rendelése folyamatban. Kérjük várjon pár másodpercet, ne frissítse a böngészőt és ne nyomjon a vissza gombra. Köszönjük!