Kategóriák

1–16 a 16 találatból

GÉRVÁGÓ TH-MS 2112 EINHELL

Gépek, szerszámok, eszközök

30400 Ft

Professzionális minőségű, keményfém fűrészlappal felszerelve a TC-MS 2112 gérvágó fűrész nagyon gyorsan összeállítható kisebb munkák, pl. fa, bevont lapok és műanyag levágására, gérvágására. Az alumínium öntvény minőségi munkaasztal pontos, kézzel különböző pozíciókra változtatható szögbeállításával győzi meg a felhasználót. Az asztalbetét praktikus fokbeosztással jelölt, melynek segítségével a munkadarab szélessége kényelmesen, a munkapozícióból látható. Miközben a mindkét oldalon megtalálható munkadarab-tartók és a megbízható befogószerkezet pontos munkavégzést biztosít, a vágómélység szabályozó is igényes feladatok végzését teszi lehetővé. A professzionális minőségű, keményfém fűrészlap 200 m feletti vágóképességet nyújt forgácslapban, és az orsózár segítségével könnyen cserélhető. A porzsák segítségével tiszta marad a munkahely. Szállításbiztosító garantálja a könnyű és biztonságos szállítást.

KINYOMÓ PISZTOLY PURHAB KWB

Gépek, szerszámok, eszközök

3909 Ft

PU építőhab pisztolyház fémből, műanyag fogantyúval, minden kereskedelmi forgalomban kapható habhoz (poliuretánhab) alkalmas, az építőhab könnyű adagolása üregek és hézagok feltöltésekor és tömítésekor

KINYOMÓPISZTOLY ALU KWB

Gépek, szerszámok, eszközök

4045 Ft

Alumínium ház, zárt formátumban, zárt alumínium hengerrel, alkalmas szilikonhoz, különféle ragasztókhoz és tömítőanyagokhoz 310 ml-es patronokban, valamint 300-400 ml-es fóliacsomagoláshoz, sértetlen alapanyag a folyamatos nyomás és a pontos adagolás érdekében

SZERSZÁM KLT. PROFI KWB

Gépek, szerszámok, eszközök

16005 Ft

A 40 db-os PROFI CrV acél szerszámos készlet széles skálájú szerszámokat kínál. Ideális a műhelyek indításához, egy praktikus műanyag tokban a könnyű szállításhoz.

ÜVEGTÁBLA EMELŐ TAPPANCS DUPLA KWB

Gépek, szerszámok, eszközök

3189 Ft

KWB PROFI QUICK-STICK tépőzáras delta pad 93 x 93 x 93 mm Bosch Delta PDA 180, PDA 240, GDA 280

loader

Rendelése folyamatban. Kérjük várjon pár másodpercet, ne frissítse a böngészőt és ne nyomjon a vissza gombra. Köszönjük!