Kategóriák

1–5 a 5 találatból

ÉLEZŐKŐ FÚRÓGÉPBE FOGHATÓ, 57MM

Gépek, szerszámok, eszközök

915 Ft

ÉLEZŐKŐ FÚRÓGÉPBE FOGHATÓ, 57 mm. Csaknem valamennyi típusú kés, olló és más, kézi csiszolással élesítendő háztartási segédeszköz gyors és biztonságos élezésére szolgál ez az élezőkő. A köszörűfelületek beállítása módosítható, ez pedig jelentősen meghosszabbítja az élek élettartamát. A köszörű ergonómikusan kialakított, zárt műanyag markolata védi az ujjakat sérülés ellen.

ÉLEZŐ FELCO 903

Gépek, szerszámok, eszközök

8390 Ft

FELCO 903 multifunkciós élezőszerszám edzett acélból, gyémántmetszéssel. Elengedhetetlen az ágvágók, metsző- és kerti ollók, kábelvágók késeinek élezéséhez, a pengék lehúzásához, a vágófejek megfelelő karbantartásához és ezáltal nem csak a vágó és támasztóél vágási minőségének és hosszú élettartamának szempontjából jelentősek, hanem a vágási nyomaték optimalizálásának szempontjából is.

FENŐKŐ FELCO 902

Gépek, szerszámok, eszközök

6990 Ft

FELCO 902 nagy tisztaságú közepes és kisszemű korundból készült fenőkő. Ez a praktikus és formatartó kő ideális az ágvágók, metsző- és kerti ollók, kábelvágók késeinek élezéshez és a pengék lehúzásához, a vágófejek megfelelő karbantartásához és ezáltal nem csak a vágó és támasztóél vágási minőségének és hosszú élettartamának szempontjából jelentősek, hanem a vágási nyomaték optimalizálásának szempontjából is.

loader

Rendelése folyamatban. Kérjük várjon pár másodpercet, ne frissítse a böngészőt és ne nyomjon a vissza gombra. Köszönjük!