Kategóriák

1–9 a 9 találatból

Szamóca Ruegen 0,1g Agrosel

Vetőmag

345 Ft

Évelő. A gyümölcsök ízletesek, melyek a kompakt növényeken egész évben teremnek. A nagy, fehér virágokból, zamatos, piros gyümölcsök képződnek, júniustól késő őszig. Termesztése cserépben, alpesi kertekben , ösvények és utak mentén alkalmas.

Facélia (Phacelia tanacetifolia Benth.), 700 g, Rédei Kertimag

Vetőmag

2449 Ft

A közönséges mézontófű vagy facélia egyéves mézelő növény. Nagy zöldhozama és szerteágazó gyökérzete miatt kedvelt zöldtrágyanövény. Termesztésekor a talajban élő fonálférgek (nematódák) meggyérülnek. Az egész ország területén sikeresen termeszthető. Mérsékelt vízigényű. A talaj előkészítésre nem igényes. Vetésidő: május elejétől július végéig Vetése: 2-3 centiméter mélyre vetjük, 12 centiméteres sortávolságra. Vetőmagszükséglet: 80-100 g / 100 m2 Ápolása: mivel vetőmagja lassan fejlődik, a gyomosodásra érzékeny. Szedése: Termése július második felében, augusztus elején érik. Virágzása kezdetéig alkalmas takarmánynak.

Mustár (Sinapsis alba), 1 kg Rédei Kertimag

Vetőmag

1965 Ft

A mustárt elsősorban emberi étkezésre használják, de zöldtakarmánynak és zöldtrágyának is kitűnő. Zöldtrágyaként rendkívül kedvező talajszerkezetet hagy hátra. Jó mézelő növény. A mustár hőigénye mérsékelt, a rövid ideig tartó fagyokat jól viseli. Tenyészideje rövid, ezért másodvetésként is telepíthetjük. A talajjal szemben nem igényes. Tipp: a fiatal mustárból kitűnő saláta készíthető.Vetésidő: kora tavasszal, általában március közepétől vetjük. Csírázása már 2-3 0C -on megindul. Szedése: általában július második fele, augusztus eleje. Magja könnyen pereg.

OLAJRETEK DÓRA 1KG

Vetőmag

1975 Ft

Magjáért takarmánynövényként valamint zöldtrágya növényként termesztik. Nagy zöld-, és gyökértömeget adó, kiváló szerves anyag pótló zöldtrágyanövény. Mélyre hatoló, erős gyökérzete lazítja a talajt, valamint gyéríti a cisztaképző fonálféreg számát. Kedvezőtlenebb talaj- és éghajlati viszonyok között is megfelelően fejlődik.

FÖLDIEPER RÜGEN 0,2G

Vetőmag

329 Ft

Igazi csemege! Korai vetéssel (palántaneveléssel) már az első évben terem, később vetve csak a második évben hozza illatos, apró gyümölcsét. Folyton termő, indátlan, balkonládában és cserépben is termeszthető.

KERT DOKTOR Mézontófű (Facélia) 30 g RÉDE

Vetőmag

565 Ft

Dekoratív kék virága mellett kiváló mézelő- és talajjavító növény. Talajtakarónak, zöldtrágyának és mézelő növénynek ajánlott napos és félárnyékos területekre!

MACSKAFŰ 50G

Vetőmag

475 Ft

80% tavaszi zab, 20% réti komócsin.

KERT DOKTOR Fehér mustár 50 g RÉDE

Vetőmag

565 Ft

Régóta használt zöldtrágyaként. Fontos szervesanyag-forrása lehet kiskertünknek. Gyors növekedésével elnyomja a gyomokat.

BALKON FÖLDICSERESZNYE PHYSALIS 0,25 G RÉDE

Vetőmag

565 Ft

A sárga cseresznye méretű gyümölcsök kis lampionok belsejében fejlődnek, ananász ízűek.

loader

Rendelése folyamatban. Kérjük várjon pár másodpercet, ne frissítse a böngészőt és ne nyomjon a vissza gombra. Köszönjük!