Kategóriák

1–10 a 10 találatból

Kukorica BICO SWEET F1 50 szem ZKI

Vetőmag

769 Ft

Újdonság a magyar frisspiaci csemegekukorica termesztésben. Új nemesítésű fajta. Szuperédes fajták között is kiemelkedik a szín és ízvilága. A szemek sárga és fehér színben váltakoznak és különböző ízűek. Egyedülálló szín és ízvilágú csemege kukorica fajta. Korai tenyészidejű, ezért szakaszos vetéssel nyári-őszi termesztésre egyaránt alkalmas. Cső hossz kb. 20-22 cm.

CSEMEGEKUKORICA SPIRIT F1-HIBRID 50 SZEM RÉDE

Vetőmag

565 Ft

Igen korai (85 napos), normálédes fajta. Szabályos alakú, nagy csövű.

Csemegekukorica Aranymazsola 50 g, Rédei Kertimag

Vetőmag

565 Ft

Fajtaleírás: Népszerű házikerti fajta. Középkorai érésű,közepes csövű, hossza 16 18 cm, szemsorok száma 8. A mag közepes méretű, világossárga színű, kellemes ízű. A csövek mennyisége és minősége megfelelő öntözés mellettjó minőségű. Elsősorban friss fogyasztásra javasoljuk! Gondozás: Főleg virágzáskor igényli az öntözést, de a teljes termesztési időszakban szükséges lehet, az időjárásiviszonyok figyelembevételével. A szervestrágyázást és afejtrágyázást jobb minőségű terméssel és jelentős termés-többlettel hálálja meg.Vetés: április közepétől-június végéig. Korai vetésnél ügyeljen, hogy a talaj hőmérséklete megfelelő legyen. Ezért vetését csak 10-12 °C talajhőmérsékletnél tanácsos kezdeni, mivel ahideg talaj a csíra pusztulását okozhatja.Tenyészterület: sortávolság: 70-80 cm, tőtávolság: 25-30 cm, vetésmélység: 3-5 cm lazább, talajokon több. Optimális csírázási hőmérséklet 10-12 °C felett, csírázási idő: 12-20 nap.Szedés: A szedését akkor kezdjük, amikor a szemek már a cső felső harmadában is kitelnek és világossárga színűek.

Csemegekukorica Royalty F1, Rédei Kertimag

Vetőmag

565 Ft

Középérésű, nagy terméshozamú, betegségellenálló, holland hibrid. Csövei igen vastagok, nagy tömegűek. Friss fogyasztás esetén, csak 10 percig forraljuk a csöveket!Vetés: április közepétől június végéig 1-2 hetes eltéréssel.Szedés: A szedését akkor kezdjük, amikor a szemek már a cső felső harmadában is kitelnek és világossárga színűek.. VÁLASZTHATÓ KISZERELÉS: 50 szem, 20 szem, 500 szem.

CSEMEGEKUKORICA DESSZERT R72 1000 SZEM

Vetőmag

7855 Ft

Igen korai érésű és igen nagy csőmérető hibrid. Erős kezdeti fejlődésű, a korai vetést is jól tűri. Vírusellenállósága és erős gyökérzete révén termésbiztonsága kiemelkedik a korai éréscsoportban. Korai, valamint késői, július közepi vetésre is használható.

CSEMEGEKUKORICA MINIGOLD 2G

Vetőmag

329 Ft

Bébikukorica. A csöveket 10-12 cm hosszúságnál szedjük. Savanyúságnak vagy grillezve kiváló.

CSEMEGEKUKORICA MS VEGA F1 100 SZEM

Vetőmag

969 Ft

Szuperédes termeszthetőségi tulajdonságai kiválóak. Erős növekedésű, jó szárszilárdságú növény. Az érett cső nagy méretű, átlagos súlya 400-450 g. A fajtánál egyszerre van jelen a mennyiségi és minőségi kiválóság.

CSEMEGEKUKORICA MIRUS F1 100 SZEM

Vetőmag

969 Ft

Új szereplő a friss piaci szuperédes csemegekukorica piacon. Középérésű (85-90 napos), íze kiváló, roppanó szemek felejthetetlen ízzel. Erős növekedésű, jó szárszilárdságú növény. Fattyasodásra nem hajlamos. Az érett cső nagyméretű, súlya 300 g, szemszíne mély aranysárga. Kukorica rozsdára és Helmintospóriumos levélfoltosságra rezisztens. Szakaszos vetésre alkalmas.

CSEMEGEKUKORICA CARAMELLO 5G Royal Sluise

Vetőmag

415 Ft

Kiváló ízű, szuperédes korai csemegekukorica fajta. Tenyészideje 70-75 nap. Az aranysárga csövek hossza 20-21 cm, súlya 300 g. Magas hozam és szemkihozatal jellemzi.

KUKORICA MS VEGA F1 25SZEM BP Kertimag

Vetőmag

815 Ft

Kiváló termőképességű, jól alkalmazkodó, középérésű, szuperédes hibrid. Könnyen törhető, betegségekkel szemben ellenálló fajta. A meg­felelő cukortartalom eléréséhez legalább 300 m távolság szükséges a takarmányku­korica vetéstől

loader

Rendelése folyamatban. Kérjük várjon pár másodpercet, ne frissítse a böngészőt és ne nyomjon a vissza gombra. Köszönjük!