Kategóriák

1–4 a 4 találatból

Csemegekukorica Spirit F1 50 szem, Rédei Kertimag

Vetőmag

565 Ft

Igen korai (85 napos), jó termőképességű normálédes fajta, jól tűri a korai vetést. Szabályos alakú, nagy csöveket terem, amelyek jól értékesíthetők. A cső 19,6 cm átlaghosszúságú, 14 szem sorral, a szem színe sárga. Gondozás: legfőbb ápolási munkája a gyomtalanítás. Az öntözést nagyobb terméssel hálálja meg. Felhasználás: Friss fogyasztás esetén a csöveket forrástól számítva 10 percig főzzük.Vetésidő: a déli országrészben április elejétől, máshol április közepétől június végéig. A vetés ideje hetekre széthúzható, így a szedés is folyamatosan történhet. Vetésmélység: kötött talajon 3-4 cm, homoktalajon 4-5 cm mélyre vetjük.Tenyészterület: 70x20-25 cm, állománysűrűség 5-6 tő m/2. A tasak tartalma kb. 10 fm-re elegendő.Szedés: Az idejét jól kell megválasztani, hogy a legfinomabb termést szedjük zsenge, tejes érés idején, ekkor tartalmazza a legtöbb cukrot.

Csemegekukorica Aranymazsola 50 g, Rédei Kertimag

Vetőmag

565 Ft

Fajtaleírás: Népszerű házikerti fajta. Középkorai érésű,közepes csövű, hossza 16 18 cm, szemsorok száma 8. A mag közepes méretű, világossárga színű, kellemes ízű. A csövek mennyisége és minősége megfelelő öntözés mellettjó minőségű. Elsősorban friss fogyasztásra javasoljuk! Gondozás: Főleg virágzáskor igényli az öntözést, de a teljes termesztési időszakban szükséges lehet, az időjárásiviszonyok figyelembevételével. A szervestrágyázást és afejtrágyázást jobb minőségű terméssel és jelentős termés-többlettel hálálja meg.Vetés: április közepétől-június végéig. Korai vetésnél ügyeljen, hogy a talaj hőmérséklete megfelelő legyen. Ezért vetését csak 10-12 °C talajhőmérsékletnél tanácsos kezdeni, mivel ahideg talaj a csíra pusztulását okozhatja.Tenyészterület: sortávolság: 70-80 cm, tőtávolság: 25-30 cm, vetésmélység: 3-5 cm lazább, talajokon több. Optimális csírázási hőmérséklet 10-12 °C felett, csírázási idő: 12-20 nap.Szedés: A szedését akkor kezdjük, amikor a szemek már a cső felső harmadában is kitelnek és világossárga színűek.

KUKORICA MINIGOLD 2G

Vetőmag

329 Ft

Bébikukorica! Bébikukorica. A csőveket 10-12 cm hosszúságnál szedjük. Savanyúságnak vagy grillezve kiváló.

CSEMEGEKUKORICA MIRUS F1 100 SZEM

Vetőmag

865 Ft

Új szereplő a friss piaci szuperédes csemegekukorica piacon. Középérésű (85-90 napos), íze kiváló, roppanó szemek felejthetetlen ízzel. Erős növekedésű, jó szárszilárdságú növény. Fattyasodásra nem hajlamos. Az érett cső nagyméretű, súlya 300 g, szemszíne mély aranysárga. Kukorica rozsdára és Helmintospóriumos levélfoltosságra rezisztens. Szakaszos vetésre alkalmas.

loader

Rendelése folyamatban. Kérjük várjon pár másodpercet, ne frissítse a böngészőt és ne nyomjon a vissza gombra. Köszönjük!