Kategóriák

1–10 a 10 találatból

Csemegekukorica Spirit F1 50 szem, Rédei Kertimag

Vetőmag

425 Ft

Igen korai (85 napos), jó termőképességű normálédes fajta, jól tűri a korai vetést. Szabályos alakú, nagy csöveket terem, amelyek jól értékesíthetők. A cső 19,6 cm átlaghosszúságú, 14 szem sorral, a szem színe sárga. Gondozás: legfőbb ápolási munkája a gyomtalanítás. Az öntözést nagyobb terméssel hálálja meg. Felhasználás: Friss fogyasztás esetén a csöveket forrástól számítva 10 percig főzzük.Vetésidő: a déli országrészben április elejétől, máshol április közepétől június végéig. A vetés ideje hetekre széthúzható, így a szedés is folyamatosan történhet. Vetésmélység: kötött talajon 3-4 cm, homoktalajon 4-5 cm mélyre vetjük.Tenyészterület: 70x20-25 cm, állománysűrűség 5-6 tő m/2. A tasak tartalma kb. 10 fm-re elegendő.Szedés: Az idejét jól kell megválasztani, hogy a legfinomabb termést szedjük zsenge, tejes érés idején, ekkor tartalmazza a legtöbb cukrot.

Csemegekukorica Aranymazsola 50 g, Rédei Kertimag

Vetőmag

435 Ft

Fajtaleírás: Népszerű házikerti fajta. Középkorai érésű,közepes csövű, hossza 16 18 cm, szemsorok száma 8. A mag közepes méretű, világossárga színű, kellemes ízű. A csövek mennyisége és minősége megfelelő öntözés mellettjó minőségű. Elsősorban friss fogyasztásra javasoljuk! Gondozás: Főleg virágzáskor igényli az öntözést, de a teljes termesztési időszakban szükséges lehet, az időjárásiviszonyok figyelembevételével. A szervestrágyázást és afejtrágyázást jobb minőségű terméssel és jelentős termés-többlettel hálálja meg.Vetés: április közepétől-június végéig. Korai vetésnél ügyeljen, hogy a talaj hőmérséklete megfelelő legyen. Ezért vetését csak 10-12 °C talajhőmérsékletnél tanácsos kezdeni, mivel ahideg talaj a csíra pusztulását okozhatja.Tenyészterület: sortávolság: 70-80 cm, tőtávolság: 25-30 cm, vetésmélység: 3-5 cm lazább, talajokon több. Optimális csírázási hőmérséklet 10-12 °C felett, csírázási idő: 12-20 nap.Szedés: A szedését akkor kezdjük, amikor a szemek már a cső felső harmadában is kitelnek és világossárga színűek.

Csemegekukorica Royalty F1, Rédei Kertimag

Vetőmag

425 Ft

Középérésű, nagy terméshozamú, betegségellenálló, holland hibrid. Csövei igen vastagok, nagy tömegűek. Friss fogyasztás esetén, csak 10 percig forraljuk a csöveket!Vetés: április közepétől június végéig 1-2 hetes eltéréssel.Szedés: A szedését akkor kezdjük, amikor a szemek már a cső felső harmadában is kitelnek és világossárga színűek.. VÁLASZTHATÓ KISZERELÉS: 50 szem, 20 szem, 500 szem.

CSEMEGEKUKORICA DESSERT 73 50 SZEM

Vetőmag

435 Ft

Szuperédes, középkorai, vírussal szemben ellenálló fajta.

CSEMEGEKUKORICA NOA 50 SZEM

Vetőmag

435 Ft

Szuperédes! Középkorai, jó termőképességű holland hibrid. A növény 203 cm magas, a csövek vastagok, enyhén hegyesedők, szép alakú, kiváló minőségű szemekkel.

CSEMEGEKUKORICA DESSZERT R72 1000 SZEM

Vetőmag

6049 Ft

Igen korai érésű és igen nagy csőmérető hibrid. Erős kezdeti fejlődésű, a korai vetést is jól tűri. Vírusellenállósága és erős gyökérzete révén termésbiztonsága kiemelkedik a korai éréscsoportban. Korai, valamint késői, július közepi vetésre is használható.

CSEMEGEKUKORICA GIA F1 50 SZEM

Vetőmag

425 Ft

Szuperédes! Középkorai, jó termőképességű holland hibrid.

KUKORICA MINIGOLD 2G

Vetőmag

265 Ft

Bébikukorica! Bébikukorica. A csőveket 10-12 cm hosszúságnál szedjük. Savanyúságnak vagy grillezve kiváló.

CSEMEGEKUKORICA NUGÁT 72 1000 SZEM

Vetőmag

5035 Ft

Korai érésű nugát típusú étkezési kukorica hibrid. Különleges finom ízű desszertkukorica friss fogyasztásra és mélyhűtésre. Kiemelkedően harmonikus, édes-zamatos ízű, korai érésű hibrid. A szemek igen vékony héjúak, olvadók. A frissen szedett termés ízminősége felülmúlja nem csak a hagyományos fajtákét, hanem a desszert típusét is. Jó vírustoleranciája és alkalmazkodóképessége révén szakaszolt vetésre is alkalmas áprilistól akár egészen július közepéig.

CSEMEGEKUKORICA MS VEGA F1 100 SZEM

Vetőmag

689 Ft

Szuperédes termeszthetőségi tulajdonságai kiválóak. Erős növekedésű, jó szárszilárdságú növény. Az érett cső nagy méretű, átlagos súlya 400-450 g. A fajtánál egyszerre van jelen a mennyiségi és minőségi kiválóság.

loader

Rendelése folyamatban. Kérjük várjon pár másodpercet, ne frissítse a böngészőt és ne nyomjon a vissza gombra. Köszönjük!