Kategóriák

(+36-46) 328-288 Kapcsolati telefonszám

1–10 a 10 találatból

Csemegekukorica Spirit F1 50 szem, Rédei Kertimag

Vetőmag

385 Ft

Igen korai (85 napos), jó termőképességű normálédes fajta, jól tűri a korai vetést. Szabályos alakú, nagy csöveket terem, amelyek jól értékesíthetők. A cső 19,6 cm átlaghosszúságú, 14 szem sorral, a szem színe sárga. Gondozás: legfőbb ápolási munkája a gyomtalanítás. Az öntözést nagyobb terméssel hálálja meg. Felhasználás: Friss fogyasztás esetén a csöveket forrástól számítva 10 percig főzzük.Vetésidő: a déli országrészben április elejétől, máshol április közepétől június végéig. A vetés ideje hetekre széthúzható, így a szedés is folyamatosan történhet. Vetésmélység: kötött talajon 3-4 cm, homoktalajon 4-5 cm mélyre vetjük.Tenyészterület: 70x20-25 cm, állománysűrűség 5-6 tő m/2. A tasak tartalma kb. 10 fm-re elegendő.Szedés: Az idejét jól kell megválasztani, hogy a legfinomabb termést szedjük zsenge, tejes érés idején, ekkor tartalmazza a legtöbb cukrot.

Csemegekukorica Aranymazsola 50 g, Rédei Kertimag

Vetőmag

385 Ft

Fajtaleírás: Népszerű házikerti fajta. Középkorai érésű,közepes csövű, hossza 16 18 cm, szemsorok száma 8. A mag közepes méretű, világossárga színű, kellemes ízű. A csövek mennyisége és minősége megfelelő öntözés mellettjó minőségű. Elsősorban friss fogyasztásra javasoljuk! Gondozás: Főleg virágzáskor igényli az öntözést, de a teljes termesztési időszakban szükséges lehet, az időjárásiviszonyok figyelembevételével. A szervestrágyázást és afejtrágyázást jobb minőségű terméssel és jelentős termés-többlettel hálálja meg.Vetés: április közepétől-június végéig. Korai vetésnél ügyeljen, hogy a talaj hőmérséklete megfelelő legyen. Ezért vetését csak 10-12 °C talajhőmérsékletnél tanácsos kezdeni, mivel ahideg talaj a csíra pusztulását okozhatja.Tenyészterület: sortávolság: 70-80 cm, tőtávolság: 25-30 cm, vetésmélység: 3-5 cm lazább, talajokon több. Optimális csírázási hőmérséklet 10-12 °C felett, csírázási idő: 12-20 nap.Szedés: A szedését akkor kezdjük, amikor a szemek már a cső felső harmadában is kitelnek és világossárga színűek.

Csemegekukorica Royalty F1, Rédei Kertimag

Vetőmag

385 Ft

Középérésű, nagy terméshozamú, betegségellenálló, holland hibrid. Csövei igen vastagok, nagy tömegűek. Friss fogyasztás esetén, csak 10 percig forraljuk a csöveket!Vetés: április közepétől június végéig 1-2 hetes eltéréssel.Szedés: A szedését akkor kezdjük, amikor a szemek már a cső felső harmadában is kitelnek és világossárga színűek.. VÁLASZTHATÓ KISZERELÉS: 50 szem, 20 szem, 500 szem.

CSEMEGEKUKORICA DESSERT 70 1000 SZEM

Vetőmag

5145 Ft

A legkoraibb érésű (a Spirittel kb. begyidőben) desszert típusú hibrid. Jól elviseli a korai vetést, hűvös időben is jól fejlődik. Megfelelő gondozás esetén termése igen nagy méretű, átlagos minőségű. Kizárólag áprilisi vetésre alkalmas. Igen korai érésű desszert típusú étkezési kukorica hibrid. Igen nagy csövű átlagos minőségű idénykezdő fajta friss fogyasztásra és mélyhűtésre egyaránt alkalmas.

CSEMEGEKUKORICA DESSERT R78 1000 SZEM

Vetőmag

5145 Ft

Középérésű MDMV ellenálló szuperédes hibrid. A növény erős növekedésű és kitűnő alkalmazkodóképességű. A fajta termékenységi hányadosa kiemelkedő: szinte minden növény szabványos csövet nevel. Alkalmazkodóképessége, vírusellenállósága és nagyfokú termékenysége révén szinte bármikor is vetve (április közepétől – július elejéig) megbízható termőképességű. Betakaríthatósága rugalmas: túlérésben is megőrzi édességét, sokáig lábon tartható. Termése különlegesen édes-zamatos, a szemek középnagyok. Elsősorban morzsolt termék készítésére alkalmas hibrid.

CSEMEGEKUKORICA NOA 50 SZEM

Vetőmag

385 Ft

Szuperédes! Középkorai, jó termőképességű holland hibrid. A növény 203 cm magas, a csövek vastagok, enyhén hegyesedők, szép alakú, kiváló minőségű szemekkel.

CSEMEGEKUKORICA DESSZERT R72 1000 SZEM

Vetőmag

5145 Ft

Igen korai érésű és igen nagy csőmérető hibrid. Erős kezdeti fejlődésű, a korai vetést is jól tűri. Vírusellenállósága és erős gyökérzete révén termésbiztonsága kiemelkedik a korai éréscsoportban. Korai, valamint késői, július közepi vetésre is használható.

CSEMEGEKUKORICA GIA F1 50 SZEM

Vetőmag

385 Ft

Szuperédes! Középkorai, jó termőképességű holland hibrid.

KUKORICA MINIGOLD 2G

Vetőmag

239 Ft

Bébikukorica! Bébikukorica. A csőveket 10-12 cm hosszúságnál szedjük. Savanyúságnak vagy grillezve kiváló.

PATTOGATNI VALKÓ KUKORICA KRÉMGOLYÓ 50 SZEM

Vetőmag

385 Ft

Középkorai érésű fajta. A szem sárga színű, jól pattogó fajta.

loader

Rendelése folyamatban. Kérjük várjon pár másodpercet, ne frissítse a boöngészőt és ne nyomjon a vissza gombra.