Kategóriák

(+36-46) 328-288 Kapcsolati telefonszám

1–14 a 14 találatból

SAROKCSISZOLÓ TE-AG 230 EINHELL

Gépek, szerszámok, eszközök

35780 Ft

A TE-AG 230 sarokcsiszoló egy robusztus és hatékony szerszám igényes igazi szakemberek számára, ami kiemelkedő teljesítményt nyújt problémás csiszolások és nagyolások esetén a ház körül, a műhelyben és a garázsban. Az elforgató fő fogantyú maximális rugalmasságot biztosít a munka során. Emellett a rezgésmentes fő fogantyú csillapítja a vibrációt, így hosszabb ideig végezhető a munka kevesebb fáradás mellett. A gyorsbeállító eszközzel ellátott korongvédője egyetlen csavaró kézmozdulattal bármilyen feladathoz igazítható, az orsózár pedig egyszerű és gyors szerszámcserét tesz lehetővé. Lágyindító funkció biztosítja a szerszám egyenletes és biztonságos indítását. A TE-AG 230 lapos masszív, fém hajtóműházzal rendelkezik, amely kiváló teljesítményátvitelt és alacsony rezgést biztosít, így segít a nehezen elérhető helyek megmunkálásában. Lágy markolatának, rezgésmentes fő fogantyújának és elforgató fogantyújának köszönhetően a sarokcsiszoló könnyen kezelhető rendkívül nagy teljesítménye ellenére. A kiegészítő fogantyú három különböző pozícióban rögzíthető pontosan az adott munkadarabnak megfelelően, ami tökéletes tartást ad a biztonságos és gyors működéshez. A feltekert kábelt egyetlen csavaró kézmozdulattal rögzítő kábelcsíptetőnek köszönhetően rendezetten és biztonságosan őrizhető a TE-AG 230 tárolás alatt. A TE-AG 230 gépet homlokkörmös kulccsal, de vágókorong nélkül szállítjuk.

SAROKCSISZOLÓ SZETT TE-AG 125 CE KIT EINHELL

Gépek, szerszámok, eszközök

19775 Ft

A TE AG 125 CE sarokcsiszoló kiváló minőségű szerszám igényes szakemberek számára, előnyei kiválóan érvényesülnek a vágási, csiszolási és nagyolási feladatok széles körében a ház körül, a műhelyben és a garázsban. Állandó elektromos rendszerének köszönhetően a sarokcsiszoló állandó szinten tudja fenntartani a sebességét terhelés alatt is. Az állandó elektromos rendszer lehetővé teszi a fordulatszám munkafeladatnak megfelelő tökéletes beállítását. Ezzel egyidejűleg az állandó elektronika továbbra is szabályozza a beállított fordulatszámot, ami így állandó marad terhelés alatt is. A gyorsbeállító eszközzel ellátott korongvédője egyetlen csavaró kézmozdulattal bármilyen feladathoz igazítható, az orsózár pedig egyszerű és gyors szerszámcserét tesz lehetővé. A TE-AG 125 CE lapos fém hajtóműházzal rendelkezik, amely kiváló teljesítményátvitelt és alacsony rezgést biztosít, így segít a nehezen elérhető helyek megmunkálásában. A karcsú burkolatnak, illetve a fő fogantyú és a kiegészítő fogantyú lágy markolatának köszönhetően a sarokcsiszoló rendkívüli mértékben felhasználóbarát. Emellett a kiegészítő fogantyú három különböző pozícióban rögzíthető optimálisan az adott munkadarabnak megfelelően, ami megbízható tartást ad a biztonságos és gyors működéshez. A homlokkörmös kulcs a kiegészítő fogantyúban található, így mindig azonnal elérhető. A feltekert kábelt rögzítő kábelcsíptetőnek köszönhetően rendezetten és biztonságosan őrizhető a TE-AG 125 CE tárolás alatt. Praktikus LED-kijelző mutatja folyamatosan, hogy a sarokcsiszoló csatlakozik-e az áramellátásra, ami tovább növeli a biztonságot. A TE-AG 125 CE gépet vágókorong nélkül szállítjuk. Szállított tartozékok: Védőburkolat, Pótfogantyú, Szorítócsavar, Kulcs, hordozó táska, 1 db vágótárcsa, csempevágáshoz, 1 db turbo vágótárcsa kő- és betonvágáshoz

SAROKCSISZOLÓ TE-AG 125 750W EINHELL

Gépek, szerszámok, eszközök

15775 Ft

A TE-AG 125/750 sarokcsiszoló egy kiváló minőségű készülék, amelyet igényes szakemberek számára fejlesztettek. Használja vágáshoz, csiszoláshoz vagy nagyolási feladatok elvégzésére a ház körül, a műhelyben vagy a garázsban. A gyorsbeállításnak köszönhetően a korongvédelmet pillanatok alatt a munka sajátosságaihoz igazíthatja, a tengelyzár pedig egyszerű és gyors szerszámcserét tesz lehetővé. A TE-AG 125/750 robosztus, lapos, fémből készült hajtóműegysége gondoskodik a megfelelő erőátvitelről és az alacsony rezgésszintű használatról, melyek a nehezen hozzáférhető helyeken kifejezetten nagy segítséget jelentenek. A karcsú kialakítás, valamint a fő és a pótfogantyú Softgrip bevonatú markolata rendkívül kényelmes munkavégzést tesznek lehetővé. A pótfogantyút a munkadarab tulajdonságaihoz igazítva, három különböző pozícióban rögzítheti, biztos tartást, kényelmes és biztonságos munkavégzést garantálva ezzel. A körmöskulcs a pótfogantyúban található, így bármikor elérhető. A TE-AG 125/750 az összetekert kábel rögzítésére szolgáló kábelcsíptetőnek köszönhetően mindig rendezetten és biztonságosan tárolható. A készüléket vágókorong nélkül szállítjuk.

SAROKCSISZOLÓ TC-AG 115 ANGLE GRINDER EINHELL

Gépek, szerszámok, eszközök

12615 Ft

A TC-AG 115 sarokcsiszolóval az otthoni ezermesterek egy könnyű, jól kézre álló szerszámot ismerhetnek meg, amely vágásnál, csiszolásnál és tisztításnál egyaránt jó teljesítményt nyújt a kertben, a műhelyben vagy a garázsban. A készülék rendelkezik tárcsavédővel, amely szavatolja a magas fokú munkabiztonságot. A tárcsareteszelés gyors és könnyed szerszámcserét tesz lehetővé. A TC-AG 115 robusztus, lapos fém hajtóműegysége gondoskodik a jó erőátvitelről, és a nehezen hozzáférhető helyeken is előnyös. A két helyzetbe állítható kiegészítő fogantyúval hosszú munkamenetek esetében is kényelmes és biztonságos a kezelés. A készülékhez egy peremes anyák meghúzására szolgáló kulcs is tartozik.

SAROKCSISZOLÓ TC-AG125 EINHELL

Gépek, szerszámok, eszközök

13990 Ft

A TC-AG 125 sarokcsiszolóval az ambiciózus otthoni ezermesterek egy könnyű, jól kézre álló szerszámot ismerhetnek meg, amely vágásnál, csiszolásnál és tisztításnál egyaránt megfelelő teljesítményt nyújt a kertben, a műhelyben vagy a garázsban. A készülék rendelkezik tárcsavédővel, amely szavatolja a magas fokú munkabiztonságot. A tárcsareteszelés gyors és könnyed szerszámcserét tesz lehetővé. A TC-AG 125 robusztus, lapos fém hajtóműegysége gondoskodik a jó erőátvitelről, és a nehezen hozzáférhető helyeken is előnyös. A két helyzetbe állítható kiegészítő fogantyúval hosszú munkamenetek esetében is kényelmes és biztonságos a kezelés. A készülékhez egy peremes anyák meghúzására szolgáló kulcs is tartozik.

SAROKCSISZOLÓ TE-AG 125 EINHELL

Gépek, szerszámok, eszközök

26520 Ft

A TE AG 125 CE sarokcsiszoló kiváló minőségű szerszám igényes szakemberek számára, előnyei kiválóan érvényesülnek a vágási, csiszolási és nagyolási feladatok széles körében a ház körül, a műhelyben és a garázsban. Állandó elektromos rendszerének köszönhetően a sarokcsiszoló állandó szinten tudja fenntartani a sebességét terhelés alatt is. Az állandó elektromos rendszer lehetővé teszi a fordulatszám munkafeladatnak megfelelő tökéletes beállítását. Ezzel egyidejűleg az állandó elektronika továbbra is szabályozza a beállított fordulatszámot, ami így állandó marad terhelés alatt is. A gyorsbeállító eszközzel ellátott korongvédője egyetlen csavaró kézmozdulattal bármilyen feladathoz igazítható, az orsózár pedig egyszerű és gyors szerszámcserét tesz lehetővé. A TE-AG 125 CE lapos fém hajtóműházzal rendelkezik, amely kiváló teljesítményátvitelt és alacsony rezgést biztosít, így segít a nehezen elérhető helyek megmunkálásában. A karcsú burkolatnak, illetve a fő fogantyú és a kiegészítő fogantyú lágy markolatának köszönhetően a sarokcsiszoló rendkívüli mértékben felhasználóbarát. Emellett a kiegészítő fogantyú három különböző pozícióban rögzíthető optimálisan az adott munkadarabnak megfelelően, ami megbízható tartást ad a biztonságos és gyors működéshez. A homlokkörmös kulcs a kiegészítő fogantyúban található, így mindig azonnal elérhető. A feltekert kábelt rögzítő kábelcsíptetőnek köszönhetően rendezetten és biztonságosan őrizhető a TE-AG 125 CE tárolás alatt. Praktikus LED-kijelző mutatja folyamatosan, hogy a sarokcsiszoló csatlakozik-e az áramellátásra, ami tovább növeli a biztonságot. A TE-AG 125 CE gépet vágókorong nélkül szállítjuk.

AEG SAROKCSISZOLÓ WS 12 125

Gépek, szerszámok, eszközök

24770 Ft

Erőteljes 1200 wattos motor kimagasló teljesítménnyel. Változtatható sebesség az alacsonyabb fordulatokért különösen a befejező munkáknál. Állandó fordulatszám a legjobb teljesítményért és magas nyomatékért, még alacsony fordulatszámú alkalmazásoknál is. Masszív fém hajtóművek a hosszabb élettartamért. Lapos fém hajtóműház a munkadarab kiváló láthatóságáért és a szűk helyen történő munkavégzéshez. Optimalizált hűtőlevegő elvezetés a túlmelegedés megelőzésére Kompakt hossz és körméret az egész napos kényelmes használatért. AVS pótfogantyú a komfortos és biztonságos munkavégzésért. Kulcsnélküli védőburkolat a könnyű és gyors burkolat állításért. FIXTEC - szabadalmaztatott anya a gyors és könnyű tárcsacseréért. Tengelyretesz. AVS pótfogantyúval, kulcsnélküli védőburkolattal, FIXTEC szorítóanyával, peremes anyával, csavarkulccsal és 4 m kábellel szállítva. • • Felvett teljesítmény: 1200 W • Leadott teljesítmény: 720 W • Feszültség: 230 V • Üresjárati fordulatszám: 2800-11000 /perc • Tengelymenet: M14 • Tárcsa átmérő: 125 mm • Max. vágási mélység: 37 mm • Tömeg: 2.3 kg • Online regisztráció esetén a garancia 3 évre bővíthető, részletek: http://hu.aeg-powertools.eu/footer/warranty/

AEG SAROKCSISZOLÓ WS 22 230E

Gépek, szerszámok, eszközök

44960 Ft

Erőteljes 2200 wattos motor műgyanta bevonattal az élettartam növelésért és a kiemelkedő teljesítményért a különböző alkalmazások során. Nagyon kompakt kialakítás: 485 mm hossz és 5,2 kg a legkényelmesebb fogásért. Feszültség alatti biztonsági relé véd az ismételt bekapcsolódástól egy esetleges áramszünet után. Lágyindítás az egyenletes indításhoz. Kitörés ellen védelmet biztosító védőburkolat. Szénkefék könnyű cseréje. Kábellel, kulccsal, szorítóanyával, peremes anyával, pótfogantyúval, védőburkolattal szállítva.• • Felvett teljesítmény: 2200 W • Feszültség: 230 V • Üresjárati fordulatszám: 6600 /perc • Tengelymenet: M14 • Tárcsa átmérő: 230 mm • Max. vágási mélység: 68 mm • Tömeg: 5.2 kg • Online regisztráció esetén a garancia 3 évre bővíthető, részletek: http://hu.aeg-powertools.eu/footer/warranty/

AEG SAROKCSISZOLÓ WS 8 125

Gépek, szerszámok, eszközök

18079 Ft

Új erőteljes 800 wattos motor. Feszültség alatti biztonsági relé véd az ismételt bekapcsolódástól egy esetleges áramszünet után. Fém hajtóműház a tartósságért. Irányított levegőelvezetés. A hajtóműház 90°-onként elfordítható. Lapos fém hajtóműház a munkadarab kiváló láthatóságáért és az optimális vágásmélységért. Védett levegőbevezető nyílások. Tengelyretesz. Pótfogantyúval, alátéttel és kulccsal szállítva. • • Teljesítmény: 800 W • Feszültség: 230 V • Üresjárati fordulatszám: 12000 /perc • Tengelymenet: M14 • Tárcsa átmérő: 125 mm • Max. vágási mélység: 40 mm• Tömeg: 1.9 kg • Online regisztráció esetén a garancia 3 évre bővíthető, részletek: http://hu.aeg-powertools.eu/footer/warranty/

AEG SAROKCSISZOLÓ WS 10 125

Gépek, szerszámok, eszközök

22610 Ft

Új 1000 wattos motor kiemelkedő teljesítménnyel. Feszültség alatti biztonsági relé véd az ismételt bekapcsolódástól egy esetleges áramszünet után. Fém hajtómű a tartósságért. Lapos fém hajtóműház a munkadarab kiváló láthatóságáért és az optimális vágásmélységért. Optimalizált hűtő rács a túlmelegedés elkerüléséért. Nagyon kompakt hossz és körméret a hosszantartó kényelmes munkavégzésért. Könnyű súly a legjobb irányításért. AVS - rezgéscsillapított fogantyú a kényelmes és biztonságos használatért. Kitörés ellen védett és kulcs nélkül állítható védőburkolat a könnyű és gyors állításért. Tengelyretesz. AVS rezgéscsökkentett pótfogantyú, kulcs nélkül állítható védőburkolat, alátét, anya, kulcs. • • Felvett teljesítmény: 1000 W • Feszültség: 230 V • Üresjárati fordulatszám: 11500 /perc • Tengelymenet: M14 • Tárcsa átmérő: 125 mm • Max. vágási mélység: 40 mm • Tömeg: 2.3 kg • Online regisztráció esetén a garancia 3 évre bővíthető, részletek: http://hu.aeg-powertools.eu/footer/warranty/

SAROKCSISZOLÓGÉP EXTOL PRE, 125MM, 850 W, FORD.:11000

Gépek, szerszámok, eszközök

19099 Ft

SAROKCSISZOLÓGÉP EXTOL PRE, 125 mm, 850 W, FORD.: 11000. Névleges feszültség: 230 V ~ 50 Hz, felvett teljesítmény: 850 W, üresjárati fordulatszám: 11.000 1/min, érintésvédelmi osztály: II, MAX.tárcsaátmérő: 125 mm, tengely: M 14, hálózati kábel: 2,5 m, súly: 2,5 kg, 1 ÉV GARANCIA. Felhasználható: Acél, rozsdamentes acél, színes fémek darabolása, csiszolása. Hegesztési varratok csiszolása, rozsdátalanítás, festékeltávolítás. Betoncserép, gránit, műkő, csempe, greslap, pala, vágása és csiszolása. Faanyagok durva vágása és csiszolása. Előnyök: – Ergonomikus, csúszásmentes markolat a kényelmes munka érdekében. – Reteszeléssel ellátott kapcsoló a véletlen bekapcsolás megakadályozására. – Két oldalra felszerelhető fogantyú, a jobb és bal kezes használathoz.  – Szerszám nélkül állítható védőburkolat és tengely reteszelő gomb a gyors munkavégzéshez.

AEG SAROKCSISZOLÓ WS 13-125 SXE

Gépek, szerszámok, eszközök

29570 Ft

Erőteljes 1300 wattos motor kiemelkedő teljesítménnyel. Feszültség alatti biztonsági relé véd az ismételt bekapcsolódástól egy esetleges áramszünet után. Változtatható sebesség az alacsonyabb fordulatszámért kifjezetten a befejező munkálatokhoz. Állandó fordulatszám a legjobb teljesítményért és magas nyomatékért, még az alacsony fordulatszámot igénylő alkalmazásoknál is. Fém hajtómű a tartósságért. Lapos fém hajtóműház a munkadarab kiváló láthatóságáért és az optimális vágásmélységért. Optimalizált hűtő rács a túlmelegedés elkerüléséért. Nagyon kompakt hossz és körméret a hosszantartó kényelmes munkavégzésért. Könnyű súly a legjobb irányításért. AVS - rezgéscsillapított fogantyú a kényelmes és biztonságos használatért. Kitörés ellen védett és kulcs nélkül állítható védőburkolat a könnyű és gyors állításért. Tengelyretesz. AVS pótfogantyúval, kulcs nélküli védőburkolattal, alátéttel, anyával, kulccsal szállítva.

SAROKCSISZOLÓGÉP 750W 115MM TÁRCSAÁTMÉRŐ; 11.000 1/MIN, BEKAPCSOLÁSVÉDELEM, PAPÍR DOBOZ, 1,5 KG

Gépek, szerszámok, eszközök

15869 Ft

Tápfeszültség/frekvencia 220-240 V~50 Hz Tárcsák befogó középátmérője 22,2 mm Orsómenet M14 Védettség IP20 Kettős szigetelés igen GYORSRÖGZÍTŐS korongcsere! 1 ÉV GARANCIA Bekapcsolásvédelem: EU-s új szabályozás szerint, ha a kapcsoló bekapcsolt állapotban marad, áramtkimaradás után nem indul el a sarokcsiszoló magától. Újra ki kell kapcsolni és bekapcsolni.

loader

Rendelése folyamatban. Kérjük várjon pár másodpercet, ne frissítse a boöngészőt és ne nyomjon a vissza gombra.