Kategóriák

1–13 a 13 találatból

FLORIMO PERLIT 5L

Otthon, háztartás

1219 Ft

A Termék kizárólag személyes áruházi átvétellel vásárolható! Természetes körülmények között is előforduló vulkanikus kőzet, amelynek őrleményét, majd a duzzasztott (expandált) perlitszemcséket a talajba keverve biztosítjuk a virágföld levegős környezetét és egyenletes vízellátását. Kiváló talajlazító, az eredeti súlya 20-szorosát képes vízből tárolni. Kiszerelés: 5 liter Felhasználás Gyökereztetéshez és szaporításhoz, szobanövények ültetéséhez, szabadföldi kertépítéshez és talajjavításhoz, hidrokulturás növényekhez, fű-és golfpálya építéshez, tetőkerti növények telepítéséhez, talajlazításhoz. Használatával optimális lesz a talaj levegőellátása, magasabb lesz a vízmegtartó-képessége (talajnedvesség szabályozás), nő a szerkezetstabilizálása. Elősegíti a gazdag és egészséges gyökérrendszer kialakulását, a növény ellenálló képessége is növekszik. A perlit tápanyagot nem tartalmaz, de használható az ásványi műtrágyák hatásának meghosszabbítására is. Felhasználási javaslat: ● gyökereztetéshez, magvetéshez és szaporításhoz 30-60%-ban a talajhoz vagy a szaporító földhöz keverve ● a magas levegőigényű szobanövényeknél (orchidea, páfrány, bonsai stb.) 50%-ban a virágföldhöz keverve ● szabadföldi és konténeres növényeknél 25-50%-ban a talajhoz keverve; fa, cserje ültetésnél 5-10 l/fa mennyiséget a talajhoz keverve ● hidrokultúrás növénynél 50-60%-ban a termesztő közeghez keverve ● fű- és golfpálya telepítéshez 30-60 l/m² mennyiségben a talaj felső 10-15 cm-es rétegébe belekeverve ● tetőkerti gyep- és ültető közegnél 25-50%-ban a talajhoz keverve.

FLORIMO ORCHIDEAFÖLD 3L

Otthon, háztartás

1525 Ft

A Termék kizárólag személyes áruházi átvétellel vásárolható! Orchideaföldünk kiváló minőségét a legkiválóbb alapanyagoknak köszönheti. Az orchideák által kedvelt laza szerkezetet a válogatott vörösfenyőkéreg, perlit, kókuszrost és rostos tőzeg adja. Kiszerelés: 3 liter Felhasználás Orchidea, Anthurium, Broméliafélék számára.

FLORIMO FAAPRÍTÉK 50L

Otthon, háztartás

3799 Ft

A Termék kizárólag személyes áruházi átvétellel vásárolható! Speciálisan előállított faapríték kéregtelenített fából – ökológiailag megfelelő színezéssel, amely alkalmas a kerti díszcserjés területek takarásához. Meggátolja a gyomnövények növekedését, megvédi a talajt a kiszáradástól, az eróziótól és az eliszaposodástól, a tartós színezés révén nagyon mutatós, színessé teszi a kertet. Kiszerelés: 50 liter (piros, sárga, barna, natúr) 0,5 – 40 mm Színváltozatok: piros, sárga, barna Felhasználás Alkalmas beltéri szobanövények és kerti cserepes növények díszítésére, játszóterek, kerti ösvények és parki utak díszítésére is. A FLORIMO faapríték: – megvédi a talajt a fagytól – tárolja a meleget és a nedvességet – csökkenti a növények öntözési igényét – elnyomja a gyomnövénygyökereket – esztétikussá teszi a kertet, – megtakarítja a felhasználónak a munkaigényes kapálást és a gyomlálást Milyen változatokban kapható ez a termék? Piros Sárga Barna

AMALGEROL PRÉMIUM 1L

Otthon, háztartás

8339 Ft

Az Amalgerol Prémium azt javítja ki a talajban, amit az agrotechnikával, növényvédelemmel nem természetes irányba változtattunk meg. Tisztán BIO termék. Kijuttatható beöntözéssel, vagy permetezéssel is.

PERLIT 25L

Otthon, háztartás

3015 Ft

A kertészeti perlit a talajjal általában 25-50-75 térfogat-százalékos arányban keverve szaporító és nevelő közegként használható fel. - Erősen vízigényes kultúráknál : 3 rész perlit + 1 rész termőtalaj - Közepesen vízigényes kultúráknál : 1 rész perlit + 1 rész termőtalaj - Kis vízigényű kultúráknál : 1 rész perlit + 3 rész termőtalaj Felhasználási területei: -Dísznövények és zöldségfélék gyökereztetése -Dísznövények és zöldségfélék palántanevelése -Díszcserjék, díszfacsemeték szaporítása és nevelése -Gyümölcsfaoltványok szaporítása és nevelése -Pázsit és fűfélék talajának javítása -Tetőkertek kiépítése -Gombatermesztés -Dinnyetermesztés -Szőlőoltványok szaporítása és nevelése -Cserepes növények talajjavítása

NEOPEAT ÜLTETŐKÖZEG CCA. 3,5KG

Otthon, háztartás

5985 Ft

Rendkívül jó minőségű feldolgozott kókuszrost. Kiválóan helyettesíti a tőzeget. Szerves, környezetbarát, talajpótló, talajjavító és megújuló forrás. Felhasználható cserepes és balkonláda növények földkeverékeihez (30-50%-ban) vagy önmagában, ültető közegnek. Súly: cca 3,5kg. Méret kb. 30x30x10cm. Az átlag 3,5kg súlyú tégla kihozatala kb. 35l.

MOSOTT KÓKUSZROST TÉGLA CCA. 500G

Otthon, háztartás

1195 Ft

Környezetbarát termesztő közeg. Súly: cca 500g. Méret kb. 13x13x7cm. Az átlag 500g súlyú tégla kihozatala kb. 5l.

GYÖKÉRITATÓ 400G

Otthon, háztartás

515 Ft

A gyökéritató szerepe a gyökérkörnyezetben: Ha a nyílásával felfelé áll a talajban, akkor az esővíz, öntözővíz egy része a cellában (csövecskék belsejében) "csapdába esik", mint egy tálka, úgy viselkedik.Ilyenkor a bennrekedt víz a cella falából tápanyagot old ki és a keletkezett oldat a cellán belül ott is marad. Maga a gyökéritató csövecske, mint egy táprúd, fokozatosan adja le magából a tápanyagot, de a táprúddal ellentétben, itt jóval kisebb a tápanyag "kimosódás" sebessége, azaz a műtrágyával ellentétben, hosszú távon fejti ki hatását a vízforgalomtól és a talajban lévő mikroorganizmusok (bacik, gombák) számától függően. A gyökéritatóval ellátott gyökérkörnyezetben egy bacilusokkal teli "lakópark" létesül a talajélet számára. A laza, levegős szerkezetben a növény és a mikroorganizmusok versengenek a tápanyagért. A növény gyökérzete behálózza ezt a "lakóparkot" és a bacilusok, gombák áldásos tevékenysége folytán a növények számára felvehető állapotba hozzák a nehezen felvehető makro és mikroelemeket. Ha a nyílásával lefelé áll a talajban a cella, akkor levegőztet. A talajban, térállástól függetlenül, víz hatására tápanyag oldódik ki. A gyökéritató gyártástechnológiája teszi lehetővé, hogy fokozatos tápanyagleadás valósul meg. A cellák több éven keresztül biztosítják a morzsalékos, laza szerkezetet. A cellák gyártása során felhasznált természetes anyagok a talaj kilúgozódását hatásosan lassítják. A gyökéritató alkalmazásával jóval kevesebb víz felhasználás érhető el. Amennyiben hosszabb időn keresztül elmarad a csapadék, a locsolás, akkor a gyökerek bizonyítottan a nedvesség irányába növekednek. Szárazságkor a cellákban rekedt víz mentőöv a növények és a talajélet számára. A talaj egészének vízáteresztő képessége túlzott vízterhelés esetén megmarad. Csak a cellák fogják vissza a vizet. Száraz talajban a növények gyökere nehezen fér hozzá a tápanyaghoz. Ha hozzá is jut, akkor azt a növény a gyökérzete növekedésére fordítja. Túl nedves talajban, levegő hiányában, a növények nehezen táplálkoznak.Túl tömör, kötött talajban is levegőhiánnyal küszködik a növény, a víz nehezen talál járatokat magának. Levegőtlen talajközegben a mikroorganizmusok élettere korlátozott és "átalakító" tevékenységük nem szolgálja a növényt. Óriási jelentőséggel bír a talajoldat kémhatása. Egyes kivételektől eltekintve a tapasztalat azt bizonyítja, hogy a növények a tápelemeket akkor tudják felvenni, ha a gyökérkörnyezet pH értéke 6-6,5. Kísérleteink a pH ingadoztatását ígéretesebbnek találja.

FLORIMO AGYAGGRANULÁTUM DEKOR 1 L (VÖDÖR)

Otthon, háztartás

829 Ft

FLORIMO® Agyaggranulátum dekor . Csökkenti a kiszáradást és a párolgást. Felhasználás Talajtakaróként, cserepes és balkonnövények, mű- és selyemvirágok, sziklakert, temetői sírok tetejére dekorációs célból. Korlátozza a gyomok kinövését.

FLORIMO AGYAGGRANULÁTUM DEKOR 5 L

Otthon, háztartás

1435 Ft

FLORIMO® Agyaggranulátum dekor. Csökkenti a kiszáradást és a párolgást. Felhasználás Talajtakaróként, cserepes és balkonnövények, mű- és selyemvirágok, sziklakert, temetői sírok tetejére dekorációs célból. Korlátozza a gyomok kinövését.

FLORIMO AGYAGGRANULÁTUM NATUR 5 L

Otthon, háztartás

1279 Ft

Elsősorban az ültetőedény aljára vízelvezetés céljából, de keverhetjük a virágföldhöz is a levegőzöttség fokozására és a víz megtartására.

ÁLTALÁNOS VIRÁGFÖLD SUNIN

Otthon, háztartás

799 Ft

5,5-7 pH Kiváló, prémium minőségű, magas szervesanyag tőzegtartalmú virágföld, hobby- és profi kertészek részére. Felhasználható: balkonládás, cserepes dísznövények, leveles szobai és teraszon tartott dísznövények, zöldségéfélék, valamint konténeres díszcserjék, díszfák, gyümölcsfák, gyógy és fűszernövények, egynyári virágok, palánták termesztő közegeként. Összetétel: finomra darált fehér tőzeg, fekete tőzeg, homok, agyag, műtrágya. Erőteljes és egészséges növényfejlődést, dús virágzást biztosít. NATURPRODUKT- a természet által biztosított kiváló minőségű alsórajki síkláp illetve Sphagnum-felláp tőzeg keverékből álló föld. BIOAKTÍV- Az alsórajki magas szervesanyag-és humusz tartalma jó vízmegtartó képességet biztosít, továbbá erősíti a föld biológiai aktivitását. Természetes, oldható formában tartalmaz N,P,K-t. Kiegyensúlyozott összetétel natúr és világos tőzegből nagyobb mennyiségű műtrágyával.

ÜLTETŐ, PALÁNTA ÉS ZÖLDSÉGFÖLD

Otthon, háztartás

1395 Ft

6,0-7,0 pH Felhasználásra kész virágföld zöldségfélék magvetéséhez, palántaneveléséhez, dugványozáshoz és gyökereztetéshez valamint zöldségfélék hajtatásához. Összetétel: finomra darált fehér tőzeg, fekete tőzeg, homok, agyag, mész, műtrágya. Kiváló gyökérképződést biztosít a megfelelően laza szerkezet által. Jó vízfelvétel. Különösen laza, rostos szerkezet.

loader

Rendelése folyamatban. Kérjük várjon pár másodpercet, ne frissítse a böngészőt és ne nyomjon a vissza gombra. Köszönjük!