Kategóriák

(+36-46) 328-288 Kapcsolati telefonszám

1–24 a 85 találatból

LOCSOLÓTÖMLŐ POLIX NARANCSSÁRGA

Kert

4365 Ft

LOCSOLÓTÖMLŐ POLIX NARANCSSÁRGA

LOCSOLÓTÖMLŐ POLIX BOS ZÖLD

Kert

3319 Ft

LOCSOLÓTÖMLŐ POLIX BOS ZÖLD

LOCSOLÓTÖMLŐ SPRING CSAVARODÁSMENTES SÁRGA

Kert

6935 Ft

LOCSOLÓTÖMLŐ SPRING CSAVARODÁSMENTES SÁRGA

Csapos Kanna 20 literes

Kert

4385 Ft

20 Literes vastag falú műanyag vizeskanna, csappal ellátva. Halmozható.

LOCSOLÓTÖMLŐ GARDENA COMFORT FLEX - 3/4"

Kert

17095 Ft

A GARDENA Comfort FLEX tömlő Power Grip bordázattal tökéletes csatlakozást biztosít a tömlő és a tömlőelem között. Az új technológiának köszönhetően egymásba illenek, mint a fogaskerekek. A Power Grip bordázat lehetővé teszi sok kerttulajdonos régi álmát; a megbízható kapcsolatot, tökéletes tartóerővel. A bordázott felület pozitív mellékhatása, hogy a tömlőt könnyebb feltekerni és jól csúszik. A spirálhálós szövetnek köszönhetően, melyben két spirálszál egymással ellentétes irányban fut, a tömlő nyomásálló és alaktartó, egyúttal rugalmas és könnyen kezelhető. Ez nyújtja a legjobb előfeltételeket az egyszerű és sokoldalú felhasználáshoz a kertben. Szükség esetén az Original GARDENA System csatlakozóelemeihez és öntöző eszközeihez kitűnően használható. Nem tartalmaz káros lágyítókat (ftalátokat) és nehézfémeket és természetesen UV ellenálló. Vastag fala különösen robusztussá és tartóssá teszi. A tömlő minőségi anyagból készül, megerősített vastag fallal. 25 bar nyomásig ellenálló. A minősége meggyőző: épp ezért a GARDENA rendeltetésszerű használat esetén 20 éves szavatosságot ad rá.

Akció

MAXI GYORSCSATLAKOZÓ

Kert

1949 Ft 1078 Ft

MAXI GYORSCSATLAKOZÓ

Kert

1949 Ft

3/4 col tömlő és 1 col gyorscsatlakozó véggel Alkalmas a tömlőcsatlakozó 3/4"-os tömlővégre és 1"-os kuplungcsatlakozó csatlakoztatására. A tömlőcsatlakozó anyaga erős műanyag. Alkalmas és használható öntözés és locsolás során kertészeti tevékenységre.

SIROFLEX ELZÁRHATÓ CSAP ÉS TÖMLŐCSATLAKOZÓ

Kert

1005 Ft

Elzárható 3/4 col külső - belsőmenetes A termék :elzáró csap, aminek az egyik oldala külső 3/4 col a másik belső 3/4 col, anyaga erős műanyag A tömlőcsatlakozó olasz. SIROFLEX gyártó garantált minőséget biztosít.

loader

Rendelése folyamatban. Kérjük várjon pár másodpercet, ne frissítse a boöngészőt és ne nyomjon a vissza gombra.