Kategóriák

 • ·         Személyes átvétel

  Személyes átvételre a Szolgáltató székhelyén üzemeltetett 700. Kertész - Iparcikk Szaküzletben (cím: 3526 Miskolc, Búza tér 12.) van lehetőség, a megrendelt termék átvehetőségét visszaigazoló e-mail elküldését követő 7 napon belül, az üzlet nyitvatartási idejében.

  ·         Futárszolgálat (Szolgáltató) segítségével történő HÁZHOZ KÉZBESÍTÉSSEL

  A kézbesítés munkanapokon hétfőtől-péntekig, 08:00-17:00 óra között történhet. Amennyiben a megrendelő a megjelölt időpontokban nem tartózkodik a lakóhelyén, akkor a lakóhelyétől eltérő cím is megjelölhető kézbesítési címként (pl. munkahelyi cím).

  A csomag aktuális helyzetéről a futárcég értesítő e-mailt küld.

  Lehetőség van arra, hogy a Felhasználó a futárszolgálattal felvegye a kapcsolatot a szállítási időpont további pontosítása miatt. A futárszolgálattól kapott e-mailben van lehetőség az időpont módosítás bejelentésére, az ott megjelölt telefonszámon keresztül.

  Abban az esetben, ha a futár a megadott címen nem talál senkit, meghagyja elérhetőségét és lehet vele egyeztetni a 2. kézbesítésre időpontot.

  Ha a termék átvételekor a Felhasználó köteles megvizsgálni, hogy a termék sérülésmentes-e. Amennyiben sérülést tapasztal a csomagoláson, a terméken, a Felhasználó kérheti a futártól jegyzőkönyv felvételét, mert a termék futártól való átvételével illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, ami azt jelenti, hogy az átvételt követően a Felhasználó kizárólag elállási jogával élhet, ezért a kiszállítást végző személy távozása után a Szolgáltatónak utólag mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módjában elfogadni.

  Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, illetve cseréjét a Szolgáltató díjmentesen biztosítja. Az átvételt követően észlelt sérülésért a Szolgáltató felelősséget nem vállal!

   

  Szállítási költség*

  GLS Futárszolgálat

  Bruttó 50.000 Ft-os értékhatárt meg nem haladó, normál csomagként feladható megrendelés esetén egységesen

  1.790 Ft

  MPL csomagautomata vagy PostaPont

  Bruttó 50.000 Ft-os értékhatárt meg nem haladó, normál csomagként feladható megrendelés esetén egységesen

  1.490 Ft

  ( 990 Ft alapdíj + 500 Ft utánvét kezelési díj)

  Magyar Posta MPL kézbesítés

  Bruttó 50.000 Ft-os értékhatárt meg nem haladó, normál csomagként feladható megrendelés esetén egységesen

  2.490 Ft

  ( 1.990 Ft alapdíj + 500 Ft utánvét kezelési díj

  Bruttó 50.000 Ft-os értékhatárt meghaladó, normál csomagként feladható megrendelés esetén

  ingyenes**

  300 cm-es csomag-övméretet (hosszúság + 2*magasság + 2*szélesség) vagy 40 kg-os súlyt meghaladó túlméretes csomagként feladható termék megrendelése esetén 1 raklap, illetve 350 kg terjedelemig az Áruház (3526 Miskolc, Búza tér 12.) 25 km-es vonzáskörzetében

  6.000 Ft***

  300 cm-es csomag-övméretet (hosszúság + 2*magasság + 2*szélesség) vagy 40 kg-os súlyt meghaladó túlméretes csomagként feladható termék megrendelése esetén 1 raklap, illetve 350 kg terjedelemig az Áruház (3526 Miskolc, Búza tér 12.) 50 km-es vonzáskörzetében

  12.000 Ft***

  300 cm-es csomag-övméretet (hosszúság + 2*magasság + 2*szélesség) vagy 40 kg-os súlyt meghaladó túlméretes csomagként feladható termék megrendelése esetén 1 raklap, illetve 350 kg terjedelemig az Áruház (3526 Miskolc, Búza tér 12.) 50 km-es vonzáskörzetén kívül

  18.000 Ft***

  *A szállítás díja az általános forgalmi adót tartalmazza.

  **  Akciós termékek esetén, illetve, ha a kosár 50.000 Ft-nál kisebb értékű nem akciós terméket tartalmaz az akciós terméken kívül, a szállítás díja felszámításra kerül.

  ***  A megrendelési folyamat során a pénztárnál a rendszer automatikusan a 1.790 Ft-os szállítási díjat számolja fel, azonban ebben az esetben a táblázat megfelelő sorában feltüntetett szállítási díj kerül kiszámlázásra.

   

  FIGYELEM! Az árak csak Magyarországon belüli szállításra vonatkoznak, külföldi szállítási díjak után érdeklődjön e-mailben.

  Attention! The prices only apply to transport within Hungary. Please write an e-mail in case you would like to inquire about transport charges abroad.

   

  Szállítási határidő: Készleten lévő termék esetén a 15.00 óráig leadott rendelést legkésőbb a következő munkanapon átadjuk a Szolgáltatónak. A szállítási idő becsült ideje 1-2 munkanap.

   

loader

Rendelése folyamatban. Kérjük várjon pár másodpercet, ne frissítse a böngészőt és ne nyomjon a vissza gombra. Köszönjük!