Kategóriák

1–8 a 8 találatból

Cirokseprű ipari, 5+2 varrásos

Otthon, háztartás

3655 Ft

Az 5+2 varrásos, nyéllel ellátott ipari cirokseprű elengedhetetlen kelléke bármely háztartásnak. Kiváló anyagokból készült, melyek hosszú élettartamot garantálnak a takarítóeszköznek. Kézreálló kialakításával megkönnyíti a takarítást.

WD-40 UNIVERZALIS SPRAY

Otthon, háztartás

1929 Ft

A WD-40 spray nedvességkiszorító, korroziógátló, zsírozó és csavarlazító hatással rendelkezik. Tisztít és véd, univerzálisan alkalkazmató a legtöbb felülethez.

Cirokseprű nagy, 5 varrásos

Otthon, háztartás

2799 Ft

Az 5 varrásos, nyéllel ellátott cirokseprű elengedhetetlen kelléke bármely háztartásnak. Kiváló anyagokból készült, melyek hosszú élettartamot garantálnak a takarítóeszköznek. Kézreálló kialakításával megkönnyíti a takarítást.

MOTIP FÉKTISZTÍTÓ 500ML

Otthon, háztartás

1799 Ft

Eltávolítja az olaj, zsír, fékfolyadék és egyéb szennyeződéseket a fékdobról, fékhengerekről, féktárcsákról és a kuplung alkatrészeiről. Megszünteti a féknyikorgást és maradvány nélkül tisztítja a motor- és gépalkatrészeket. A gumi és a műanyag valamint a festett alkatrészeket károsíthatja. Felhasználási terület: fékrendszerek, motor- és gépalkatrészek tisztítása.

MOTIP CSAVARLAZÍTÓ 500ML

Otthon, háztartás

2805 Ft

Csavarlazító és kenő spray, mely hatákony eszköz a rozsdás alkatrészek meglazítására. Jó behatolási lépesség, vízlepergető, és rozsdavédő hatás jellemzi. Grafitot és MoS2-t tartalmaz.

MAGASNYOMÁSÚ MOSÓ OLEO-MAC PW115C

Otthon, háztartás

70900 Ft

A magasnyomású hidegvizes mosók tökéletesek a ház körüli munkák elvégzésére. A PW 115C modell alkalmas a kertben és garázsban, különböző tárgyak és járművek tisztításához. Alumínium szivattyús. Alapfelszerelés: védelemmel ellátott pisztoly, szórócső fúvókazárral, állítható fúvóka, forgó fúvóka, tisztítószer fúvóka, tömlőorsó, 8 m-es hőre lágyuló beépített mosószer tartály. Maximális nyomás 125 bar, maximális teljesítmény 360 l/h, teljesítményfelvétel 1700 W.

loader

Rendelése folyamatban. Kérjük várjon pár másodpercet, ne frissítse a böngészőt és ne nyomjon a vissza gombra. Köszönjük!