Kategóriák

1–6 a 6 találatból

Borsó RAJNAI TÖRPE ZKI

Vetőmag

655 Ft

Korai érésű kifejtő, a mostohább viszonyokat is jól tűrő fajta. A növény magassága 35–40 cm. Hüvelyei 7–8 cm-esek, melyekben 9 sötétzöld szem fejlődik. Igen korai és szakaszos vetésre is kiválóan alkalmas. Friss fogyasztásra és feldolgozásra egyaránt ajánljuk.

KIFEJTŐBORSÓ RÉDE RAJNAI TÖRPE KORAI

Vetőmag

519 Ft

Többszöri szakaszos vetésre kiválóan alkalmas. Tetszetős hüvelye miatt házikerti termesztésben nagyon elterjedt. A növény 35-45 cm magas, a hüvelye 7-8 cm hosszú, 6-8 szem sötétzöld maggal.

KIFEJTŐBORSÓ RÉDE DEBRECENI VILÁGOSZÖLD KORAI

Vetőmag

519 Ft

Bőtermő fajta, világoszöld magszínű. Házikerti, korai termesztésre alkalmas, friss fogyasztásra javasolt fajta.

KIFEJTŐBORSÓ RAJNAI TÖRPE Royal Sluise

Vetőmag

635 Ft

Népszerű nevén a „Peti borsó” széles körben kedvelt, alacsony növésű, korai fajta. Közepesen hosszú hüvelyeiben a magok sötétzöldek, középnagyok. Főleg friss felhasználásra való, de zsengén szedve mélyhűtésre is alkalmas.

KIFEJTŐBORSÓ RÉDE DEBRECENI SÖTÉTZÖLD KÖZÉPKORAI

Vetőmag

519 Ft

Magja sötétzöld színű, mélyhűtésre kiváló. Zsenge állapotban szedve nagyon jó.

BORSÓ RAJNAI TÖRPE BP Kertimag

Vetőmag

669 Ft

Korai kifejtőborsó fajta. A növény magassága 35-40 cm. Hüvelye 7- 8 cm hosszú, melyben 7-9 sötétzöld szem fejlődik. A folyamatos szedés érdekében javasolt a szakaszos vetés. Friss fogyasztásra és mélyhűtve is kiváló.

loader

Rendelése folyamatban. Kérjük várjon pár másodpercet, ne frissítse a böngészőt és ne nyomjon a vissza gombra. Köszönjük!