Kategóriák

 
 

Több, Mint 45 Éve Állunk A Kertészkedők, Barkácsolók, Háztartási És Háztáji Teendőket Végzők Szolgálatára.

A Kertész Áruházak Kft. 2008. januárban vette át egy 30 éve működő, de nehézségekkel küzdő vállalkozástól a kertész-, iparcikk kiskereskedelmi tevékenységet.

Jelenleg Miskolcon a Búza téren, Kazincbarcikán és Tiszaújvárosban működtetünk Kertész-Iparcikk Szaküzletet.

A Kertész Áruház 45 éves múltja kötelez bennünket a kertészkedők, barkácsolók, és ezen tevékenységekhez kapcsolódó háztartási, háztáji teendőket végző magánszemélyek potenciális igényeinek teljesítésére. Ugyanakkor kedvező áron, választékos megoldással felelünk meg a magasabb minőségi és nagyobb mennyiségi igénnyel jelentkező termesztési-, termelési-, szolgáltatási- karbantartási tevékenységet végző, vállalkozások, intézmények dinamikusan növekvő elvárásainak is. A kínálat kialakítása során hangsúlyt fektetünk arra, hogy biztosítsuk az alaptermékekhez az igényes tartozékválasztékot, a teljes körű alkatrész-utánpótlást és megbízható szervizhálózatot.

A potenciális vevőinket hol pozitívan, hol negatívan érintő konkurenciaharc módszeresen befolyásolja a fogyasztói gondolkodást. Ennek sajnálatos hatása leginkább akkor jelentkezik, amikor az ár élvez prioritást a megoldáshoz szükséges optimális minőséggel szemben. Alapvető érdekünk, hogy a Vásárlókban felismertessük és tudatosítsuk az igényt az üzletben elérhető kereskedő jelenlétére és az ő vásárlói döntést támogató szakértelmére. Partnereink vásárlási szokásaihoz igazított alternatív opcióval bíró Törzsvásárlói Rendszerünkkel, rendszeresen frissülő akciókkal, továbbá beszerzési partnerprogram működtetésével támogatjuk, hogy törzsvásárlóink és az új Vevőink még kedvezőbb áron jussanak hozzá az általunk kínált termékekhez.

 

Könnyen áttekinthető üzletterekben, hagyományos és bliszteres árukihelyezéssel, a pénztárakban vonalkód-leolvasóval, bankkártya-terminálokkal biztosítjuk a gyors, és kényelmes vásárlást. Fogyasztóorientált és a szállítók által minősített tevékenységünk, valamint a realizált forgalom alapján több neves termékcsoportnak vagyunk kiemelt kiskereskedelmi forgalmazója, pl. Rédei és, ZKI vetőmagok, OleoMac kerti- és erdészeti gépek, Extol kisgépek barkácstól az ipari kategóriág, HERON benzinüzemű áramfejlesztők és szivattyúk, Florasca virágföldek, stb. Értékesítési mutatókat tekintve legdinamikusabban fejlődő termékcsoportunk a munkavédelem (lábbelik, kesztyűk, munkaruhák, stb.) és a munkaruházat.

Értékesítési tevékenységünk egészét folyamatosan fejlesztve az a célunk, hogy eladó és Vevő részéről egyaránt őszinte tartalommal bírjon a köszönés a pénztártól való távozáskor: VISZONTLÁTÁSRA!

loader

Rendelése folyamatban. Kérjük várjon pár másodpercet, ne frissítse a böngészőt és ne nyomjon a vissza gombra. Köszönjük!