Kategóriák

Jogi nyilatkozat

A Kertész Áruházak Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
 
A Kertész Áruházak Kft. weboldalai, illetve annak minden tartalmi eleme, bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Kertész Áruházak Kft. tulajdonosa jogosult.
 
A Kertész Áruházak Kft. tulajdonosának előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a cég weboldala tartalmának egészét, vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni vagy tárolni az eredeti oldalra történő, jól látható hivatkozás elhelyezése vagy feltüntetése nélkül.
A Kertész Áruházak Kft. azonban hozzájárul ahhoz, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát vagy kivonatait számítógépen, egyéb elektronikus adathordozóján tárolja, vagy kinyomtassa.
 
A Kertész Áruházak Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak és összeállítottak szerint, változtatás nélkül értendő.
Mindezek mellett előfordulhat, hogy a weboldalakon a Kertész Áruházak Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a Kertész Áruházak Kft. semmilyen felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldal pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására, vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében, bár folyamatosan felügyeli azokat és törekszik a weboldalon megjelenő tartalmak aktualizálására és pontosságára.
 
A Kertész Áruházak Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse.
A Kertész Áruházak Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos, vagy hibamentes lesz. A honlap, ill. az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatára alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérthetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Kertész Áruházak Kft. kifejezetten kizárja.
 
A Kertész Áruházak Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Kertész Áruházak Kft. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.
 
A Kertész Áruházak Kft. egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.
 
A személyes adatok védelme
A Kertész Áruházak Kft. bármely, a weboldalai használata során tudomására jutott személyes adata személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a Kertész Áruházak Kft. részére, úgy hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Kertész Áruházak Kft. az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig nyilvántartsa és kezelje.
 
A Kertész Áruházak Kft. az Ön által megadott adatokat és információkat alapvetően, de nem kizárólagosan az alábbi célokra használhatja fel:
·         piackutatás, piaci elemzés,
·         vevői szokások elemzése,
·         látogatottsági statisztikák összeállítása,
·         ingyenes nyeremény és egyéb játékok bonyolítása,
·         tájékoztatás nyújtása új termékekről, szolgáltatásokról,
·         tájékoztatás nyújtása különböző akciókról,
·         megrendelések intézése,
·         vevői reklamációk intézése.
 
A Kertész Áruházak Kft. - a vevői, partnerei és egyéb ügyfelei személyére, adataira a Kertész Áruházak Kft -vel fennálló üzleti kapcsolataira vonatkozó - valamennyi információt üzleti titokként kezel. Az üzleti titokként kezelés alól csak jogszabályi kötelezettség ill. az érintett adatszolgáltató adhat felmentést.
 
 A Kertész Áruházak Kft. az interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

 

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a Kertész Áruházak Kft. honlapjáról más cégek és egyéb szervezetek weboldalára is eljuthat. Az azokon közölt adatok tartalmáért és helyességéért, illetve az Ön adatainak biztonságáért a Kertész Áruházak Kft. nem vállal felelősséget. Ezen weboldalak használata esetén javasoljuk, hogy győződjön meg az érintett oldalt megjelentető szervezet adatvédelmi politikájáról.

 

 Megértését köszönjük.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információ
Copyright © kerteszaruhazak.hu. Minden jog fenntartva.
Kérjen Árajánnlatot!

Cégvezetők, Polgármesterek!

Vásároljon Ön is a vállalkozások, önkormányzatok és intézmények számára kialakított
kedvezményes projektárainkon!

További részletekért érdeklődjön nálunk az info@kerteszaruhazak.hu e-mail címen, vagy az alábbi oldalon

Kapcsolatfelvétel