Kategóriák

Rács
Lista
FLORIMO FAAPRÍTÉK 50L

Speciálisan előállított faapríték kéregtelenített fából – ökológiailag megfelelő színezéssel, amely alkalmas a kerti díszcserjés területek takarásához. Meggátolja a gyomnövények növekedését, megvédi a talajt a kiszáradástól, az eróziótól és az eliszaposodástól, a tartós színezés révén nagyon mutatós..

2 729 Ft Nettó: 2 149 Ft

FLORIMO FENYŐKÉREG 70L 0,5-30MM

Borovi fenyőfa kérgéből előállított talajtakaró anyag. A teljesen természetes, aprított és osztályozott fenyőfakéreg alkalmas a kerti díszcserjés ültetési területek takarásához. Meggátolja a gyomnövények növekedését, megvédi a talajt a kiszáradástól, az eróziótól és az eliszaposodástól. Kiszerelés: ..

2 805 Ft -tól Nettó: 2 209 Ft

FLORIMO ORCHIDEAFÖLD 3L

Orchideaföldünk kiváló minőségét a legkiválóbb alapanyagoknak köszönheti. Az orchideák által kedvelt laza szerkezetet a válogatott vörösfenyőkéreg, perlit, kókuszrost és rostos tőzeg adja. A Termék kizárólag személyes áruházi átvétellel vásárolható!. Kiszerelés: 3 liter Felhasználás Orchidea, Anth..

789 Ft Nettó: 621 Ft

FLORIMO PERLIT 5L

Természetes körülmények között is előforduló vulkanikus kőzet, amelynek őrleményét, majd a duzzasztott (expandált) perlitszemcséket a talajba keverve biztosítjuk a virágföld levegős környezetét és egyenletes vízellátását. Kiváló talajlazító, az eredeti súlya 20-szorosát képes vízből tárolni. Kiszere..

639 Ft Nettó: 503 Ft

FLORIMO TŐZEG 50L

Magas rost- és szervesanyag-tartalommal, nagyfokú vízelvezető képességgel, optimális levegőzöttséggel, alacsony sótartalommal rendelkezik. Elősegíti a talaj tápanyag-megkötő képességét, javítja levegőzöttségét. Kiszerelés: 10 liter, 50 liter Felhasználás Kertekben, virág- és zöldségtermesztésben a ..

1 839 Ft Nettó: 1 448 Ft

FLORIMO TŐZEG NATÚR 10L

Magas rost- és szervesanyag-tartalommal, nagyfokú vízelvezető képességgel, optimális levegőzöttséggel, alacsony sótartalommal rendelkezik. Elősegíti a talaj tápanyag-megkötő képességét, javítja levegőzöttségét. Kiszerelés: 10 liter, 50 liter Felhasználás Kertekben, virág- és zöldségtermesztésben a ..

545 Ft Nettó: 429 Ft

FLORIMO VIRÁGFÖLD 20L PÁLMA-ZÖLDNÖVÉNY

Laza szerkezetű, barna színű, idegen szagtól mentes termesztőközeg. Kiszerelés: 20 liter Felhasználás Pálmafélék, levelükkel díszítő növények átültetéséhez. A Termék kizárólag személyes áruházi átvétellel vásárolható!...

1 065 Ft Nettó: 839 Ft

FLORIMO VIRÁGFÖLD 3L

Laza szerkezetű, barna színű, idegen szagtól mentes termesztő közeg. Az általános virágföld tápanyag ellátottsága, levegőháztartása megfelel általában minden növény számára. A Termék kizárólag személyes áruházi átvétellel vásárolható!. Kiszerelés: 3 liter, 10 liter, 20 liter, 50 liter Cserepes és b..

305 Ft -tól Nettó: 240 Ft

FLORIMO VIRÁGFÖLD BALKON-MUSKÁTLI 10L

Laza szerkezetű, barna színű, idegen szagtól mentes termesztő közeg. Nagyobb pufferképesség, jobb vízháztartás, még több tápanyag a virágzás érdekében. Kiszerelés: 10 liter, 20 liter, 50 liter Muskátlik és balkonnövények ültető közegeként. A Termék kizárólag személyes áruházi átvétellel vásárolható!..

585 Ft -tól Nettó: 461 Ft

FLORIMO VIRÁGFÖLD CITRUS 20L

Laza szerkezetű, barna színű, idegen szagtól mentes termesztő közeg. Tápanyag ellátottsága, levegőháztartása ideális a citrusnövények számára. Kiszerelés: 20 liter Felhasználás Citrusfélék átültetéséhez, önálló termesztő közegként. A Termék kizárólag személyes áruházi átvétellel vásárolható!...

1 015 Ft Nettó: 799 Ft

FLORIMO VIRÁGFÖLD PALÁNTA 20L

Lazább szerkezetű, rostosabb termesztő közeg, túlsúlyban a gyökérképződéshez és a növekedéshez szükséges tápanyagokkal. Kiszerelés: 20 liter, 50 liter Magvetés, tűzdelés, palántanevelés termesztő közegeként. A Termék kizárólag személyes áruházi átvétellel vásárolható!...

979 Ft -tól Nettó: 771 Ft

Mutasd 1 tól 11 -ig 11 (1 oldalakat)
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információ
Copyright © kerteszaruhazak.hu. Minden jog fenntartva.
Kérjen Árajánnlatot!

Cégvezetők, Polgármesterek!

Vásároljon Ön is a vállalkozások, önkormányzatok és intézmények számára kialakított
kedvezményes projektárainkon!

További részletekért érdeklődjön nálunk az info@kerteszaruhazak.hu e-mail címen, vagy az alábbi oldalon

Kapcsolatfelvétel