Kategóriák

Rács
Lista
FLORIMO BALKON-MUSKÁTLI TÁPOLDAT 1L

Megelőzi a vashiányos állapotot, illetve a levelek sárgulását. Kiszerelés: 250 ml, 500 ml, 1000 ml dagolás Frissen kiültetett növények esetén a tápoldatozást az első két hét eltelte után kezdje. Tavasztól őszig hetente 1 kupak (35 ml)/2 liter öntözővíz töménységben. Kerüljük a túladagolást! A tömén..

895 Ft Nettó: 705 Ft

FLORIMO ORCHIDEA TÁPOLDAT 0,25L

Tavasztól őszig hetente, télen 3 hetente, 1 kupak (35 ml)/3 liter öntözővíz töménységben. Kerüljük a túladagolást! A tömény oldat a növényen perzselést okozhat. A Termék kizárólag személyes áruházi átvétellel vásárolható!. Felhasználás Speciális tápoldat orchideák, anthuriumok, broméliafélék számá..

595 Ft Nettó: 469 Ft

FLORIMO TÁPOLDAT CITRUS 0,5L

Specális tápoldat citrusfélékhez. Kiszerelés: 500 ml A Termék kizárólag személyes áruházi átvétellel vásárolható!. Az öntözővízhez adagolva használható tavasztól őszig hetente, télen 3 hetente, 1 kupak (35 ml)/3 liter öntözővíz töménységben. Kerüljük a túladagolást! A tömény oldat a növényen perzs..

755 Ft Nettó: 594 Ft

FLORIMO TÁPOLDAT ZÖLDSÉG-EPER 1L

Kiszerelés: 1000 ml Adagolás Az öntözővízhez adagolva használható tavasztól őszig 1-2 hetente 3 kupak (105 ml)/5 liter öntözővíz töménységben, gyümölcsfák levéltrágyázására 2 hetente 3 kupak (105 ml)/5 liter öntözővíz töménységben. Kerüljük a túladagolást! A tömény oldat a növényen perzselést okozh..

1 005 Ft Nettó: 791 Ft

FLORIMO TÁPRÚD ÁLTALÁNOS 30DB

Levél és zöldnövény tápanyag-ellátására. Elősegíti a lassú, hosszú időn át tartó tápanyagfelvételt. A megnövelt nitrogéntartalomnak köszönhetően a növények erőteljesebben növekednek és levelükkel díszítenek. A Termék kizárólag személyes áruházi átvétellel vásárolható!. Tartalom: 30 db Felhasználás ..

429 Ft Nettó: 338 Ft

FLORIMO TÁPRÚD BALKON-MUSKÁTLI 30DB

Kényelmes megoldás a virágzó növények tápanyag-utánpótlására. A tápanyagok egyenletes felszabadulása ideális tápanyagfelvételt biztosít, virágzásindító, virágzásfokozó hatása révén a növények erőteljesek lesznek. A Termék kizárólag személyes áruházi átvétellel vásárolható!. Tartalom: 30 db Felhaszn..

459 Ft Nettó: 361 Ft

FLORIMO TÁPRÚD ORCHIDEA 12DB

Speciális táprúd orchideák, anthuriumok, broméliafélék, bonsai növények számára. Az egyenletes tápanyagfelvétellel a növények erőteljesek lesznek, díszítenek zöldjükkel és virágukkal. A Termék kizárólag személyes áruházi átvétellel vásárolható!. Tartalom: 12 db NPK: 9-7-8 (2MgO), N: 9,2%, P2O5: 7%..

539 Ft Nettó: 424 Ft

FLORIMO TÁPRÚD ZÖLDNÖVÉNYHEZ 30DB

Levél és zöldnövény tápanyag-ellátására. Elősegíti a lassú, hosszú időn át tartó tápanyagfelvételt. A megnövelt nitrogéntartalomnak köszönhetően a növények erőteljesebben növekednek és levelükkel díszítenek. A Termék kizárólag személyes áruházi átvétellel vásárolható!. Tartalom: 30 db Felhasználás ..

459 Ft Nettó: 361 Ft

Mutasd 1 tól 8 -ig 8 (1 oldalakat)
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információ
Copyright © kerteszaruhazak.hu. Minden jog fenntartva.
Kérjen Árajánnlatot!

Cégvezetők, Polgármesterek!

Vásároljon Ön is a vállalkozások, önkormányzatok és intézmények számára kialakított
kedvezményes projektárainkon!

További részletekért érdeklődjön nálunk az info@kerteszaruhazak.hu e-mail címen, vagy az alábbi oldalon

Kapcsolatfelvétel