Kategóriák

Rács
Lista
LOCSOLÓTÖMLŐ CSAVARODÁSMENTES KÉK

LOCSOLÓTÖMLŐ CSAVARODÁSMENTES KÉK..

6 165 Ft -tól Nettó: 4 854 Ft

LOCSOLÓTÖMLŐ GARDENA BASIC

A minőségi anyagból készülő GARDENA Basic tömlő alaktartó, nyomásálló és természetesen UV-álló. Szükség esetén az Original GARDENA System csatlakozóelemeihez és öntöző eszközeihez kitűnően használható. Ez nyújtja a legjobb előfeltételeket az egyszerű és sokoldalú felhasználáshoz a kertben. A tömlő m..

6 285 Ft -tól Nettó: 4 949 Ft

LOCSOLÓTÖMLŐ GARDENA CLASSIC - 1/2

A nyomásálló GARDENA Classic tömlő használat közben megtartja alakját minőségi alapanyagának köszönhetően, mely nem tartalmaz káros lágyítókat (ftalátokat) és nehézfémeket és természetesen UV ellenálló. Szükség esetén az Original GARDENA System csatlakozóelemeihez és öntöző eszközeihez kitűnően hasz..

5 650 Ft -tól Nettó: 4 449 Ft

LOCSOLÓTÖMLŐ GARDENA CLASSIC - 3/4

A nyomásálló GARDENA Classic tömlő használat közben megtartja alakját minőségi alapanyagának köszönhetően, mely nem tartalmaz káros lágyítókat (ftalátokat) és nehézfémeket és természetesen UV ellenálló. Szükség esetén az Original GARDENA System csatlakozóelemeihez és öntöző eszközeihez kitűnően hasz..

10 250 Ft -tól Nettó: 8 071 Ft

LOCSOLÓTÖMLŐ GARDENA COMFORT FLEX - 3/4

A GARDENA Comfort FLEX tömlő Power Grip bordázattal tökéletes csatlakozást biztosít a tömlő és a tömlőelem között. Az új technológiának köszönhetően egymásba illenek, mint a fogaskerekek. A Power Grip bordázat lehetővé teszi sok kerttulajdonos régi álmát; a megbízható kapcsolatot, tökéletes tartóerő..

14 349 Ft -tól Nettó: 11 298 Ft

LOCSOLÓTÖMLŐ POLIX BOS ZÖLD

LOCSOLÓTÖMLŐ POLIX BOS ZÖLD ..

2 619 Ft -tól Nettó: 2 062 Ft

LOCSOLÓTÖMLŐ POLIX NARANCSSÁRGA

LOCSOLÓTÖMLŐ POLIX NARANCSSÁRGA..

3 835 Ft -tól Nettó: 3 020 Ft

LOCSOLÓTÖMLŐ SPRING CSAVARODÁSMENTES SÁRGA

LOCSOLÓTÖMLŐ SPRING CSAVARODÁSMENTES SÁRGA..

5 379 Ft -tól Nettó: 4 235 Ft

LOCSOLÓTÖMLŐ TRICOLUX CSAVARODÁSMENTES SÁRGA

PVC cső öntözésre és kertészkedésre. • Hálózott erősítés, magas szakítószilárdságú poliészter. • Csúcsminőségű alapanyagoból készül. • Nem tartalmaz nehéz fémet. • Kivételes törés- és nyomásálló. • A külső borítás puha tapintású PVC-ből készült. • Nyomás: 27 bar • 5 rétegű • Csavarodásmentes • Alga ..

6 249 Ft -tól Nettó: 4 920 Ft

TERASZ TÖMLŐ KÉSZLET GARDENA CITY GARDENING 7,5M

A GARDENA Terasz spiráltömlő tökéletes választás tetőkertek vagy erkélyek egyszerű és kényelmes öntözéséhez. Hossza 7,5 méter. A spiráltömlő a használat után automatikusan visszaugrik. Nem szükséges a le- és felcsévéléssel fáradozni többé. A hozzá tartozó tömlőtárolóval a tárolás helytakarékos, a tö..

9 990 Ft Nettó: 7 866 Ft

TÖMLŐDOB 10 KÉSZLET GARDENA CLASSIC

A sokoldalú és kompakt GARDENA Classic tömlődob 10 készlet kis súlyának köszönhetően könnyen szállítható, miközben védelmet nyújt a tárolt tömlőnek. Kompakt kialakítása, és a készlet bősége miatt ideális a teraszon, erkélyen és a városi kiskertekben való használatra. A készre szerelt készlet tartalm..

14 055 Ft Nettó: 11 067 Ft

TÖMLŐTARTÓ FALI GARDENA

A kedvező árú GARDENA fali tömlőtartó a kerti tömlő fali tárolásában nyújt segítséget. A tömlő egyszerűen és gyorsan eltehető. A tömlőtartó praktikus tárolási lehetőséget kínál locsolók, öntözők és esőztetők számára, melyek így szükség esetén mindig elérhetők. Ez a kis segítőtárs örömtelivé teszi az..

2 070 Ft Nettó: 1 630 Ft

Mutasd 1 tól 12 -ig 12 (1 oldalakat)
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információ
Copyright © kerteszaruhazak.hu. Minden jog fenntartva.
Kérjen Árajánnlatot!

Cégvezetők, Polgármesterek!

Vásároljon Ön is a vállalkozások, önkormányzatok és intézmények számára kialakított
kedvezményes projektárainkon!

További részletekért érdeklődjön nálunk az info@kerteszaruhazak.hu e-mail címen, vagy az alábbi oldalon

Kapcsolatfelvétel