Kategóriák

Rács
Lista
Cukorrépa (Beta vulgaris L. convar. altissima), 100 g Nada, Rédei Kertimag

A cukorrépa fontos ipari növényünk, elsősorban cukrot állítanak elő belőle. A leveles répafej kitűnő takarmány. Kétéves növény, az első évben a répatestet és a levélkoronát fejleszti ki, majd a második évben virágzik és hoz magot. Sok fényt kíván, vízigénye viszonylag nagy. Tavaszi fagyokra nem érzé..

399 Ft Nettó: 314 Ft

Kukorica (Zea Mays), Rédei Kertimag

A kukorica a legnagyobb potenciális termőképességű abraktakarmány-növényünk. Száraz körülmények között is képes kétszer annyi szárazanyagot előállítani, mint más növények. Energiatartalma magas, de fehérjetartalma a legalacsonyabb a gabonafélék között. Szemtermése csupán 8-9 % fehérjét tartalmaz, am..

1 545 Ft -tól Nettó: 1 217 Ft

Kukorica GAZDA MTC 1kg ZKI

A GAZDA a legkedveltebb hibridkukorica a kis területen, a ház körül termelő gazdák körében. A fajta neve ma már fogalom, ezt a kiváló alkalmazkodóképességének köszönheti. Jól hasznosítja a rendelkezésre álló tápanyagokat, a szárazságot jól tűri. Kiváló alkalmazkodóképessége révén a közepes vagy gyen..

1 409 Ft Nettó: 1 109 Ft

Kukorica MVNK 333  1kg ZKI

Középkorai érésű (FAO 390) kukoricahibrid, gyors növekedése és érési vízleadása miatt közkedvelt hibrid. Jól tűri a szárazabb éveket is, és nagyon jól hasznosítja a talajban lévő tápanyagokat. A gyenge minőségű területeken is viszonylag nagy termésre képes. A növény szárszilárdsága jó. Koraisága és ..

1 409 Ft Nettó: 1 109 Ft

Lucerna (Medicago sativa L.), Rédei Kertimag

Sokrétűen felhasználható, magas fehérjetartalmú pillangós takarmánynövény. Sok karotint tartalmaz. Növeli a talaj termékenységét, szárazságtűrő, a szélsőséges hőmérsékleteket jól viseli. Termesztése biztonságos, jól bírja a hazai mostohább időjárási viszonyokat. Nitrogénszükségletét a levegő nitrogé..

1 255 Ft -tól Nettó: 988 Ft

Takarmányrépa (Beta vulgaris L convar. crassa Mausf), Rédei Kertimag

A takarmányrépát elsősorban a tehenészetekben etetik, de felhasználható a lovak, sertések és növendék állatok takarmányozásában is. Amidonokban gazdag. Jó étrendi hatása miatt elsősor..

269 Ft -tól Nettó: 212 Ft

Tarlórépa /Kerékrépa/ (Brassica rapa L. var rapifera Mtzg.), Rédei Kertimag

Takarmányozásra és emberi fogyasztásra egyaránt alkalmas. Édeskés ízű. Régebben kerékrépának is nevezték és az étkezési káposztáshoz hasonlóan savanyítva is fog..

215 Ft -tól Nettó: 169 Ft

Vöröshere (Trifolium praetense), Rédei Kertimag

Nagy tömeget adó, magas fehérjetartalmú, pillangós takarmánynövény. A belőle készült takarmány a lucernával egyenértékű. Kétéves növény, de kedvező körülmények között a harmadik évben is jó termést adhat. Nagy vízigényű. A telet jól bírja. A nitrogént képes a levegőből is felvenni. A vöröshere a hűv..

1 575 Ft -tól Nettó: 1 240 Ft

Mutasd 1 tól 8 -ig 8 (1 oldalakat)
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információ
Copyright © kerteszaruhazak.hu. Minden jog fenntartva.
Kérjen Árajánnlatot!

Cégvezetők, Polgármesterek!

Vásároljon Ön is a vállalkozások, önkormányzatok és intézmények számára kialakított
kedvezményes projektárainkon!

További részletekért érdeklődjön nálunk az info@kerteszaruhazak.hu e-mail címen, vagy az alábbi oldalon

Kapcsolatfelvétel