Kategóriák

Rács
Lista
FLORIMO BALKON-MUSKÁTLI TÁPOLDAT 1L

Megelőzi a vashiányos állapotot, illetve a levelek sárgulását. Kiszerelés: 250 ml, 500 ml, 1000 ml dagolás Frissen kiültetett növények esetén a tápoldatozást az első két hét eltelte után kezdje. Tavasztól őszig hetente 1 kupak (35 ml)/2 liter öntözővíz töménységben. Kerüljük a túladagolást! A tömén..

859 Ft Nettó: 676 Ft

FLORIMO FAAPRÍTÉK 50L

Speciálisan előállított faapríték kéregtelenített fából – ökológiailag megfelelő színezéssel, amely alkalmas a kerti díszcserjés területek takarásához. Meggátolja a gyomnövények növekedését, megvédi a talajt a kiszáradástól, az eróziótól és az eliszaposodástól, a tartós színezés révén nagyon mutatós..

2 379 Ft Nettó: 1 873 Ft

Új
FLORIMO FENYŐKÉREG 70L 0,5-30MM

Borovi fenyőfa kérgéből előállított talajtakaró anyag. A teljesen természetes, aprított és osztályozott fenyőfakéreg alkalmas a kerti díszcserjés ültetési területek takarásához. Meggátolja a gyomnövények növekedését, megvédi a talajt a kiszáradástól, az eróziótól és az eliszaposodástól. Kiszerelés: ..

2 805 Ft -tól Nettó: 2 209 Ft

Akció
FLORIMO MARHATRÁGYA 5L

Használatával a tápanyagok ellátását természetesen, környezetkímélő módon biztosítja. Kiszerelés: 5 liter, 20 liter, 40 liter Felhasználás Szerves trágyázásra zöldségnövényeknél, gyümölcsösben, gyep, pázsit telepítésekor vagy ápolásakor, díszfák, díszcserjék vagy dísznövények ültetésekor. ..

325 Ft Nettó: 256 Ft

Új
FLORIMO ORCHIDEA TÁPOLDAT 0,25L

Tavasztól őszig hetente, télen 3 hetente, 1 kupak (35 ml)/3 liter öntözővíz töménységben. Kerüljük a túladagolást! A tömény oldat a növényen perzselést okozhat. A Termék kizárólag személyes áruházi átvétellel vásárolható!. Felhasználás Speciális tápoldat orchideák, anthuriumok, broméliafélék számá..

569 Ft Nettó: 448 Ft

FLORIMO ORCHIDEAFÖLD 3L

Orchideaföldünk kiváló minőségét a legkiválóbb alapanyagoknak köszönheti. Az orchideák által kedvelt laza szerkezetet a válogatott vörösfenyőkéreg, perlit, kókuszrost és rostos tőzeg adja. A Termék kizárólag személyes áruházi átvétellel vásárolható!. Kiszerelés: 3 liter Felhasználás Orchidea, Anth..

789 Ft Nettó: 621 Ft

FLORIMO PERLIT 5L

Természetes körülmények között is előforduló vulkanikus kőzet, amelynek őrleményét, majd a duzzasztott (expandált) perlitszemcséket a talajba keverve biztosítjuk a virágföld levegős környezetét és egyenletes vízellátását. Kiváló talajlazító, az eredeti súlya 20-szorosát képes vízből tárolni. Kiszere..

639 Ft Nettó: 503 Ft

FLORIMO TÁPOLDAT CITRUS 0,5L

Specális tápoldat citrusfélékhez. Kiszerelés: 500 ml A Termék kizárólag személyes áruházi átvétellel vásárolható!. Az öntözővízhez adagolva használható tavasztól őszig hetente, télen 3 hetente, 1 kupak (35 ml)/3 liter öntözővíz töménységben. Kerüljük a túladagolást! A tömény oldat a növényen perzs..

725 Ft Nettó: 571 Ft

FLORIMO TÁPOLDAT ZÖLDSÉG-EPER 1L

Kiszerelés: 1000 ml Adagolás Az öntözővízhez adagolva használható tavasztól őszig 1-2 hetente 3 kupak (105 ml)/5 liter öntözővíz töménységben, gyümölcsfák levéltrágyázására 2 hetente 3 kupak (105 ml)/5 liter öntözővíz töménységben. Kerüljük a túladagolást! A tömény oldat a növényen perzselést okozh..

909 Ft Nettó: 716 Ft

Új
FLORIMO TÁPRÚD ÁLTALÁNOS 30DB

Levél és zöldnövény tápanyag-ellátására. Elősegíti a lassú, hosszú időn át tartó tápanyagfelvételt. A megnövelt nitrogéntartalomnak köszönhetően a növények erőteljesebben növekednek és levelükkel díszítenek. A Termék kizárólag személyes áruházi átvétellel vásárolható!. Tartalom: 30 db Felhasználás ..

390 Ft Nettó: 307 Ft

FLORIMO TÁPRÚD BALKON-MUSKÁTLI 30DB

Kényelmes megoldás a virágzó növények tápanyag-utánpótlására. A tápanyagok egyenletes felszabadulása ideális tápanyagfelvételt biztosít, virágzásindító, virágzásfokozó hatása révén a növények erőteljesek lesznek. A Termék kizárólag személyes áruházi átvétellel vásárolható!. Tartalom: 30 db Felhaszn..

415 Ft Nettó: 327 Ft

Új
FLORIMO TÁPRÚD ORCHIDEA 12DB

Speciális táprúd orchideák, anthuriumok, broméliafélék, bonsai növények számára. Az egyenletes tápanyagfelvétellel a növények erőteljesek lesznek, díszítenek zöldjükkel és virágukkal. A Termék kizárólag személyes áruházi átvétellel vásárolható!. Tartalom: 12 db NPK: 9-7-8 (2MgO), N: 9,2%, P2O5: 7%..

485 Ft Nettó: 382 Ft

Új
FLORIMO TÁPRÚD ZÖLDNÖVÉNYHEZ 30DB

Levél és zöldnövény tápanyag-ellátására. Elősegíti a lassú, hosszú időn át tartó tápanyagfelvételt. A megnövelt nitrogéntartalomnak köszönhetően a növények erőteljesebben növekednek és levelükkel díszítenek. A Termék kizárólag személyes áruházi átvétellel vásárolható!. Tartalom: 30 db Felhasználás ..

415 Ft Nettó: 327 Ft

FLORIMO TŐZEG 50L

Magas rost- és szervesanyag-tartalommal, nagyfokú vízelvezető képességgel, optimális levegőzöttséggel, alacsony sótartalommal rendelkezik. Elősegíti a talaj tápanyag-megkötő képességét, javítja levegőzöttségét. Kiszerelés: 10 liter, 50 liter Felhasználás Kertekben, virág- és zöldségtermesztésben a ..

1 839 Ft Nettó: 1 448 Ft

FLORIMO TŐZEG NATÚR 10L

Magas rost- és szervesanyag-tartalommal, nagyfokú vízelvezető képességgel, optimális levegőzöttséggel, alacsony sótartalommal rendelkezik. Elősegíti a talaj tápanyag-megkötő képességét, javítja levegőzöttségét. Kiszerelés: 10 liter, 50 liter Felhasználás Kertekben, virág- és zöldségtermesztésben a ..

545 Ft Nettó: 429 Ft

FLORIMO VIRÁGFÖLD 20L PÁLMA-ZÖLDNÖVÉNY

Laza szerkezetű, barna színű, idegen szagtól mentes termesztőközeg. Kiszerelés: 20 liter Felhasználás Pálmafélék, levelükkel díszítő növények átültetéséhez. A Termék kizárólag személyes áruházi átvétellel vásárolható!...

1 065 Ft Nettó: 839 Ft

Új
FLORIMO VIRÁGFÖLD 3L

Laza szerkezetű, barna színű, idegen szagtól mentes termesztő közeg. Az általános virágföld tápanyag ellátottsága, levegőháztartása megfelel általában minden növény számára. A Termék kizárólag személyes áruházi átvétellel vásárolható!. Kiszerelés: 3 liter, 10 liter, 20 liter, 50 liter Cserepes és b..

305 Ft -tól Nettó: 240 Ft

Új
FLORIMO VIRÁGFÖLD BALKON-MUSKÁTLI 10L

Laza szerkezetű, barna színű, idegen szagtól mentes termesztő közeg. Nagyobb pufferképesség, jobb vízháztartás, még több tápanyag a virágzás érdekében. Kiszerelés: 10 liter, 20 liter, 50 liter Muskátlik és balkonnövények ültető közegeként. A Termék kizárólag személyes áruházi átvétellel vásárolható!..

585 Ft -tól Nettó: 461 Ft

Akció
Új
FLORIMO VIRÁGFÖLD CITRUS 20L

Laza szerkezetű, barna színű, idegen szagtól mentes termesztő közeg. Tápanyag ellátottsága, levegőháztartása ideális a citrusnövények számára. Kiszerelés: 20 liter Felhasználás Citrusfélék átültetéséhez, önálló termesztő közegként. A Termék kizárólag személyes áruházi átvétellel vásárolható!...

735 Ft Nettó: 579 Ft

Új
FLORIMO VIRÁGFÖLD PALÁNTA 20L

Lazább szerkezetű, rostosabb termesztő közeg, túlsúlyban a gyökérképződéshez és a növekedéshez szükséges tápanyagokkal. Kiszerelés: 20 liter, 50 liter Magvetés, tűzdelés, palántanevelés termesztő közegeként. A Termék kizárólag személyes áruházi átvétellel vásárolható!...

979 Ft -tól Nettó: 771 Ft

Mutasd 1 tól 20 -ig 20 (1 oldalakat)
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információ
Copyright © kerteszaruhazak.hu. Minden jog fenntartva.
Kérjen Árajánnlatot!

Cégvezetők, Polgármesterek!

Vásároljon Ön is a vállalkozások, önkormányzatok és intézmények számára kialakított
kedvezményes projektárainkon!

További részletekért érdeklődjön nálunk az info@kerteszaruhazak.hu e-mail címen, vagy az alábbi oldalon

Kapcsolatfelvétel