Kategóriák

Rács
Lista
Cirokseprű ipari, 5+2 varrásos

Az 5+2 varrásos, nyéllel ellátott ipari cirokseprű elengedhetetlen kelléke bármely háztartásnak. Kiváló anyagokból készült, melyek hosszú élettartamot garantálnak a takarítóeszköznek. Kézreálló kialakításával megkönnyíti a takarítást...

1 989 Ft Nettó: 1 566 Ft

Cirokseprű nagy, 5 varrásos

Az 5 varrásos, nyéllel ellátott cirokseprű elengedhetetlen kelléke bármely háztartásnak. Kiváló anyagokból készült, melyek hosszú élettartamot garantálnak a takarítóeszköznek. Kézreálló kialakításával megkönnyíti a takarítást...

1 189 Ft Nettó: 936 Ft

ERESZCSATORNA TISZTÍTÓ GARDENA COMBISYSTEM

A GARDENA combisystem ereszcsatorna-tisztító segítségével könnyen tisztíthatók és üríthetők ki az ereszcsatornák. Az egyik oldalán erős sörtézettel, a másikon minőségi műanyagból k..

7 741 Ft Nettó: 6 095 Ft

KERTI SEPRŰ 130CM FA NYÉL GARDENA

A GARDENA combisystem kerti seprű ideális választás kerti és ház körüli munkákhoz. A 45 cm-es munkaszélességű és ütésálló, minőségi műanyagból készült fejű, robusztus seprű t&..

7 851 Ft Nettó: 6 182 Ft

KERTI SEPRŰ GARDEN, 24CM SZÉLES

KERTI SEPRŰ GARDEN, 24 cm SZÉLES...

759 Ft Nettó: 598 Ft

KERTI SEPRŰ KÉSZLET GARDENA

A GARDENA combisystem kerti seprű ideális használatot biztosít a kertben és a ház körül. A 45 cm-es munkaszélességgel és ütésálló műanyag fejjel a robusztus seprű több célra is felhasználha..

6 117 Ft Nettó: 4 817 Ft

KISSEPRŰ GARDENA

A GARDENA combisystem kisseprű tökéletes választás levelek, gyomok és fűnyesedék összegereblyézéséhez a virágágyásokban és nehezen elérhető helyeken. Az ergonomikusan kialakított, puha elemekk..

4 095 Ft Nettó: 3 224 Ft

KISSEPRŰ GARDENA COMFORT

A GARDENA Comfort kisseprű ideális eszköz levelek, gyomok és fűnyesedék összegereblyézéséhez kis virágágyásokban és nehezen elérhető helyeken. Az ergonomikusan kialakított, puha elemekkel ellátott ma..

3 860 Ft Nettó: 3 039 Ft

MOTIP CSAVARLAZÍTÓ 500ML

Csavarlazító és kenő spray, mely hatékony eszköz a rozsdás alkatrészek meglazítására. Jó behatolási képesség, vízlepergető, és rozsdavédő hatás jellemzi. Grafitot és MoS..

1 419 Ft Nettó: 1 117 Ft

MOTIP FÉKTISZTÍTÓ 500ML

Eltávolítja az olaj, zsír, fékfolyadék és egyéb szennyeződéseket a fékdobról, fékhengerekről, féktárcsákról és a kuplung alkatrészeiről. Megszünteti a féknyikorgá..

879 Ft Nettó: 692 Ft

PORSZÍVO SZÁRAZ-NEDVES TE-VC 2230SA EINHELL

A TE-VC 2230 SA ECO Power porszívó minőségi sokoldalú nedves porszívó, alapos tisztításra használható. A Silent biturbó motor nagyon halkan jár, és a lehető legmodernebb alkotóelemei segítségével kiváló szívóteljesítményt biztosít, miközben akár 50%-kal is alacsonyabb a fogyasztása. A kétutas, távoz..

42 675 Ft Nettó: 33 602 Ft

TERASZSEPRŰ GARDENA

A 32 cm munkaszélességű GARDENA combisystem teraszseprű ideális a terasz vagy erkély takarításához. A tartós és rugalmas polipropilén sörtézet optimális takarítási eredményt biztosít...

5 299 Ft Nettó: 4 172 Ft

VÍZTOLÓ GARDENA

A GARDENA combisystem víztoló ideális megoldás a víz gyors és könnyű eltávolításához a kőpadlókról és sima felületekről. Az eszköz sejtgumiból készült tartós gumics&iac..

6 042 Ft Nettó: 4 757 Ft

WD-40 UNIVERZALIS SPRAY

A WD-40 spray nedvességkiszorító, korroziógátló, zsírozó és csavarlazító hatással rendelkezik. Tisztít és véd, univerzálisan alkalkazmató a legtöbb felülethez...

1 055 Ft -tól Nettó: 831 Ft

Mutasd 1 tól 14 -ig 14 (1 oldalakat)
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információ
Copyright © kerteszaruhazak.hu. Minden jog fenntartva.
Kérjen Árajánnlatot!

Cégvezetők, Polgármesterek!

Vásároljon Ön is a vállalkozások, önkormányzatok és intézmények számára kialakított
kedvezményes projektárainkon!

További részletekért érdeklődjön nálunk az info@kerteszaruhazak.hu e-mail címen, vagy az alábbi oldalon

Kapcsolatfelvétel