Kategóriák

Rács
Lista
Facélia (Phacelia tanacetifolia Benth.), 800 g, Rédei Kertimag

A közönséges mézontófű vagy facélia egyéves mézelő növény. Nagy zöldhozama és szerteágazó gyökérzete miatt kedvelt zöldtrágyanövény. Termesztésekor a talajban élő fonálférgek (nematódák) meggyérülnek. Az egész ország területén sikeresen termeszthető. Mérsékelt vízigényű. A talaj előkészítésre nem ig..

2 145 Ft Nettó: 1 689 Ft

Gomba LASKAGOMBACSÍRA FAANYAGRA ZKI

A természetet kedvelő ember ősszel, enyhe télen az erdőt járva gyakran észrevesz a fák törzsén egy kagyló alakú, szürkéskék színű, csoportosan termő gombát, a laskagombát. Ez egy igen jóízű gombafaj, amely különösen finom rántva, levesnek, fasírozottnak, pörköltnek stb. Mélyhűtőben hosszú ideig elta..

1 229 Ft Nettó: 968 Ft

Gomba SHII-TAKE GOMBA- CSÍRA FAANYAGRA ZKI

A kivágott farönköt beoltják gombacsírával, majd átszövetik. Az első termőtestek a csírázástól számítva 12 (18) hónapra jelennek meg a farönkök oldalán. A termőre fordult rönkök 3–6 évig teremnek. A rönköket a terméshullámok között pihentetni kell, majd áztatni és újra termőre fordítani. A shii-take..

1 185 Ft Nettó: 933 Ft

Mustár (Sinapsis alba), 1 kg Marci, Rédei Kertimag

A mustárt elsősorban emberi étkezésre használják, de zöldtakarmánynak és zöldtrágyának is kitűnő. Zöldtrágyaként rendkívül kedvező talajszerkezetet hagy hátra. Jó mézelő növény. A mustár hőigénye mérsékelt, a rövid ideig tartó fagyokat jól viseli. Tenyészideje rövid, ezért másodvetésként is telepíth..

1 189 Ft Nettó: 936 Ft

Szamóca Ruegen  Agrosel

Évelő. A gyümölcsök ízletesek, melyek a kompakt növényeken egész évben teremnek. A nagy, fehér virágokból, zamatos, piros gyümölcsök képződnek, júniustól késő őszig. Termesztése cserépben, alpesi kertekben , ösvények és utak mentén alkalmas...

205 Ft Nettó: 161 Ft

Takarmányborsó (Pisum sativum L.), Salamanca 5 kg, Rédei Kertimag

A borsó ma a legnagyobb területen termesztett hüvelyes növény Magyarországon. A takarmányborsókat abrakés zöldtakarmánynak termesztjük. A takarmányborsók általában kifejtőborsók. A borsó rövid tenyészidejű (80-100 nap). Hőigénye nem nagy, a tavaszi fagyokra nem érzékeny. A talajjal szemben igényes, ..

1 790 Ft Nettó: 1 409 Ft

Mutasd 1 tól 6 -ig 6 (1 oldalakat)
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információ
Copyright © kerteszaruhazak.hu. Minden jog fenntartva.
Kérjen Árajánnlatot!

Cégvezetők, Polgármesterek!

Vásároljon Ön is a vállalkozások, önkormányzatok és intézmények számára kialakított
kedvezményes projektárainkon!

További részletekért érdeklődjön nálunk az info@kerteszaruhazak.hu e-mail címen, vagy az alábbi oldalon

Kapcsolatfelvétel